eu am reusit cu card romnesc Visa Electron Debit. direct varsat banii in wallet
Am vorbit la Sony (live help) si mi-au spus ca nu pot schimba tara contului pentru ca sunt pe servere diferite pentru fiecare regiune... desi toate regiunile sunt in sync (am incercat sa-mi fac cu acelasi email pe alta regiune si nu a mers ce sa vezi sau acelasi account id). Oricum de tot "respectul" toata treaba cu speranta multa o sa se schimbe ceva.
Sper sa:
- rezolve cat mai repede treaba cu activarea codurilor (am o gramada de coduri pe care nu le-am activat doar asteptand Store ul Ro);
- introduca toate jocurile gratuite de la PS Plus (momentan lipsesc cateva: Deadly Premonition PS3, Hitman Trilogy PS3);
- introduca Resident Evil Superbundle, care este redus pe Store-ul UK, dar la noi lipseste INCA.
Macar am gasit toate cele 3 jocuri oferite gratuit de EA (Plants vs. Zombies Garden Warfare PS4, Mirrors Edge PS3 si NFS Most Wanted PS Vita), asa ca daca aveti de gand sa va faceti un cont de Ro, va sfatuiesc sa il faceti acum pt a putea beneficia de aceasta oferta.
De ce crezi ca pot? Sti tu care este structura sistemelor? Asa a fost de la inceput. Poate sistemul dezvoltat de Microsoft permite aceasta migrare iar cel dezvoltat de Sony nu permite.
Eu am vrut să iau un joc sub 25 de lei și am atașat un card de cont (Mastercard). Se pare că pentru tranzacții de mică valoare îți încărca walletul cu 25 lei și îți ia de acolo cât are nevoie.
În total tranzacția a fost în valoare de 25,14 lei și pe lângă aceasta mi-a mai luat vre'o 0,57 lei pe care pe urmă mi ia rambursat, probabil verificarea cardului.
Ce joc?
Am incercat sa activez:
- Season Pass la Call of Duty Ghosts PS3
- Network Pass la Ratchet and Clank All 4 One PS3
- DLC code la Aliens Colonial Marines PS3
- coduri avatare si teme Mortal Kombat PS3
- cod Zombie Maps Call of Duty Black Ops PS3
- coduri Rage Anarchy Edition PS3
Nu a mers niciunul.
A mai observat cineva ca banii retrasi din cont nu corespund cu preturile afisate? De exemplu pentru PS+ de o luna in loc de 31 lei mi-au fost retrasi 32.5, iar pentru Lords of the fallen 141 in loc de 135 cat era afisat. Este cumva vina bancii mele (ING) sau toata lumea pateste asta?
A venit vremea sa imi pau PS+,de unde imi recomandati sa imi cumpar,ma gandesc sa imi cumpar pe 1 an.
AM vazut ca pe PlayStation Store este 224RON,aveti alte variante pentru achizitie la cel mai bun pret?
Salut acesta este topicul pentru discutii/intrebari despre PS+ http://www.consolegames.ro/forum/f15.../index149.html
Eu ma bucur ca avem Store macar... Am facut bine sa tin RO ca si cont principalIntrasem din greseala dintr-un joc la store si am vazut acolo dlc-uri cu valuta in RON
![]()
Aceeasi problema o am si eu : "The credit card information on file si not valid" , cum se poate rezolva ? Cardul este de la BT VISA ELECTRON , DEBIT .
Cand incerc sa alimentez contul primesc mesaj pe telefon "Servicii BT : Tranz INTERNET card nr, **** , titular **** **** suma 0.10 GBP;Suma disponibila :131.36 RON; SONY ENT NETWORK , GB, SONY ENT , NETWORK , INTERNE " iar imediat primesc urmatorul mesaj "Servicii BT : Tranzactia dvs. a fost anulata : *nr card* suma0.10 GBP; suma disponibila :131,93 RON; INTERNET , ;09.12.2014 17:52 .
@Cristian2191 intreaba la banca de ce nu se poate face tranzactia. Poate e de la ei.
Bookmarks