așa da!
Printable View
așa da!
Seria Bioshock e foarte tare dar cu mouse nu cu gluma aia de controller.
Ai greșit forumul... Personal prefer oricând controller in locul unui mouse. Am făcut de 10 ani trecerea la consola/controller si n-as mai reveni în veci la mouse.
Astea da jocuri! O luna buna.
Edit: Reducere de 50% la abonamentul PS Plus pe o luna pe Store, by the way. Valabil pana dimineata 31 ianuarie.
Reducere ptr cei ce nu au Plus. Eu am si nu pot sa iau cu reducere.
Am gasit asta pe Twitter: https://www.psu.com/news/monster-hun...ntil-april-21/
"Monster Hunter World Free PS Plus
The news was posted up on the PlayStation Asia Facebook page, with the game being made available free as a bonus to PS Plus members. While it’s only available in Asia right now, there’s a good chance it’ll come to the US and UK at some point."
PS Plus April 2020 PS4 Games Leaked Ahead of Official Announcement - Push Square
Se zvoneste ca Uncharted 4 si Dirt Rally 2.0 vor fi jocurile de luna viitoare.
Nu prea inteleg de ce ar da Uncharted 4, nu cred ca e cineva din tabara PS care nu a pus inca mana pe joc:))
Daca a fost scăpat pe canalul PS Access, 99.99% asa o să fie.
Nu prea înțeleg de ce bănuiți voi ca din cei aproape 100 de milioane de gameri de pe PS4 toti, da absolut toti au jucat un anume joc. Stai liniștit ca sunt mult mai mulți cei care nu l-au jucat. Chiar si cele mai cunoscute, cum e Uncharted, poate n-au fost jucate nici de 25-30% din deținători de PS4. E suficient sa te uiți la vânzări.
Majoritatea l-au jucat. Pentru ce iti cumperi o consola, sa joci jocuri bune, nu? Nu-i suficient sa te uiți doar la vânzări! Am jucat toată seria, le-am cumpărat la timpul lor si le-am vandut mai departe si cel mai probabil s-au mai revândut inca de cateva ori. Majoritatea nu colecționează!
Noi, pasionații de jocuri, pt asta ne luam, sa jucam jocuri bune. Dar mai există si aia care isi iau o consola sa joace doar unu, doua sau trei jocuri pe ea. Sunt o grămadă care in afară de FIFA n-au bagat altceva in consolă. Mai sunt și o grămadă de copii care joacă doar Fortnite. Si mai e grămada care joacă doar COD.
Spunand lucrurile astea confirmi si tu ca cei care au vrut cu adevarat sa joace Uncharted 4, au facut-o deja. Faptul ca este free la Plus nu o sa-l faca pe unul care joaca doar FIFA si nu se pricepe sa joace shootere cu controllerul sa il descarce.
Mai este si faptul ca nu toti- din restul de 70% dintre detinatorii de PS4 care nu incercat inca U4 (asa cum spui tu)- au abonament activ.
Poti sa spui asta despre orice joc: de ce dă Sony jocul X la Plus, oricum cine a vrut sa-l joace l-a jucat. In concluzie, la naiba, sa nu ne mai dea nimic, nu?
Printre aia care joaca doar FIFA sau COD mai e si cate unul care ar mai incerca un joc, dar nu vrea sa dea bani pt ca se teme ca nu-i place, sau nu-si permite, sau e zgârcit si așteaptă mega reducere. Pt ala e numa bun ca l-au oferit la Plus.
Gata omule, hai sa incetam, ca din orice se scrie aici iese polemica.
Uncharted 4 e un joc fenomenal, cine nu l-a jucat inca in cei 4 ani de la lansare, are sansa sa o faca acum.
Cineva a facut un video care vrea sa para "oficial", bazat pe aceleasi leaks aratate mai sus, doar ca sa faca niste vizualizari, iar voi le promovati :|
Foarte bună luna am jucat decât u4 dar nu il mai am asa ca nu strica
Nasol ca ai jucat decat...