Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 298 of 408 FirstFirst ... 198 248 288 296 297 298 299 300 308 348 398 ... LastLast
Results 5,941 to 5,960 of 8156

Thread: PS5 - achizitie din Romania

1. #5941 SP
    Manager paul's Avatar
    Asta e: https://t.me/ps5stockbotRO. A trimis mesaj la 15:55:29.
    @andreics96 ti-am scos poza pentru ca avea date personale.

2. #5942 SP
    Senior Member LucKos's Avatar
    Quote Originally Posted by raphaelo70 View Post
    Eu am fost prezent inainte de notificarea Distill. Auto-refresher pe 7 secunde, ca-s mai old school asa si merg la sigur, de la Distill ma asteptam la vreo eroare sau un moment de eroare fix cand aveam nevoie de el.
    Bravo Rapha. Eu nu-mi permit luxul de refresh-uri și distill.

3. #5943 SP
    Junior Member mmihailasergiu's Avatar
    Am primit pe telegram notificare PS5 STOCK UPDATES puteam sa mai iau una,dar eu nu sunt scalper sa iau si sa vand la pret dublu,im cer scuze daca am incalcat ceva regulament pe aici era doar un info,sper sa reusiti toti de aici sa o luati,sa stiti ca merita agitatia pentru consola merge foarte bine grafica super foarte silentioasa, bafta multa la cumparare.cu stima

4. #5944 SP
    Member fdkenzo's Avatar
    Dacă prinde cineva vreo consola cu disc, si se gândește sa renunțe, va rog sa îmi dați mesaj, doresc sa fac cadou unui prieten.

Mulțumesc!

// cei care aveți posibilitatea sa luați mai multe și nu faceți bișniță cu ele, cred ca ați face un mare bine comunității dacă le-ați lua și le-ați împarți aici. Cu siguranța o sa aveți un Bonus.

5. #5945 SP
    Quote Originally Posted by paul View Post
    Merci Paul. Poți să-mi trimiți în privat scriptul și instrucțiunile care le promitea un băiat pe aici acum ceva timp?

6. #5946 SP
    Junior Member raphaelo70's Avatar
    Quote Originally Posted by LucKos View Post
    Bravo! Job well done. Eu nu am timp fizic de stat la refresh-uri și nici nu-mi fac un target din asta...

Atunci nu prinzi. Stocul a disparut in 5 secunde. Imediat cum a dat notificare Distill poti sa presupui ca ai 3-4 secunde inainte sa fie stoc epuizat in functie de cand face el refresh pe segmentul paginii. Eu am stat azi si chiar AM SCRIS PE FORUM dar a disparut postarea ca banuiam ca azi o sa fie stoc.

7. #5947 SP
    Quote Originally Posted by fdkenzo View Post
    Dacă prinde cineva vreo consola cu disc, si se gândește sa renunțe, va rog sa îmi dați mesaj, doresc sa fac cadou unui prieten.

Mulțumesc!
    Ferice de prietenii tăi )

8. #5948 SP
    Junior Member andreics96's Avatar
    Quote Originally Posted by paul View Post
    Asa e, nu mi-am dat seama

Trimis de pe al meu SM-A715F folosind Tapatalk

9. #5949 SP
    Member papichullooo's Avatar
    Și eu tot cu ajutorul grupului de telegram am prins. Intrati acolo și pe grupul de discord, băiatul care a făcut bot-ul este super ok, pentru o sumă modica, primiti pe lângă notificarea telegram și un telefon in momentul in care apare stoc. Așa este imposibil să nu auzi că este stoc. Eu așa am reușit.

Sent from my iPhone using Tapatalk

10. #5950 SP
    Junior Member andreics96's Avatar
    Am sunat la ei, mi-au confirmat ca e ok și produsul e rezervat, acum sper ca asa e

Trimis de pe al meu SM-A715F folosind Tapatalk

11. #5951 SP
    Member alexandru92's Avatar
    Mai tare ma enervez pe grupul asta... mereu vad si citesc ca a fost, a fost , a fost, niciodata nu prind...cam cat a durat stocul? Daca a durat 5-10 sec..

12. #5952 SP
    Member Antiohh's Avatar
    N-ai bre sansa sa prinzi daca esti om normal cu treaba ce nu implica statul non-stop la pc. eu am primit de la tombola altex si m am uitat de curiozitate daca as mai prinde si niciodata nu am fost nici macar pe aproape iar eu chiar stau destul de mult la pc. probabil o sa tot scada preturile destul de repede (daca o tin cu stocurile tot asa, pana in vara ar trebui sa nu coste mai mult de 3000 lei si deja la banii aia nu si mai bat capul nici scalperii)

13. #5953 SP
    Senior Member GabiCutlac's Avatar
    Uite ca eu am prins și nu stau non stop la PC. Am auzit notificarea de la Telegram, am scos telefonul din buzunar, am deschis link-ul, adaugat in cos, next, next, plată, done.

14. #5954 SP
    nk4
    Junior Member nk4's Avatar
    Nu totii au acelasi noroc.

15. #5955 SP
    Junior Member Andres's Avatar
    Salut! Am fost sunat de cei de la Altex Romania si am confirmat consola cu prioritatea 888, la digital, am testat-o doua saptamani si prefer sa raman la xbox series s, daca doreste cineva sa cumpere consola pm. Pace!

16. #5956 SP
    Member JohnnyUSA's Avatar
    Quote Originally Posted by Andres View Post
    Salut! Am fost sunat de cei de la Altex Romania si am confirmat consola cu prioritatea 888, la digital, am testat-o doua saptamani si prefer sa raman la xbox series s, daca doreste cineva sa cumpere consola pm. Pace!
    Am un prieten interesat de digital. Mai este valabil?

17. #5957 SP
    Junior Member Garkan's Avatar
    In 45 de minute probabil era deja cineva la el la usa, avea nevoie pentru o ruda urgent.

18. #5958 SP
    mur
    Junior Member mur's Avatar
    Quote Originally Posted by Andres View Post
    Stai ce? Altex a sunat nr 888 acum doua saptamani?

19. #5959 SP
    Member papichullooo's Avatar
    Salut, este cineva care vrea sa schimbe varianta digitala cu varianta cu disk? Doar daca este sigilata si cumparata de la Emag.

---------- Post added 30-03-2021 at 19:22 ----------

Salut, cei care ați comandat ieri la eMag, a primit cineva consola azi? Eu trebuia să o primesc astăzi dar nu a ajuns....

20. #5960 SP
    Member alexandru92's Avatar
    Ma asteptam ca astazi sa bage digital pe emag, dupa cum s-a mai intamplat săptămânile trecute.(o zi digital, o zi disc) Evident, cand mi-am facut timp sa urmăresc, n-au bagat nimic..

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.