Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 228 of 408 FirstFirst ... 128 178 218 226 227 228 229 230 238 278 328 ... LastLast
Results 4,541 to 4,560 of 8155

Thread: PS5 - achizitie din Romania

1. #4541 SP
    Junior Member ioolica's Avatar
    Quote Originally Posted by lorel2008 View Post
    "Prietene", pe banii mei actionez cum cred eu ca este de cuviinta. Atata timp cat nu am fost in nici un fel anuntat de nimeni in legatura cu aceasta comanda, am tot dreptul sa ii sun si sa vad daca este totul in regula. Mai mult decat atat, prin mesajul meu (cel postat), poate primesc raspuns si altii. O zi buna!
    "prietene", ceea ce am vrut sa zic e ca si dupa ce ti-au confirmat telefonic, concluzia ta era "Sa vedem, desi sperante nu prea am."
    in fine, mergem mai departe, n-avem de ce sa continuam discutia

2. #4542 SP
    Member miculas10's Avatar
    Quote Originally Posted by snk2 View Post
    imi spui te rog la ce ora ai dat comanda la Orange sambata? De fapt ma intereseaza ce ora iti apare pe site la statusul comenzii.

Comanda mea:
    Attached Images Attached Images ps5-orange.jpg

3. #4543 SP
    Junior Member mahnmut's Avatar
    Salut,

Am fost sunat de la Mediagalaxy pentru reactivarea comenzii. Am numarul 805 varianta cu disc au zis ca se reactiveaza in zilele urmatoare.

4. #4544 SP
    Member jetssskii's Avatar
    Quote Originally Posted by mahnmut View Post
    Salut,

Am fost sunat de la Mediagalaxy pentru reactivarea comenzii. Am numarul 805 varianta cu disc au zis ca se reactiveaza in zilele urmatoare.
    Acum te-au sunat ? Apropi, se zicea pe un grup ca am mai primii un cod de 100 de lei dar eu nu ii cred, probabil faceau misto. ti sa zis ceva ?

Sent from my Redmi Note 7 Pro using Tapatalk

5. #4545 SP
    Junior Member dragomir80's Avatar
    Codul cu cei 100 lei a fost oferit dupa ce au dat rezultatele tragerii la sorți din noiembrie( consolare pentru fiascoul creat). Eu am folosit atunci codul pentru a lua un controller dualsense.

6. #4546 SP
    Da, au zis ca in cutie o sa fie un cod. Vedem cand ajunge.

7. #4547 SP
    Junior Member lorel2008's Avatar
    Quote Originally Posted by ioolica View Post
    "prietene", ceea ce am vrut sa zic e ca si dupa ce ti-au confirmat telefonic, concluzia ta era "Sa vedem, desi sperante nu prea am."
    in fine, mergem mai departe, n-avem de ce sa continuam discutia
    Concluzia mea fiind una corecta, asa cum au patit-o si unii pe aici, la fel am patit si eu cu o comanda precedenta (PS5), achitata si ramasa cu statusul "in procesare la curier". Dupa vreo cateva zile i-am sunat si am primit doar niste explicatii cum ca nu se poate onora, bla, bla, bla...

8. #4548 SP
    Da, au zis ca in cutie o sa fie un cod. Vedem cand ajunge.
    Pe la ce ora te-au ? Incerc sa vad daca inca suna sau au terminat, deoarece sunt la digit.

9. #4549 SP
    Pe la 4 jumate. Am intrat imediat dupa si am postat pentru ca stiam ca mai sunt care asteapta noutati de la Altex.

10. #4550 SP
    Perfect. Mersi

11. #4551 SP
    Member flaviud's Avatar
    Pe la 4 jumate. Am intrat imediat dupa si am postat pentru ca stiam ca mai sunt care asteapta noutati de la Altex.
    Multumim, suntem mai multi care avem nr de ordine sub 100(printre care si eu) si nu am fost sunati. Asteptam in continuare, multumim oricum pt postare

12. #4552 SP
    Member gompo's Avatar
    Quote Originally Posted by jetssskii View Post
    Pe la ce ora te-au ? Incerc sa vad daca inca suna sau au terminat, deoarece sunt la digit.
    Pana acum nu a anuntat nimeni cu Digital ca a fost sunat, doar cei cu disc.

13. #4553 SP
    Stiu, dar m-am gandit ca o sa sune dupa ce termina la digital. Eu am numarul 3, o sa fiu printre primii sunati, de aceea incerc sa aflu sa stiu cand se termina, pentru ca daca se termina si nu voi fii sunat, e clar ca nu au digital.

14. #4554 SP
    Junior Member lakonyk's Avatar
    Salutare,

Urmaresc threadu-ul de la lansare si vreau sa multumesc tuturor pentru informatiile de aici, au ajutat foarte mult.

Am fost sunat azi de Altex in legatura cu tombola, pentru a confirma comanda (Numarul 1226 la cea cu disk)

Am intrebat si de cea digitala, iar persoana de la telefon mi-a spus ca nu au primit, asa ca cei de pe acea lista nu vor fi sunati.

Va urez mult spor!

15. #4555 SP
    Ghinion, ce sa zic...

16. #4556 SP
    Member miculas10's Avatar
    Quote Originally Posted by lorel2008 View Post
    Concluzia mea fiind una corecta, asa cum au patit-o si unii pe aici, la fel am patit si eu cu o comanda precedenta (PS5), achitata si ramasa cu statusul "in procesare la curier". Dupa vreo cateva zile i-am sunat si am primit doar niste explicatii cum ca nu se poate onora, bla, bla, bla...

Daca bine inteleg ai avut la comenzile status ca si asta si apoi cateva zile s a anulat comanda..?
    Attached Images Attached Images ps5-orange.jpg

17. #4557 SP
    Junior Member Garkan's Avatar
    A primit pana la urma cineva awb cu ps5 de la Orange?
    Eu am doar atat, fara awb si fara data.
    Salut! Comanda ta din magazinul online Orange cu numarul ... este la curier si va fi livrata.

18. #4558 SP
    Banned bpoearth's Avatar
    Quote Originally Posted by Garkan View Post
    A primit pana la urma cineva awb cu ps5 de la Orange?
    Eu am doar atat, fara awb si fara data.
    Salut! Comanda ta din magazinul online Orange cu numarul ... este la curier si va fi livrata.
    a spus un baiat pe aici ca a sunat el si i s-a spus ca toate comenzile cu statusul asta vor fi onorate.

am sunat si eu astazi ca am primit SMS la o zi dupa ce am dat comanda (asta fiind Sambata) ca va fi livrata astazi, pe 22 februarie. am sunat si eu la ei, o tipa mi-a spus ca va fi livrata comanda dar sa astept SMS de la firma de curierat. am acelasi status ca voi pe site-ul lor.

eu spun ca vor fi onorate din moment ce nu ati fost sunati sa vi se spuna ca au fost anulate.

19. #4559 SP
    Junior Member DarkPheonix's Avatar
    Credeti ca Altex a terminat cu consolele pe care le avea pe stoc sau e o posibilitate sa mai sune si maine?

20. #4560 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Cu siguranta vor mai suna, daca se oprisera la ~600 si acum s-a zis pe aici ca ar fi vreo 1000 de bucati. E matematica simpla

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.