Mor pe țărușii ăștia care susțin că le-au primit cadou și le-au băgat la prețuri de 5000 de lei pe OLX. Bișnițari, că termenul de resellers clar nu își are locul.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Mor pe țărușii ăștia care susțin că le-au primit cadou și le-au băgat la prețuri de 5000 de lei pe OLX. Bișnițari, că termenul de resellers clar nu își are locul.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Am primit email de la Orange " Produsele din comanda ta cu numărul ........ din Magazinul Online Orange, referința internă ..........., au fost predate curierului și urmează să ajungă la tine în termen de 3-5 zile lucrătoare ". In contul online la status apare "in procesare la curier"
Salut!
O intrebare, daca am avut un cont PSN folosit acum 5 ani (cand nu era oficial in RO PSN), acum ca a ajuns si Playstaton oficial in Romania, trebuie sa fac alt cont? Sau pot continua cu acel cont si se face automat alocarea pentru Romania? Intreb pentru ca vreau sa achizitionez PS Plus si sa stiu pentru ce tara iau.
Mersi!
Contul rămâne pe regiunea pe care a fost făcut, nu poți schimba. Daca vrei cont pe România, trebuie cont nou.
Plusul trebuie sa fie pt tara pe care ai contul.
La mine comanda a fost data pe 12, am vorbit cu ei aseara si mi-au spus "In acest moment comanda se pregateste pentru a fi predata catre firma de curierat". Inca nu imi apare nici mie factura, presupun ca trebuie sa mai avem ceva rabdare, daca esti curios vorbeste cu ei pe chat bot
Cineva care a fost sunat de emag dupa ce "a prins" consola si s-a promis pana de craciun alta.. ceva noutati ? a fost apelat cineva?
am "prins" si eu la emag. am sunat eu ieri la ei sa imi linistesc piticii de pe creier si sa mai aud de la inca o sursa ca sunt pe lista de asteptare "cu prioritate". ieri au estimat ca vineri, 18 decembrie, sa aiba noutati de impartasit, dupa ce sambata (12 dec) cand m-au sunat au dat termen de 2 saptamani. nu stiu cat de in masura ar fi sa promita ceva unul dintre angajatii din call-centerul lor, asta cu "s-a promis pana de craciun" suna a ceea ce spune cineva de la support ca sa calmeze un client suparatnu imi mai fac iluzii ca sa nu am deziluzii, vorba aia. sunt curios cati om fi pe lista aia de asteptare
![]()
sunt unul; din cei cu comanda anulata in data de 10 la orange, pana ieri am avut suma blocata, urmand cu confirmare de la ei ca urmeaza sa imi deblocheze suma inapoi in cont in 1-3 zile lucratoare incepand cu data de 11, ieri mi-au confirmat tranzactia, banii fiind acum la ei, am sunat la call center, am explicat, a zis sa astept putin si mi-a inchis....
si eu sunt unul din aia, azi dimineata mi-au intrat banii inapoi in cont (ing) , o sa-ti intre si tie ori azi, ori maine cel mai probabil
deci pana ieri suma a fost blocata, ieri au confirmat tranzactia a 2-a oara, prima data am platit in data de 10, in 11 imi aparea ca si suma blocata, de atunci mi-au dat mail cum ca in 1-3 zile lucratoare imi intra banii inapoi, si ala era urmatorul pas tinand cont ca era suma blocata, ieri au confirmat tranzactia inca o data
Cei care ati prins consola la Emag pe 10 decembrie ati putut plati cu cardul sau a mers si ramburs..?
---------- Post added 15-12-2020 at 15:28 ----------
Ca eu una chiar nu mai am incredere sa platesc cu cardul pt consola
la orange se putea ramburs, inca imi pare rau ca nu am facut-o, am zis ca daca o platesc pe loc ii cam sigur ca o primesc, ca m-as fi asteptat sa imi zica daca alegeam ramburs ca o fost altii care o platit deja si ca nu mai au si pentru mine, what do you know, nu au avut oricum
Oricum daca mai e sa bage la Emag prin ianuarie stocuri am deja consola in cos.. macar am apucat sa fac atata lucru si poate am ceva sanse
Sincer, mie mi s-a luat. Nu ma dau de ceasul mortii pentru o consola. Daca atat a putut sony sa produca, iar scursurile cumpara la kilogram ca sa vanda la suprapret, ma las pagubas. Nu merita nervii si atatul geana pe site-uri pentru asa ceva.
Sent from my IN2013 using Tapatalk
Am dat comanda sambata de PS5 la Orange. Inca n-am primit nimic de la ei, nici factura, nici anulare, nimic. Citisem mai devreme ca a primit cineva factura si notificare ca a ajuns la curier pachetul. Am incercat sa sun la ei, dar imi cere 0.55 eur/minut (eu sunt pe Yoxo). Incep sa ma calce pe nervi.
Bookmarks