Unul din ele a fost anuntat de la state of play. Au mai facut odata asa.
Printable View
Unul din ele a fost anuntat de la state of play. Au mai facut odata asa.
A venit si anuntul oficial:
PlayStation Plus games for August: Hunter’s Arena: Legends, Plants vs. Zombies: Battle for Neighborville, Tennis World Tour 2 – PlayStation.BlogQuote:
August’s PlayStation Plus lineup challenges you to test your mettle against dangerous demons, the combative undead, aggressive fauna and racket-wielding pros.
Enjoy the fantasy warfare of Hunter’s Arena: Legends, teamwork hijinks in Plants vs. Zombies: Battle for Neighborville and hit the court in Tennis World Tour 2 on Tuesday, August 3 when the titles join PlayStation Plus.
https://youtu.be/ZqKARSMbpzQ
Salut baieti. Are cineva cont ps plus pe de Rusia? Se gaseste ceva mai ieftin si ma gandeam daca sunt diferente si poate fi folosit fara probleme la noi in tara.
Mai ieftin decat pe US? Gaseai la un moment dat cu 160/an
Mai dadeai baieti de pe forum dar nu gasesc nimic������
Recomand cdkeys. Eu de la ei am luat. La un moment dat a fost chiar vreo 120 de lei.
De la cdkeys cumpar si eu. Sunt in regula.
Sent from my iPhone using Tapatalk
E vreo diferenta intre SUA si UK/RO?
In afara de preturi care sunt uneori mai bune pe US nu e nici o diferență.
Vezi doar ca DLC-urile de pe store-ul US nu sunt compatibile cu jocuri luate din RO, UK etc
50% reducere la abonament ps plus pe 12 luni in store.
Doar pt cei care nu au ps plus. Eu mai am ps plus pt 25 de zile dar nu beneficiez de reducere, baga-le-as sarma-n nas.
Mersi de pont @morphine. Pana la urma mi-a luat Sony banii.
Mare pacoste cu contul de UK, am luat card de 35GBP de pe allromedia, apoi mi-a trantit banca/paypal o conversie minunata, ca intr-un final sa pot sa cumpar cu wallet-ul PS+ redus. :D
Puteai lus direct cu cardul de pe UK. Eu am mai folosit card de Ro pe UK, a funcționat fără probleme.
Nice! Eu am incercat cu mult timp in urma si nu a mers. Am sa incerc din nou la urm. plata.
Salutare, cand intru pe site nu mai apare acel discount de 50%, apare pret intreg. Nu am nevoie acum, si am vrut sa las pe cat mai tarziu, vazand ca e pana pe 30.08 promotia. Si-or fi retras oferta?:-/
Inca e valabila. Mie imi apare. https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...81257374ba.jpg
Nu este valabil pentru cei care dețin deja PS+. Nici mie nu îmi apare promoția la preț redus.
Mi-am pus aplicatia, acum apare si la mine oferta. Si de pe site apare daca intru pe un tab cu oferta. Ma derutase ca ieri aveam oferta cu 50% cand intram AICI, acum apare pretul intreg.
Mersi frumos pentru raspusuri.