A fost in stoc, am prins eu. Am dat refresh pana a aparut butonul, adauga in cos, logare si dupa plata. Sper sa nu o anuleze ca lipsa stoc.
A fost in stoc, am prins eu. Am dat refresh pana a aparut butonul, adauga in cos, logare si dupa plata. Sper sa nu o anuleze ca lipsa stoc.
a fost , bine nu am avut si optiunea sa o bag in cos nus tiu daca a fost eroare sau ceva
Si data trecuta a fost aceeasi problema la Orange si zicea un baiat, aici pe thread, ca in loc de 'adauga in cos' i-a mers cu 'adauga la favorite'...
Suntem in 2021, au trecut aproape 4 luni de la lansare si inca ne chinuim 24/24 sa prindem o consola, clar. Si nu este vorba despre orice firma, este vorba despre sony...
Stăm cu ochii poate vor introduce şi varianta cu disc cei de la Orange...
Sent from my SM-G973F using Tapatalk
Felicitari celor care au reusit sa prinda!
Frustrarea e reala, nu am avut buton de Adaugare in cos, pana mi s-a logat in cont deja disparuse statusul de In Stoc(folosesc chrome).
Sa avem succes sa ne achizitionam fiecare cate o consola !![]()
In mod normal Orange-ul trimite mail. Tot ce a fost fara au anulat, sper sa fie livrat la cine a prins.
Sent from my iPhone using Tapatalk
A fost din nou in stoc, avea si buton, insa eu nu mai puteam sa cumpar una, voiam sa o cedez aici. Pana sa incerc fara cont, deja era dusa.
Eu nici nu pot sa imi fac cont pe orange ca imi apare nu stiu ce eroaream incercat si pe telefon si pe pc, same thing.
Si se stie cumva cate bucati au avut cei de la Orange ?
Si la ce numar au ajuns cei de la Altex/Media Galaxy cu numere de asteptare ?![]()
Eu sunt cu numarul 934 si nu stiu sigur daca m-au sunat cei de la Altex. Am primit un apel pe la 13 si nu am apucat sa raspund la el, sub care scria Bucuresti-Ilfov, si nu stiu ce sa cred.....
Bookmarks