Max Payne 3 la 19.99 lei.
Vad ca apare Syberia, ha? Nu stiam ca e si pe PS3, wtf?
Mda, azi s-a lansat, habar nu aveam, prețul este obscen. E un joc foarte bun, dar totuși...(65 de lei/11.59£)
Mi-am facut si eu cont pe RO. Nu am reusit sa inteleg daca activez PS+ pe RO, jocurile ce care le am de pe UK se pot juca si ele? Ma refer doar la jocurile de PS+.
A si vineri iau salariu![]()
Nu le pierd..... Pacat ca am pe uk 30 de jocuri ps+ si majoritatea nejucate.
Si nu imi pot permite ps+ pe doua conturi. Trebuie sa renunt la ele pentru cele viitoare pe RO.
O luna de plus pe uk e 30 si intr-o luna cand ai chef de un anumit joc poti sa-l joci sau chiar poti termina mai multeeu asa o sa fac
Salut colegii va intreb si eu daca imi iau ps+ pr ro cu contul activat la primary o sa pot juca bf4 multyplayer si pe contul uk ? am inteles ca se poate dar vreau sa fiu sigur poate uni din voi au reusit si pot sa imi confirme.
Cei care aveti experienta anilor trecuti, e posibil sa avem ceva oferte pentru PS+ de RO, in preajma sarbatorilor ? Oricum o sa achizitionez pe un an de zile, dar ma gandeam ca poate de sarbatori sunt ceva oferte tentante.
PS Store RO e subordonat Playstation Europe, deci orice oferta apare la nivel european (ps+ UK, de exemplu) apare si la noi, in lei. Acum sunt ofertele cu 12 deals of Christmas, unde membri ps+ au un discount in plus de 10%. Este posibil sa apara ceva si mai incolo, cu cat ne apropiem mai mult de Craciun.
Daca achizitionez de pe PS Store Romania un DLC pentru un joc activat pe cont de UK, pot juca respectivul DLC?
In concluzie, se merita sa imi iau ps+ pe cont de RO?
Contul actual este de UK, nu se poate transfera nimic gen achievementuri?
Am încercat să fac un cont nou pe ro dar nu am reuşit, m-am blocat la partea cu id de psn, orice scriam în câmpul respectiv nu era valabil, menţionez că am încercat de pe consolă, trebuie să îl fac de pe pc ?
Ar trebui sa-ti mearga fara problema de pe consola, nu mi-am facut niciodata cont de pe PC si am cateva la numar.
Incearca pe pc, eu asa l-am facut. E mult mai usor. Poti alege un user care ti-l sugereaza ei.
nu-ti sugereaza ei nimiccel putin nu ID-ul
)
se poate face atat de pe consola cat si de pe PC, pe PC este mai rapid la scriere si incercari. si eu am tot facut incercari pana am gasit ceva ok
Bookmarks