Stația de încărcare în stoc la Altex/ Media Galaxy.
Eu am numărul 3135 de pa tombolă, deci mai am de așteptat...cei cu numere mai mici poate primesc telefon...
Order Summary
Item(s) Subtotal:£374.99
Postage & Packing:£17.87
Total Before VAT:£392.86
VAT:£0.00
Total:£392.86
Import Fees Deposit£74.64
Grand Total:£467.50
adica 2,561 lei cu tot cu transport. Si cu tot cu taxe vamale+tva, pentru asta-i "Import Fees Deposit£74.64"
Acum s-o vad si venita si va voi confirma
Spuneti si voi 2 rugaciuni sa n-aveti nevoie de garantie si macar e o alternativa mai buna fata de scalperii de la noi
PS: aveam numar 5600 pe tombola, deci in RO mai aveam nitel de asteptat....
https://altex.ro/dualsense-charging-.../GAMPS5DUALCS/
---------- Post added 25-01-2021 at 15:17 ----------
e pe stoc
E totul inclus daca alegi sa platesti acel deposit fee cerut de la amazon. Practic prin ala te asiguri ca se ocupa ei de toate formalitatile vamale. Si ce e si mai misto e ca daca taxele sunt cumva mai mici, ei iti restituie diferenta (mi s-a intamplat) dar daca cumva sunt mai mari suporta ei costul aditional.
Eu am platit asa la un colet din USA si mi-a venit direct la usa.
Am citit pe un grup de facebook ca la un numar de 444 de la Altex a fost sunat pentru saptamana asta sau cea viitoare ca vor primii stocuri, inseamna ca usor,usor vor incepe sa sune cat mai multa lume.
codpin: Corect.
daca calculezi 74.64 este EXACT 19% din 392.86
TVA-ul in UK este 20%, apropo
---------- Post added 25-01-2021 at 15:27 ----------
oricum eu va recomand sa vanati amazon.de, amazon.fr
zilele astea baga si ei stoc. si acolo ar trebui sa fie valabila 1 an si garantia
cel putin la amazon nu le crapa site-ul cand baga stoc
Confirm. Am un prieten care a fost sunat de Altex acum 30 min cum ca ar fi stoc si sa confirme daca mai este interesat. Este numarul 434 la tombola.
Sent from my iPhone using Tapatalk
4est - Ai primit mail ceva cand au intrat in stoc? Ca si eu sunt abonat la mail dar n-am primit nimic.
nici gand.
m-am abonat la ceva grupuri de alterta prin telegram, si asa am aflat. autorefresh-ul de la pagina il oprisem, nu ma asteptam sa bage stoc azi
intre timp mi-a venit email: Your payment has been declined
a trebuit sa intru din nou sa fac plata manual, datorita noului sistem de autorizare carduri (nu mai merg platile fara cod confirmare pe telefon/aplicatie)
sper sa fie ok, inca nu mi-au tras banii
Bookmarks