Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 8 of 52 FirstFirst ... 6 7 8 9 10 18 ... LastLast
Results 141 to 160 of 1040

Thread: PlayStation Store Romania

1. #141 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Max Payne 3 la 19.99 lei.
    Vad ca apare Syberia, ha? Nu stiam ca e si pe PS3, wtf?

2. #142 SP
    Banned Templier's Avatar
    mai bine il puneau pe Vita ( Syberia )

3. #143 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Mda, azi s-a lansat, habar nu aveam, prețul este obscen. E un joc foarte bun, dar totuși...(65 de lei/11.59£)

4. #144 SP
    Member Tomcraft's Avatar
    Quote Originally Posted by Zekriel View Post
    A reusit cineva sa instaleze aplicatia youtube pe cont de romania? Mie nu imi apare deloc categoria aia cu youtube, IGN, etc
    Am instalat eu. Nu apare, trebuie sa dai search in store.

5. #145 SP
    Member felixanu's Avatar
    Mi-am facut si eu cont pe RO. Nu am reusit sa inteleg daca activez PS+ pe RO, jocurile ce care le am de pe UK se pot juca si ele? Ma refer doar la jocurile de PS+.
    A si vineri iau salariu

6. #146 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar
    Nu poti ai nevoie de plus pe contul de unde ai luat jocurile, dar nu le pierzi

7. #147 SP
    Member felixanu's Avatar
    Nu le pierd..... Pacat ca am pe uk 30 de jocuri ps+ si majoritatea nejucate.
    Si nu imi pot permite ps+ pe doua conturi. Trebuie sa renunt la ele pentru cele viitoare pe RO.

8. #148 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar

PS Store Romania

O luna de plus pe uk e 30 si intr-o luna cand ai chef de un anumit joc poti sa-l joci sau chiar poti termina mai multe eu asa o sa fac

9. #149 SP
    Junior Member Blizzard_94's Avatar
    Salut colegii va intreb si eu daca imi iau ps+ pr ro cu contul activat la primary o sa pot juca bf4 multyplayer si pe contul uk ? am inteles ca se poate dar vreau sa fiu sigur poate uni din voi au reusit si pot sa imi confirme.

10. #150 SP
    Senior Member Cristian2191's Avatar
    Quote Originally Posted by Blizzard_94 View Post
    Salut colegii va intreb si eu daca imi iau ps+ pr ro cu contul activat la primary o sa pot juca bf4 multyplayer si pe contul uk ? am inteles ca se poate dar vreau sa fiu sigur poate uni din voi au reusit si pot sa imi confirme.
    Da , se poate .

11. #151 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Quote Originally Posted by Blizzard_94 View Post
    Da, eu am PS Plus pe UK si ma joc de pe contul romanesc

12. #152 SP
    Member kingraa's Avatar
    Cei care aveti experienta anilor trecuti, e posibil sa avem ceva oferte pentru PS+ de RO, in preajma sarbatorilor ? Oricum o sa achizitionez pe un an de zile, dar ma gandeam ca poate de sarbatori sunt ceva oferte tentante.

13. #153 SP
    Senior Member RazvyLord's Avatar
    PS Store RO e subordonat Playstation Europe, deci orice oferta apare la nivel european (ps+ UK, de exemplu) apare si la noi, in lei. Acum sunt ofertele cu 12 deals of Christmas, unde membri ps+ au un discount in plus de 10%. Este posibil sa apara ceva si mai incolo, cu cat ne apropiem mai mult de Craciun.

14. #154 SP
    apd
    Junior Member apd's Avatar
    Daca achizitionez de pe PS Store Romania un DLC pentru un joc activat pe cont de UK, pot juca respectivul DLC?

15. #155 SP
    Banned Venom's Avatar
    Da, deoarece este tot zona 2.

16. #156 SP
    Junior Member cRsRO's Avatar
    In concluzie, se merita sa imi iau ps+ pe cont de RO?
    Contul actual este de UK, nu se poate transfera nimic gen achievementuri?

17. #157 SP
    Senior Member Se7en Fury's Avatar
    Am încercat să fac un cont nou pe ro dar nu am reuşit, m-am blocat la partea cu id de psn, orice scriam în câmpul respectiv nu era valabil, menţionez că am încercat de pe consolă, trebuie să îl fac de pe pc ?

18. #158 SP
    Senior Member Srachi's Avatar
    Ar trebui sa-ti mearga fara problema de pe consola, nu mi-am facut niciodata cont de pe PC si am cateva la numar.

19. #159 SP
    Member felixanu's Avatar
    Incearca pe pc, eu asa l-am facut. E mult mai usor. Poti alege un user care ti-l sugereaza ei.

20. #160 SP
    Senior Member adibose's Avatar
    nu-ti sugereaza ei nimic cel putin nu ID-ul )

se poate face atat de pe consola cat si de pe PC, pe PC este mai rapid la scriere si incercari. si eu am tot facut incercari pana am gasit ceva ok

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 8 of 52 FirstFirst ... 6 7 8 9 10 18 ... LastLast