Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 26 of 145 FirstFirst ... 16 24 25 26 27 28 36 76 126 ... LastLast
Results 501 to 520 of 2894

Thread: PS4 - discutii despre comenzi si precomenzi

1. #501 SP
    Senior Member Rasko's Avatar
    OK hai sa va dau si eu info. Am facut pe dracu-n patru si am ajuns la un director Mediagalaxy, nu conteaza cine sau de unde. Individul e o cunostinta buna de-al unui prieten de-al meu. Aproape ca s-a jurat ca pe 29 noiembrie consolele vor fi in magazinele Mediagalaxy si/sau Altex. I-am zis ca daca e real, are bonus de la mine o sticla de visichi de 18 ani
    Acum eu ma aflu intr-o situatie destul de aiurea: nu stiu daca sa confirm precomanda facuta la shopto si sa platesc avand in vedere informatiile tot mai diferite de la o zi la alta care vin de la ei. Nu vreau sa ma trezesc ca astept dupa shopto 1 saptamana sau doua si consola sa fie disponibila la noi. Ar fi a phokin bummer.

2. #502 SP
    Member the_fool2k's Avatar
    Daca faci precomanda si eu confirma alta data fata de data disponibilă în magazin, mi se pare fishy. Eu cred ca nu au info corecte.intrebarea care trebuie pusa acolo este: ati dat deja vreo comanda de console pe care platit-o si v-a confirmat furnizorul data livrării?

Si daca nu vorbiti cu un director de achizitii pe tara... Tot degeaba.

3. #503 SP
    Senior Member Srachi's Avatar
    Eu unu nu-mi iau de la shopto cu siguranta,mai bine astept si 1 sapt sau 2-a pana ajung si pe la noi consolele decat sa platesc bani in plus si sa stau cu frica in c... in caz ca am probleme cu consola si trebuie trimisa inapoi la garantie

P.S. Rasko bradder da si aici o sticla de aia buna de shisky

4. #504 SP
    Senior Member mentorica's Avatar
    Quote Originally Posted by Srachi View Post
    Cunosti omul sau ai vb cu un angajat care poate vorbea fara el?
    Cunosc omul

5. #505 SP
    naz
    Senior Member naz's Avatar
    Quote Originally Posted by Rasko View Post
    OK hai sa va dau si eu info. Am facut pe dracu-n patru si am ajuns la un director Mediagalaxy, nu conteaza cine sau de unde. Individul e o cunostinta buna de-al unui prieten de-al meu. Aproape ca s-a jurat ca pe 29 noiembrie consolele vor fi in magazinele Mediagalaxy si/sau Altex. I-am zis ca daca e real, are bonus de la mine o sticla de visichi de 18 ani
    Acum eu ma aflu intr-o situatie destul de aiurea: nu stiu daca sa confirm precomanda facuta la shopto si sa platesc avand in vedere informatiile tot mai diferite de la o zi la alta care vin de la ei. Nu vreau sa ma trezesc ca astept dupa shopto 1 saptamana sau doua si consola sa fie disponibila la noi. Ar fi a phokin bummer.
    +1... cred ca voi astepta sa ajunga aici in magazin si mi-o fac cadou de Craciun.

Dar si daca apare in martie o sa urlu.

6. #506 SP
    Member valentin2007's Avatar
    Hm, în situația asta chiar nu mai știu ce sa aleg.

7. #507 SP
    Member ccheep84's Avatar
    Pana la urma astept s-o cumpar de la noi din tara.Fie Domo sau Altex,cei care ma suna primii,au garantat banul meu.Chiar daca e sa astept pana la sfarsitul lui decembrie sau inceputul lui ianuarie,tot bine e,cum am asteptat 6 luni,mai treaca inca una sau 2.Macar beneficiez de garantie si nu-mi bat capul cu shopto,transport extern,plata in avans prin paypal etc.

