Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 11 of 30 FirstFirst ... 9 10 11 12 13 21 ... LastLast
Results 201 to 220 of 588

Thread: Call of Duty: World at War

1. #201 SP
    Senior Member erik95's Avatar
    Sambata ora 22 facem un joc. Cei ce doresc sa participe sa lase PSN IDurile

2. #202 SP
    Senior Member TiBiKiMiR's Avatar
    Quote Originally Posted by Nonelito View Post
    DLC pack no.1 in martie! 3 harti noi + o harta de Zombie! Abia astept! Detalii mai jos:

Call of Duty: World at War map pack coming in March - Joystiq
    Exista stirea deja pe CG la rubrica News

3. #203 SP
    Member Nonelito's Avatar
    Quote Originally Posted by TiBiKiMi View Post
    Exista stirea deja pe CG la rubrica News
    Nu cred ca strica si in cadrul threadului

4. #204 SP
    Member Vami's Avatar
    EU unul sigur le voi cumpara mai ales ca sunt fan al seriilor. si sounds nice statii de metrou strazile berlinului si inca un sat japonez...really nice.

5. #205 SP
    Quote Originally Posted by quik_123 View Post
    EU unul sigur le voi cumpara mai ales ca sunt fan al seriilor. si sounds nice statii de metrou strazile berlinului si inca un sat japonez...really nice.
    Dp ce Store le vei lua...USA sau UK?

6. #206 SP
    Member Vami's Avatar
    US pt ca am jocul US.

7. #207 SP
    Member Nonelito's Avatar
    Numai de pe US putem din Romanica. Daca ai jocul zona 2, a.k.a PAL/Europe, nu cred ca exista vreo metoda sa iti iei DLC-ul de pe PSN UK. Suntem in lumea a 3-a, sorry

8. #208 SP
    Quote Originally Posted by quik_123 View Post
    US pt ca am jocul US.
    Norocosule...al meu e zona 2 asa ca precis o sa-mi pun pofta-n cui

9. #209 SP
    Member Tavitzu's Avatar
    Si eu imi voi lua map-packu , tot ntsc cumpar din motivu asta.

10. #210 SP
    Member MisterJuice's Avatar
    Imi cer scuze celor care mi-au dat invite si i-am refuzat !
    Am fost foarte ocupat . E INCREDIBIL de greu pe veteran

11. #211 SP
    Quote Originally Posted by Rockstar View Post
    E INCREDIBIL de greu pe veteran
    Dap...incredibil de greu dar sa vezi cat de enervant e mai incolo...e pur si simlplu bataie de joc pe veteran...aproape ca nu poti sa misti si esti dead

12. #212 SP
    Senior Member ffocus's Avatar
    folositi tehnica baby-steps si trageti de la distanta. ultima misiune este de cosmar. cred ca am stat 3-4 zile pana am reusit sa infig steagul.

13. #213 SP
    Justice of the Peace emptysilence's Avatar
    am o luna de cand l-am terminat si pe easy si veteran
    muream de 3-4 ori dupa care le invatam jocul si ii rezolvam dar ma enervat putin la lunetist,ce naiba daca ereai putin iesit ti-o dadea de nu aveai nici-o reactie oh: il poti lua doar sa vezi udne e si sa tragi cand crezi tu ca ar putea iesi ca sa ai vreo sansa
    nici pana acum nu am reusit sa fac acel trofeu cu 45 de avioane ,am jocu la 1 saptaman de la lansare si nici pana acum nu l-am facut in rest e totul facut

daca cineva poate ii dau contu pe psstore sa mi-l faca ca eu am disperat de cate ori am icnercat

14. #214 SP
    Quote Originally Posted by emptysilence View Post
    am o luna de cand l-am terminat si pe easy si veteran
    muream de 3-4 ori dupa care le invatam jocul si ii rezolvam dar ma enervat putin la lunetist,ce naiba daca ereai putin iesit ti-o dadea de nu aveai nici-o reactie oh: il poti lua doar sa vezi udne e si sa tragi cand crezi tu ca ar putea iesi ca sa ai vreo sansa
    nici pana acum nu am reusit sa fac acel trofeu cu 45 de avioane ,am jocu la 1 saptaman de la lansare si nici pana acum nu l-am facut in rest e totul facut

daca cineva poate ii dau contu pe psstore sa mi-l faca ca eu am disperat de cate ori am icnercat
    Cine crezi ca se incumeta?...aaaa si vad ca ai si incredere

15. #215 SP
    Member MisterJuice's Avatar
    Am vazut ca multa lume se plange de acel trofeu...
    Il voi lasa la final :laugh: Oricum sunt perseverent si pana la urma sunt convins ca voi lua platinum !
    Next is GTA IV !

