Dacă la Orange scrie la comenzile procesat la Curier nu are cum se anuleze după aia , dacă da atunci făcut ceva șmecherie![]()
Dacă la Orange scrie la comenzile procesat la Curier nu are cum se anuleze după aia , dacă da atunci făcut ceva șmecherie![]()
Care este numarul de telefon pt suport la comenzi Orange? Pe site la ei gasesc doar numere apelabile din reteaua lor care nu au nici o legatura cu suport pt magazinul online.
eu am abonament la ei asa ca am sunat la 300 si am apasat pe butoane pana cand am reusit sa vb cu un om, nu cu robotul. incearca la nr asta 0374.30.03.00, zice ca e ptr clientii din alte retele, suni acolo, vezi cum faci sa ajungi sa vb cu un om si ii explici ca vrei sa discuti despre o comanda facuta pe magazinul lor online.
Am sunat la Orange, la relatii clienti, 0374300300 si mi-au comunicat ca daca mentioneaza in comanda "in procesare la curier", se va onora. Nu stiu ce sa spun, comanda fiind efectuata sambata dimineata. Sa vedem, desi sperante nu prea am.
bai frate, respirati putin, ce vreti mai mult decat confirmare telefonica. au zis oamenii ca se vor livra in 1-3 zile lucratoare, aveti putina rabdare. nu e de mirare ca le-au scos definitiv din stoc ambele variante, cred ca s-au saturat de 68797698 de telefoane cu aceleasi intrebari...
a fost un baiat pe aici care a spus ca a sunat tot azi si i-au spus ca a fost o eroare de la site si ca ii anuleaza comanda, probabil ca de aia ne-am "panicat" un pic.
lorel2008, daca ai sunat si ti-au spus ca va fi onorata, este totul ok, eu asa zic, avand in vedere ca ai primit si confirmare telefonica de la un reprezentant Orange.
A fost sunat cineva recent de la altex? acum 10-5 min ? Incerc sa aflu daca s-au oprit din sunat sau inca suna, deoarece sunt la digital si daca s-au oprit e clar, daca inca suna e bine.
pai si daca eu vin si zic "am sunat la ei si nu da nimic la nimeni, e teapa" iar apoi tu suni la Orange, ei confirma ca se livreaza fara probleme doar ca va dura o zi-doua, tu tot pe mine ma crezi?![]()
si eu sunt nerabdator dar daca ii frecam cu sute de telefoane cu aceleasi intrebari nu se intampla nimic, ba din contra deja va deveni un stres pt ei sa se mai bage in treaba cu adusul de PS5 si isi vor baga picioarele, vezi "Produsul nu mai revine in stoc".
Si eu tot la digital sunt, inca astept cu speranta. La urma urmei nu stim procedura de a contacta oamenii, probabil sunt mai multi operatori care au anumite intervale de pe waiting list pe care trebuie sa ii sune(si re-sune daca fac ca tura trecuta sa ii contacteze de 2-3 ori), poate au si ei pauze. Poate suna mai incolo sau maine.
Sper sa reuseasca cineva care e sunat sa intrebe daca vor fi sunati si cei cu digitale.
ai dreptate tu, doar ca nu toti suntem la fel, altii poate sunt mai "panicosi" de fel.
io am sunat azi la ei fara sa urmaresc niciun post nou related de aici, doar am vrut sa vad ce se intampla din moment ce am primit SMS ca se va livra astazi (dar eram deja invatat cu cei de la Orange ca fac dastea, dau mesaj si dupa zic ca e un mesaj automat si ca sa astepti msj de la curier) si avand in vedere ca e jale mare cu consola vietii, am zis totusi sa ma asigur ca e in regula si macar sa nu stau sa-mi iau TV/monitor ca boul aiurea si sa stau dupa sa ii dau retur, ca ma lua capul.
a vrut omul sa se mai asigure si aici, si aici vb de baiatul care a sunat si inca e in dubii. eu unul sunt convins ca n-au cum sa-mi mai faca nasoale din moment ce mi-a confirmat si tipa aia la tel ca e ok.
end of story, facem off topic aiureasi mai sunt oameni pe aici care inca vor sa afle informatii relevante si ptr ei.
"Prietene", pe banii mei actionez cum cred eu ca este de cuviinta. Atata timp cat nu am fost in nici un fel anuntat de nimeni in legatura cu aceasta comanda, am tot dreptul sa ii sun si sa vad daca este totul in regula. Mai mult decat atat, prin mesajul meu (cel postat), poate primesc raspuns si altii. O zi buna!
v-ati ambalat aiurea...
in concluzie eu zic ca esti ok acum cu toate, ramane doar sa primesti mesaj de la firma de curierat cum probabil si noi restul care am comandat de la Orange va trebui sa primim. Mie mi-a mai zis tipa cu care am vb la tel de la Orange ca daca nu primesc in cateva zile sa sun iar... sper sa nu fie cazul de asa ceva, insa am zis sa va anunt si pe voi aici.
Bookmarks