8. #508 SP
    Member Yanciu's Avatar
    Am facut precomanda la Altex,Mediagalaxy,Domo,PcGarage si Emag.Ma gandesc ca minim unul dintre ei va aduce consola in decembrie.Cine ma suna primul are banii mei Nu vreau sa ma complic sa iau de afara.Mai bine astept si iau din tara

9. #509 SP
    Member fdkenzo's Avatar
    au confirmat cei de la altex ca consola va fi pe raft la inceputul lunii decembrie. cand am facut precomanda acum vreo 2 saptamani mi-au zis ca va veni in primul semestru din 2014...acum vreo sapt am sunat si au zis ca fac tot posibilul sa o aduca in decembrie...ieri am primit confirmarea de la ei, ca , consola va veni in luna decembrie la inceput. (am fost la altex in magazin)

10. #510 SP
    Junior Member most20's Avatar
    Azi am fost la ALTEX sa ma uit de un Smart TV pentru consola si am intrat in vorba cu o persoana pe care nu o cunosc, cred ca lucreaza la ALTEX era imbracat in costum si avea un ecuson nu am stat sa citesc pe ecusonul lui ce functie are, dar cred ca era o persoana importanta, mi-a spus ceva de genul ca "pe 29 noiembrie de black friday vom incerca sa includem consola PS4 in oferta, sunt sanse de 70-80% sa realizam acest lucru", ma asigurat ca in decembrie va fi disponibila consola in magazinele ALTEX. Am facut precomanda decat la DOMO care m-au asigurat 100% ca voi avea consola in prima saptamana din decembrie.

Sunt nou pe forum, vreau sa imi fac noi prieteni ca sa ne jucam in multiplayer, imi poate explica careva prin PM cum sta treaba cu PSN, pana acum nu am avut nici o consola, dar acum sunt mai "disperat" decat un pustan de 14 ani, tin sa mentionez ca am 21 de ani.

11. #511 SP
    Member palflo's Avatar
    azi am fost la Media Galaxy cei de acolo nu stiau nimic de donsola ps4 adica ca o vor primii in magazin in decembrie ,apoi am sunat la altex si au zis ca au o promisiune de la furnizorul lor ca sar putea sa o aiba in magazin in luna decembrie dupa craciun dar nu este nimic sigur asa ca slabe sperante ca o vor avea pe 29 11 2013 pe raft sau la precomanda tot shopto cred ca ramane baza

12. #512 SP
    Member the_fool2k's Avatar
    Pe langa comenzile din RO am facut comenzi si pe shopto si pe Amazon... undeva prin octombrie, deci destul de tarziu. La Amazon am precomanda la un bundle ps4+fifa+killzone+second controller. Ideea este ca dupa ce am vorbit de nu stiu cate ori cu ei si dupa ce am citit de nu stiu cate ori forumul lor, am ajuns la concluzia ca nici macar Amazon nu stie si nu are o data estimata cu privire la urmatorul shipment de console. That says a lot !

In concluzie, stau linistit si joc Last of Us si Beyond Two Souls pana de Craciun si apoi prin Ianuarie imi iau prima consola care devine disponibila si dupa aia si pe cealalta si gata.

13. #513 SP
    Junior Member drrakku11's Avatar
    Nu vreau sa fiu off-topic, dar s-a incumetat cineva sa-i intrebe pe cei de la Sony ca daca tot lanseaza PS4 oficial in 2014, Romania o sa beneficieze si de Store atunci? Adica ar parea plauzibil sa amane lansarea oficiala in tari care nu beneficiaza de store (PS PLUS pt online) ca sa puna la punct pana atunci aceste servicii. Sa nu ofere OFICIAL doar jumatate de consola (single player).

14. #514 SP
    Senior Member sexbobomb91's Avatar
    Parca ReNeGaDe124 a intrebat un reprezentant Sony despre asta si a spus ca vor anunta ceva in curand.
    N-a confirmat ca e vorba de PSN sau nu dar putem spera .

