Ba da. Daca nu e disponibil ID-ul ales de tine, iti da 4 sau 5 variante derivate din ID-ul ales de tine. Cel putin la mine asa a fost.
Ba da. Daca nu e disponibil ID-ul ales de tine, iti da 4 sau 5 variante derivate din ID-ul ales de tine. Cel putin la mine asa a fost.
Am reuşit până la urmă, voiam un id legat de numele meu, până la urmă am reuşit cu se7enfuryRO
Tot la început mă întorc.
RO-ul la sfarsit de ID a mers si la mine pana la urma
Sincer nu mi-a dat variante..am facut de pe PC contul.
Se poate activa ps+ pe contul de Ro pe gratis alea 14 zile sau 2? ca eu nu am gasit....apropo, daca e cineva care are vreun cod pentru plus de vreo 2 zile si nu are ce face cu el, il rog frumos daca e dragut sa mi-l ofere mie, mi-a expirat plusul si pana luni nu am ce face...nu conteaza regiunea, multumesc. pe PM daca se poate codul.
Știti ceva legat de posibilitatea ca în viitor sa putem trece conținutul de pe un cont pe altul? Voiam sa știu dacă sa mai aștept sau sa îmi fac acum un cont de RO. Partea proasta e ca nu mai am adrese de email disponibile (am un cont de UK și unul de US) și mi-ar fi prins bine sa pot trece ce am pe uk pe ro.
Pentru Sony nici nu intra in discutie migrarea de conturi. Nu s-a mai intamplat niciodata si mai mult ca sigur nu se va intampla pentru Romania, au zis si pe pagina oficiala de facebook
Am mai spus de n ori, deocamdată nu se poate nicăieri in lume, dar SE LUCREAZA la acest aspect.
Pana si boss-ul de la sony a recunoscut acum ceva vreme ca lucreaza la o solutie si stiu ca gamerii isi doresc acest lucru, a mentionst ca ar fi o problema cu licentele cand migrezi de la o tara la alta, fiecare avand legislatia proprie.
De-asta am si intrebat, pentru ca avusesem impresia ca cineva a mentionat faptul ca se lucreaza.
Am observat ca la battlefield 4 premium pe contul de uk am premium normal dar pe contul de ro apare doar battlefield 4 simplu fara premium deci pe contul de ro o sa pot juca dar fara premium nu ?
mi-am facut si eu cont de Romania , mai mult pt a sustine creatorii ideii , ca daca ar fi multe conturi si tranzactii s-ar justifica si nu s-ar inchide sau nu s-ar da uitarii in materie de oferte acest PS Store RO .
am vazut si prima chestie buna : PS+ pe 3 luni e 67 de Ron , am calculat ca atata este si pe US PS+ pe 3 luni pe allmedia , asta fara alte conversii ( probabil costa vreo 68-70 real ) e mai ieftin cu 10 Ron fatza de PS+ ul de UK de pe allmedia .
Ca sa nu mai zic ca e 80 de ron la altex ps+ pe 3 luni .. iar pe store e 67 de ron .
stiu ca cel pe un an e mai scump . dar macar de chestii mici sa ne bucuram
Mie nu imi apare nici un pret la varianta standard a Dragon Age Inquisition pentru PS4 si nu o pot cumpara. Decat varianta deluxe o pot cumpara. In schimb la PS3 pot cumpara si varianta standard. Stie cineva care ar fi cauza? Merci
inca se updateaza store-ul, din pacate aceasta situatie se prezinta la mai multe jocuri. scrie-le si celor de la Playstation RO de pe facebook, poate pot sa faca ceva, dar sincer nu prea cred
Sa zicem ca iau un joc de pe ps+ ,consola aflata in modulul stand-by isi continua descarcarea sau trebuie sa fie deschisa tot timpul?
Din setari de la power saving trebuie sa-i activezi DL-ul in Rest Mode si pe urma daca citesti acolo te mai trimite undeva sa mai activezi o setareSpor
Eu nu pot face comanda pe Store Romania , am incercat si cu card de Romania si cu card de Anglia , degeaba....\
Mereu imi da , the credit card information or file is not valid. AM verificat mereu cardul dar degeaba .
Bookmarks