Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 9 of 52 FirstFirst ... 7 8 9 10 11 19 ... LastLast
Results 161 to 180 of 1040

Thread: PlayStation Store Romania

1. #161 SP
    Member kingraa's Avatar
    Ba da. Daca nu e disponibil ID-ul ales de tine, iti da 4 sau 5 variante derivate din ID-ul ales de tine. Cel putin la mine asa a fost.

2. #162 SP
    Senior Member Se7en Fury's Avatar
    Am reuşit până la urmă, voiam un id legat de numele meu, până la urmă am reuşit cu se7enfuryRO

Tot la început mă întorc.

3. #163 SP
    Senior Member adibose's Avatar
    RO-ul la sfarsit de ID a mers si la mine pana la urma
    Sincer nu mi-a dat variante..am facut de pe PC contul.

4. #164 SP
    Senior Member tudomih's Avatar
    Și v-ați pus adresele din buletin?

5. #165 SP
    Banned Venom's Avatar
    Normal, dacă vrei să cumperi ceva cu cardul.

6. #166 SP
    Era o întrebare mai mult retorica.

7. #167 SP
    Member fdkenzo's Avatar
    Se poate activa ps+ pe contul de Ro pe gratis alea 14 zile sau 2? ca eu nu am gasit....apropo, daca e cineva care are vreun cod pentru plus de vreo 2 zile si nu are ce face cu el, il rog frumos daca e dragut sa mi-l ofere mie, mi-a expirat plusul si pana luni nu am ce face...nu conteaza regiunea, multumesc. pe PM daca se poate codul.

8. #168 SP
    Știti ceva legat de posibilitatea ca în viitor sa putem trece conținutul de pe un cont pe altul? Voiam sa știu dacă sa mai aștept sau sa îmi fac acum un cont de RO. Partea proasta e ca nu mai am adrese de email disponibile (am un cont de UK și unul de US) și mi-ar fi prins bine sa pot trece ce am pe uk pe ro.

9. #169 SP
    Senior Member RazvyLord's Avatar
    Pentru Sony nici nu intra in discutie migrarea de conturi. Nu s-a mai intamplat niciodata si mai mult ca sigur nu se va intampla pentru Romania, au zis si pe pagina oficiala de facebook

10. #170 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Am mai spus de n ori, deocamdată nu se poate nicăieri in lume, dar SE LUCREAZA la acest aspect.

11. #171 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar
    Pana si boss-ul de la sony a recunoscut acum ceva vreme ca lucreaza la o solutie si stiu ca gamerii isi doresc acest lucru, a mentionst ca ar fi o problema cu licentele cand migrezi de la o tara la alta, fiecare avand legislatia proprie .

12. #172 SP
    De-asta am si intrebat, pentru ca avusesem impresia ca cineva a mentionat faptul ca se lucreaza.

13. #173 SP
    Junior Member Blizzard_94's Avatar
    Am observat ca la battlefield 4 premium pe contul de uk am premium normal dar pe contul de ro apare doar battlefield 4 simplu fara premium deci pe contul de ro o sa pot juca dar fara premium nu ?

14. #174 SP
    Member eangel's Avatar
    Quote Originally Posted by fdkenzo View Post
    Se poate activa ps+ pe contul de Ro pe gratis alea 14 zile sau 2? ca eu nu am gasit....apropo, daca e cineva care are vreun cod pentru plus de vreo 2 zile si nu are ce face cu el, il rog frumos daca e dragut sa mi-l ofere mie, mi-a expirat plusul si pana luni nu am ce face...nu conteaza regiunea, multumesc. pe PM daca se poate codul.
    Intra pe management salvari, da-i upload in cloud si iti va propune sa treci la ps+ in 3 variante de pret plus una gratuita, dar care nu e valabila decat 2 zile. Pe Ro nu putem activa 14 zile free cum se poate de ex. pe uk

15. #175 SP
    Cgx
    Member Cgx's Avatar
    mi-am facut si eu cont de Romania , mai mult pt a sustine creatorii ideii , ca daca ar fi multe conturi si tranzactii s-ar justifica si nu s-ar inchide sau nu s-ar da uitarii in materie de oferte acest PS Store RO .

am vazut si prima chestie buna : PS+ pe 3 luni e 67 de Ron , am calculat ca atata este si pe US PS+ pe 3 luni pe allmedia , asta fara alte conversii ( probabil costa vreo 68-70 real ) e mai ieftin cu 10 Ron fatza de PS+ ul de UK de pe allmedia .

Ca sa nu mai zic ca e 80 de ron la altex ps+ pe 3 luni .. iar pe store e 67 de ron .

stiu ca cel pe un an e mai scump . dar macar de chestii mici sa ne bucuram

16. #176 SP
    Junior Member Zekriel's Avatar
    Mie nu imi apare nici un pret la varianta standard a Dragon Age Inquisition pentru PS4 si nu o pot cumpara. Decat varianta deluxe o pot cumpara. In schimb la PS3 pot cumpara si varianta standard. Stie cineva care ar fi cauza? Merci

17. #177 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar
    inca se updateaza store-ul, din pacate aceasta situatie se prezinta la mai multe jocuri. scrie-le si celor de la Playstation RO de pe facebook, poate pot sa faca ceva, dar sincer nu prea cred

18. #178 SP
    Junior Member Clautec's Avatar
    Sa zicem ca iau un joc de pe ps+ ,consola aflata in modulul stand-by isi continua descarcarea sau trebuie sa fie deschisa tot timpul?

19. #179 SP
    Junior Member Hawkeye1103's Avatar
    Din setari de la power saving trebuie sa-i activezi DL-ul in Rest Mode si pe urma daca citesti acolo te mai trimite undeva sa mai activezi o setare Spor

20. #180 SP
    Junior Member vmbobo88's Avatar
    Eu nu pot face comanda pe Store Romania , am incercat si cu card de Romania si cu card de Anglia , degeaba....\

Mereu imi da , the credit card information or file is not valid. AM verificat mereu cardul dar degeaba .

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 9 of 52 FirstFirst ... 7 8 9 10 11 19 ... LastLast