Si eu tot pe varianta cu disc sunt. Nu stiu cum s-au impartit ca mai stiu cu numere mai mici care nu au fost sunati
Si eu tot pe varianta cu disc sunt. Nu stiu cum s-au impartit ca mai stiu cu numere mai mici care nu au fost sunati
O fi extragere si la numerele de telefon)))
Apoi numarul meu e 5000+, deci abia prin 2023 ma vor suna
Numarul 3 digital, nu am fost sunat. Se zicea si de digital, deci sper ca ne lasa la urma sau ceva, si ca nu a fost teapa.
Sent from my Redmi Note 7 Pro using Tapatalk
Salutare cei de la orange care au reușit sa comanda sâmbătă versiunea digitală..ați primit ceva informați sau sms? Oare o sa livrează astăzi..la comenzile mele deja arată predat coletul pentru curier..dar alt semn încă nimic![]()
La Orange puteți să nu mai dai refresh, dezactivați scripturile etc.
https://www.orange.ro/magazin-online...-playstation-5
![]()
A fost rupt serveru gen, la marja de profit pe consolă nu cred că are rost.
Sent from my MI 9 using Tapatalk
Ma mir ca nu avem info de la emag, adica la orange a fost stoc la altex stoc....si emag nimic?
Din curiozitate, daca imi pot spune cei care au fost sunati azi, cu ce incepea numarul de telefon al Altexului? Macar sa stim daca e al lor, in cazul in care ne suna un numar necunoscut![]()
Daca cineva este sunat, l-as ruga sa intrebe daca o sa sune si la digitale. Mersi
Sent from my Redmi Note 7 Pro using Tapatalk
Pe un grup de facebook, cineva a scris ca a fost sunat de Altex cu numarul 1400 si ceva, pentru varianta cu disc
Bookmarks