Cei de la Domo sau Altex nu pot sa vanda produse fără garanţie, cumpăraţi fara grija, daca aveţi probleme se rezolva, restul e cancan sau doar concurenţa![]()
Din pacate garantia numai 12 luni avem la PS4
Cu stima.
Gamestore
---------- Post added 27-11-2013 at 16:17 ----------
cei de la domo nu raspund la tel/email.am incercat sa sun astazi
De acord cu ideea ta,dar nu stiu ce ar avea de castigat filiala romaneasca a Playstation-ului daca ea nici macar nu primeste consolele de la sediul-mama si nici macar sa le vanda distribuitorilor. Din minimele mele cunostinte ,distribuitorii nostri ,mai ales inainte de ziua lansarii din 29 ianuarie vor lua consolele de la sediul principal de vanzari ale Playstation-ului si nicidecum de la filiala noastra.Cat despre luna decembrie,magazinele noastre neavand acceptul oficial de la Playstation de a lua produsele de la ei, ei vor incerca sa ia consolele de la alte magazine straine. Pana la urma nu vad ce ar avea de pierdut daca ar fi ramas acele reply-uri pe pagina lor,probabil ca sa nu observe superiorii lor din PS worldwide.
mai e o chestiune de target. daca retailerii aduc pe alte canale in decembrie, numarul celor care vor cumpara pe 29 ianuarie va fi mai mic, deci si numarul raportat de filiala din BG mai marilor lor va fi mai mic, iar asta nu da bine. noi vrem store dar avem vanzari slabe la lansare? pai nu da bine chestia asta.
Tu ti-ai facut cont azi si vad ca ai 2 postari cu magazinul ala obosit. Plus ca aveai o postare mai devreme pe care vad ca ai modificat-o in care ne spuneai sa nu cumparam de la altex sau domo anul acesta pt ca nu primesc suport de la sony in cazul in care apar defecţiuni. Documentează-te si apoi vino cu limbajul asta de copil fara cei 7 ani de acasa
Gamestore.hu mi-au zis ca imi trimit consola pe 13 sau mai devreme sunt foarte amabili au suport si in romana m-au sunat ei inapoi . Am facut la ei un pre order de ps 4 + killzone.
bai n-auzi...nu am modificat eu acel post.a fost sters.era mesajul ce il primisem pe FB de la sony romania!apoi am postat ce au zis cei de la gamestore.daca nu iti convine du-te si cumpara de la orice alt magazin la care "nu se face" reclama aici gen shopto si altele.care e problema ta ca am scris despre magazinul ala?am postat la fel cum au postat si altii despre diverse magazine de unde se poate cumpara.nu inteleg de ce esti asa de revoltat
Oare de ce are pretul acela? 2228,35 RON? Killzone ar trebui sa nu fie mai mult de 290 de lei, nu? Consola 1800.. de ce e mai scump la ei?
As vrea sa-i intreb, daca fac pre-comanda acum, daca il mai primesc in decembrie. Pot trimite mail in romana?
LE: Acum am vazut ca defapt consola e mai scumpa la ei cu 175 de lei.
Daca suni la ei cere cu Suzana tipa vorbeste romaneste .Trimit in romania.
---------- Post added 27-11-2013 at 17:21 ----------
@andrei260191 sunt seriosi![]()
se pare ca nu e atat de "obosit" pana la urma nu-i asa dant3?incerci sa ajuti omu si uite cum te rasplateste...in loc sa zica multumesc ca s-a gasit o solutie ca pana de Craciun sa poata cumpara si cei ce nu au facut precomanda in uk sau us
Mda..intradevar cei de la domo nu mai raspund la mail si telefon, azi am fost in magazin si am dat numai de neinformati... Unu mi-a zis azi ca consola ar fi trebuit sa vina, ca nu intelege de ce nu a venit azi, ma uitam la el si imi venea sa rad, altu mi-a zis ca aveau si afise cu ps4 cu lansare in noiembrie...in fine...numai prostii...un lucru e clar, ps4 vom avea in magazine incepand cu 29.01.2014... Nu e nici un dubiu...cei care vin si zic ca va veni mai devreme sau ca vom avea vreo surpriza...probabil nu au ce face , sau ei singuri isi fac vise si sperante...
Pentru toti care au precomenzi la shopto : am vorbit acum telefonic cu cei de la shopto si precomenzile pentru romania se proceseaza maine seara si vom primii un mail cu numarul de transport
Bookmarks