Quote Originally Posted by ffocus View Post
    folositi tehnica baby-steps si trageti de la distanta. ultima misiune este de cosmar. cred ca am stat 3-4 zile pana am reusit sa infig steagul.
    Degeaba tragi de la distanta ca apar altii (for some weird reason) plus AI-ul penibil al camarazilor mei.
    Ma mai uit si la un walkthrough si ma ajuta enorm !

16. #216 SP
    RPG and FPS fan G-XtremE's Avatar
    Ma primiti si pe mine in comunitatea WaW? De azi am si eu jocul! Of course I'm kinda noobish at first, da o sa ma perfectionez! psn: G-XtremE

17. #217 SP
    Quote Originally Posted by GeoGcX View Post
    Ma primiti si pe mine in comunitatea WaW? De azi am si eu jocul! Of course I'm kinda noobish at first, da o sa ma perfectionez! psn: G-XtremE
    Cu mare drag...bine ai venit si sper sa ne vedem ON.Poti sa dai add la userul tibikimi

18. #218 SP
    konichiwa zombie chynagods's Avatar
    Quote Originally Posted by Rockstar View Post

Degeaba tragi de la distanta ca apar altii (for some weird reason) plus AI-ul penibil al camarazilor mei.
    Ma mai uit si la un walkthrough si ma ajuta enorm !
    Sfatul lui Ffocus este bun.Avansezi cate putin si cureti de la distanta tot ce misca.Te ajuta si jocul cu scripturile respective.Inveti repede de unde vin inamicii si cati sunt la numar(de fiecare data apareau acelasi numar de inamici,sigur ai numarat bine Rockstar?)A durat ceva pana l-am terminat pe veteran,la unele misiuni simteam ca inebunesc.Cand gaseam si eu un coltisor in care sa ma adapostesc ma trezeam cu cateva grenade pe cap.Eram nevoit sa fug si astfel ma ciuruiau baietii.M-am ambitionat aseara sa mai fac cateva trofee.M-am apucat de "Throw a Six and a Half " (On Hardened or Veteran difficulty, complete a level without dying) si am ales misiunea "Blackcats" pe hardened.Am facut trofeul fara probleme si am ramas surprins sa constat ca doborasem 40 de Zeros cu alte cuvinte,mai mai,sa fac trofeul "Down 45 Japanese Zeros in 'Black Cats'".Faza este ca acum cateva zile mi-am calibrat bine plasma si pot sa observ mai bine, de la distanta, avioanele printre nori.Am incercat de cateva ori si am reusit sa fac trofeul fara probleme.Deci,un sfat pentru cei care vor sa faca acest trofeu,calibrati-va bine televizoarele,faceti misiunea pe easy si in cateva incercari invatati si directiile din care va ataca avioanele.Eu,de exemplu,dupa primul val de avioane am doborat 15 Zeros.Deci ,dragi consolisti,nimic nu este imposibil.Puteti sa faceti aceast trofeu.Succes.
    P.S
    NU incercati sa salvati soldatii din apa fratilor,ca pierdeti timpul.Chiar daca va mustra constiinta lasatii sa moara si concentrati-va pe avioane

19. #219 SP
    Member Tavitzu's Avatar
    va astept diseara pe la 23 la un cod waw: , if you have the ballz!.

P.S Focus trebuie sa vii neaparat, c�inii lui Recs imi fura fragurile

20. #220 SP
    Member Nonelito's Avatar
    Intru si eu

PS - ma bag si in dupa-amiaza asta la una mica...

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 11 of 30 FirstFirst ... 9 10 11 12 13 21 ... LastLast