eu nu am reusit sa ma conectez si am incercat si pe cont de ro, si pe uk. Am auzit mai multi care au patit asa. de fapt nimeni nu a zis in ultimul timp ca ar fi reusit sa activeze trialul din ce am vazut eu.
Printable View
eu nu am reusit sa ma conectez si am incercat si pe cont de ro, si pe uk. Am auzit mai multi care au patit asa. de fapt nimeni nu a zis in ultimul timp ca ar fi reusit sa activeze trialul din ce am vazut eu.
PlayStation Plus games for April: Days Gone, Oddworld: Soulstorm, and Zombie Army 4: Dead War – PlayStation.BlogQuote:
Lead Mudokons to freedom in Oddworld: Soulstorm. Devise techniques to survive Freaker hordes in Days Gone. Gear up and give zombies hell with your squad in Zombie Army 4: Dead War. The stakes are high whatever adventure you choose to play first. All three games will be available to download from Tuesday, April 6 – Monday, May 3.
https://youtu.be/nbK6X10hkk4
Whoa ce luna :|=D>
Cum sa dai joc din psp collection... astia-s bolnaviori
Pai PS+ collection e doar pentru utilizatorii PS5. Days Gone (un joc excelent si nu prea vechi) este disponibil si pentru utilizatorii PS4.
Ah, am uitat de asta... ca altfel n avea efectiv niciun sens.
Au inceput sa dea jocuri din ce in ce mai misto, pentru cei care abia au cumparat console....din pacate pentru old timers, nu stiu sincer ce ar putea sa ne dea ca sa fie toata lumea multumita:D Poate daca ar implementa un sistem sa vada ca ai jocul si sa iti dea un voucher de 20 de dolari sa cumperi alt joc? Bine nu vor face treaba asta niciodata dar ar fi o idee?
20 de dolari e cam mult. plus ca nu vor da niciodata bani direct. probabil un sistem de puncte. sa zicem 10 puncte pentru fiecare joc pe care il aveai deja si la 100 de puncte, sa iti poti alege un joc dintr-o lista. it's still something. oricum, pentru PS Plus nu platesti neaparat pentru jocurile free, ci pentru a te putea juca online. jocurile sunt ca un bonus.
Sony looks set to announce ‘PlayStation Plus Video Pass’ | VGCQuote:
Originally Posted by Video Games Chronicle
O sa incerc stranded deep, restul nu prezinta interes pt mine.
Stranded deep cred ca seamana cu subnautica, iar wreckfest cu destruction all stars
Wreckfest e facut de developerii primelor FlatOut, care sunt jocuri foarte bune.
Super luna, foarte interesat mai ales de Wreckfest :) .
Imbunatatirile care le aduce versiunea de PS5: https://thqnordic.com/article/wrext-...-june-1st-2021 .
Luna asta e slaba rău de tot, un joc de supraviețuire, unul de bușit mașini și un FPS care e oribil cu un gamepad. Eu unul nu vreau sa mai aud de FPS-uri fără mouse pot sa fie și gratis nici măcar nu le mai adaug in cont. Am 4 console si un PC, puteți sa ma catalogați cum vreți dar pur și simplu mi se pare o experiența groaznica sa joci un FPS sau RTS/TBS fără mouse. Am încercat DOOM , Xcom 2 etc și e nașpa.
Aprilie a fost o luna bunicica cu Days Gone și Souls Storm
Daca te inveti, merg si fps-urile. Cand am inceput sa ma joc, aveam probleme sa trag pana si cu arcul pe consola. Acum mi se pare ciudat cu mouse-ul
Wreckfest nu e doar un joc de busit masini, iti propun sa il incerci si apoi sa vii cu impresii.
Am încercat dar nu ma pot obișnui cu lipsa preciziei camerei și a tintei. Poate contează si faptul ca am crescut cu PC-ul singura consola când eram in școala a fost “terminator” pe care m-am jucat foarte puțin. Pe console originale am început sa ma joc târziu după ce am terminat facultatea si eram pe banii mei nu ai parintilor.
Îmi place sa ma joc RPG-uri pe console gen Nier Automata, The Last of Us, God of War, Read Dead Redemption etc.
Am jucat ultima trilogie Tomb Raider dar la fazele de shooting din ultimele doua jocuri am avut probleme când eram pur și simplu asaltat de inamici din toate părțile.
Înțeleg ca anumite persoane nu au probleme cu gamepadul dar pentru mine e foarte greu, am crescut cu AOE, Starcraft, Warcraft III, EE, Half-Life, Call of Duty, CS, NFS etc.
Nu prea conteaza cu ce ai crescut si ce ai avut cand ai fost mic. Si eu am crescut cu aceleasi jocuri si cu PC-ul in mana pana prin 2008 cand am pus mana serios pe o consols (X360), desi in copilarie am mai avut SNES si Terminator, dar m-am obisnuit destul de usor cu shooting pe consola cu cateva exceptii.
Desigur, ajuta si un auto aim cat de mic, dar ma descurc fara probleme si fara pic de auto aim. Trebuie doar sa exersezi si sa vrei sa faci asta.
Am prieteni care joaca Warzone cu gamepad mai bine decat joc eu cu k&m, dupa ce-si modifica ei setarile pe placul lor.
Marv
E cam greu sa îl încerc pe PS4 Pro dar din câte văd in videoclipuri și pe Steam e in categoria curse, simulator de automobile, distrugere.
Nu prea e genul meu îmi place mai mult Dirt, Drive club, Forza Horizon.
E diferit de Onrush? M-am jucat dar m-am plictisit rapid de el.
---------- Post added 11-05-2021 at 23:19 ----------
razvanrazy
Credeama ca am încercat dar ma simt ca un om handicapat cu gamepadul in mâna in FPS-uri.
Pentru mine prima mea consola originala a fost PS4 Pro in 2016 apoi am fost pe faza de “recuperare” rapida -> XOS/WII U/PS3/XOX.:)
O sa mai încerc nu am un fix cu mouse-ul sau PC-ul și ma pot adapta și schimba dar pana acum nu am reușit pe partea asta de jocuri.
Omul evoluează și își schimba părerile in timp.