Super meciuri aseara, mi-a placut in special ultimul care nu ne dadea nici o sansa de castig la inceput si pana la sfarsit i-am butcherit cu sange rece. 250-195?
Clan de CoD WaW este?
Super meciuri aseara, mi-a placut in special ultimul care nu ne dadea nici o sansa de castig la inceput si pana la sfarsit i-am butcherit cu sange rece. 250-195?
Clan de CoD WaW este?
Vai ce level design prost are harta Dome, in special cand joci HQ.
Cum e posibil sa faca unu' 108 killuri intr-o singura sesiune?
HQ e plasat execrabil, prin mijloc de cele mai multe ori, mori incontinuu...Cati nervi mi-a facut! Skip Dome FTW!
In HQ si WAR eu mor incontinuu pe harta aia.Da cineva o grenada si esti mort. Nu conteaza in ce directie da,tot te omoara.Dome sux.
Nu stiu de ce va plangeti mie imi place harta, ce-i drept la HQ e foarte naspa... dar la TDM merge![]()
In sfarsit am pus si eu mana pe platinum !
Am lasat pe cel cu Sum of all Zeros ultimul crezand ca va fi dificil, dar l-am facut inntr-o ora maxim si chiar mi s-a parut distractiv incercand sa il iau !
Anyways, acum ma voi apuca si eu de online pana va aparea Killzone 2 !
Cam asa arata statistica mea la COD5 (pentru moment) pt ca nu ma opresc aici evident.Poate ar fi bine sa postati si voi asa ceva sa facem o comparatie intre noi sa vedem care, ce si cum
![]()
@rockstar da add pe psn
HAI LUME SA NE MOBILIZAM!!! Diseara facem un joc pe la 22 hai sa ne adunam
Bookmarks