si vor fi disponibile doar pt cei care au participat in tombola sau vor fi si pe site?
ce sa zic, inca o surpriza "placuta" de altex si sony romania pentru o tara din lumea a 15 a.
@ATG-MG ne poti spune daca numere alocate sunt doar pentru ce am platit la tombola? adica daca am nr 300 si am vrut digital, inseamna ca sunt al 300-lea doar din cei care am comandat digital sau din toata tombola?
In cazul in care este asa, cineva pe acolo a facut niste greseli, pt ca am un prieten care intrase in mizeria aia de "tombola" pentru digitala si a primit mail ca este numarul 3500 si ceva, iar Altex a anuntat ca au fost ~1500 de intrari in "tombola" la versiunea digitala![]()
e inscrierea 3500 dar nu are de unde sa stie exact ce numar este la versiunea digitala. ala este un numar pe care l-a primit toata lumea, inclusiv cei care au castigat (din cate stiu eu). exista sansa sa fi comandat versiunea digitala cu prioritatea 200 (pe hartie) si de fapt sa fii pe locul 10 ca si prioritate cand vine vorba de varianta digitala.
Si eu am participat la tombola pt varianta digitala, dar nu m-ar deranja varianta cu blu ray. Oare voi fi sunat? Sa fie oricare pana la urma, numai sa scap odata de goana asta![]()
bun da a fost sunat careva din cei cu digital sa li se zica ca pot sa comande varianta standard ?
https://www.facebook.com/13875457281...9215994772102/
>>> Câștigătorii vor fi trași la sorți folosind platforma www.tragerilasorti.ro. Sunt 1,871 de înscriși pentru versiunea digitală și 5,130 pentru versiunea Blu-Ray.
Mie asa mi au zis baietii tari de pe altex facebook. Pai daca nu e asa, de ce n am fost contactat? #80
Eu sunt numarul 10 la digital, nu m-a sunat nimeni. Deci e separat digitalul de versiunea standard.
Bookmarks