15. #515 SP
    Member Yanciu's Avatar
    Tocmai am fost la Mediagalaxy si am vb cu un angajat care mi-a spus clar si raspicat ca nici o sansa anul acesta pentru ca au contract cu Sony direct si nu au cum sa aduca decat atunci cand vor primi,adica ianuarie februarie cand e lansarea si in tarile din lumea a treia(asa mi-a spus).Sa speram ca se insala,sau vor aduce alte magazine

16. #516 SP
    Senior Member h0stile's Avatar
    Acel angajat ar trebui premiat. Din pacate nu e nimic sigur inca. Faptul ca niciun retailer (in afara de pcg) nu a anuntat sigur sigur ca NU va fi PS4 in RO in decembrie inseamna ca exista inca sanse sa o vedem. Cand si daca vor fi siguri ca nu o vor avea inainte de Craciun atunci vor anunta. Cat timp nu anunta nimic oficial, mai ramane loc de speranta. Cine vrea ceva SIGUR ACUM, sa ia de afara.

O sa marturisesc si faptul ca decizia mea a fost sa-mi anulez precomanda facuta la shopto (si cea de la pcg unde mi-au confirmat azi ca sigur vine peste 140 de zile si nu mai devreme). Luasem pachetul cu KZ si PS Plus si ma ducea 2400 cu tot cu transport (in masura in care PS Plus mai am pana pe la sfarsitul lui ianuarie). In momentul asta am precomenzi facute la Altex, Domo, Emag si gamestore.hu (pachet cu KZ). Mizez pe unguri pentru ca acolo lansarea oficiala e pe 13 decembrie. Daca ai nostri nu fac nimic pana atunci, sper sa livreze ei si sa am consola undeva la mijlocul lui decembrie.

17. #517 SP
    Member fdkenzo's Avatar
    azi am fost la altex si am vorbit cu cineva de acolo care era specializat pe jocuri, omul mi-a zis in felul urmator..cei de la sony I-au incurcat maxim, la inceput Romania era pe lista lor cu lansare pe 29 noiembrie, acum o luna cand sau uitat nu mai erau, deci nu prea mai sunt sanse sa o aduca mai devreme de 15 decembrie...dar cel de acolo a spus a ei nu aduc neaparat de la un singur furnizor (sony)..si e posibil sa aduca macar 1000 de bucati de la alti furnizori pentru a avea consola la vanzare incepand cu 3-4 decembrie..cei cu precomanda au prioritate..

18. #518 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by fdkenzo View Post
    azi am fost la altex si am vorbit cu cineva de acolo care era specializat pe jocuri, omul mi-a zis in felul urmator..cei de la sony I-au incurcat maxim, la inceput Romania era pe lista lor cu lansare pe 29 noiembrie, acum o luna cand sau uitat nu mai erau
    Probabil tipul respectiv era specializat in ceva... dar in jocuri sigur nu. Cum Dzeu i-a incurcat Sony, cand oficial au anuntat din August (adica acum vreo 4 luni) care este lista oficiala cu tarile care vor primi PS4 anul acesta... si in care nu a existat niciodata Romania?!? Cum adica "acum o luna cand s-au uitat nu mai era Romania"? Vai de capul lor...

19. #519 SP
    Member Zdrutz's Avatar
    Mda.... perfect. Fara nextgen in tara anul asta, iar eu aveam banii stransi... De afara nu as cumpara fiindca prefer o garantie in caz de ceva hardware issues, pana la urma nu le-a testat nimeni 2 ani ca sa vada cum evolueaza. Tre sa ma multumesc cu GT6 in loc de un FM5... yeeey...
    Da, stiu FM5 nu e pe PS4. Dar as fi cumparat oricare din next-genuri aparea prima la noi, cu un usor bias spre Xbone. Asta e, nu poate fi mult pana la primavara

20. #520 SP
    Member valentin2007's Avatar
    Cei cu comenzi la shopto și în tara, ce veți alege pana la urma? Eu as aștepta să iau din tara dar mi-e sa nu fie vrăjeli ce zic ai noștri. Ideea e ca nici nu prea mai am răbdare.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 26 of 145 FirstFirst ... 16 24 25 26 27 28 36 76 126 ... LastLast