Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 17 of 30 FirstFirst ... 7 15 16 17 18 19 27 ... LastLast
Results 321 to 340 of 588

Thread: Call of Duty: World at War

1. #321 SP
    Senior Member erik95's Avatar
    Quote Originally Posted by DJ_Andrei View Post
    Vreau si eu map packu .Apropo cat a costat ?
    Costa 10$

2. #322 SP
    konichiwa zombie chynagods's Avatar
    Quote Originally Posted by TiBiKiMi View Post
    Si mie la fel...ce sa faci daca nu am fost destul de isteti sa ne luam jocul R1...asta e. Banuiesc ca stiti ca e Double XP pana miercuri din cate am inteles eu asa ca la razboi cu voi lol
    Tibikimi nu ai citit PM-ul meu?E foarte simplu ,vorbiti cu Robert si va ajuta.O sa puteti cumpara orice DLC de pe PSN UK ce naiba.
    Va asteptam

P.S
    Hartile sunt belea.Trebuie sa le jucati neaparat.Poate ne strangem 3,4 insi la un Nazi Zombie ca e super fun

3. #323 SP
    Senior Member TiBiKiMiR's Avatar
    Quote Originally Posted by chynagods View Post
    Tibikimi nu ai citit PM-ul meu?E foarte simplu ,vorbiti cu Robert si va ajuta.O sa puteti cumpara orice DLC de pe PSN UK ce naiba.
    Va asteptam

P.S
    Hartile sunt belea.Trebuie sa le jucati neaparat.Poate ne strangem 3,4 insi la un Nazi Zombie ca e super fun
    Ba da ti-am citit PM-ul insa e prea complicat pt mine...era mult mai simplu daca aveam jocul R1...plus ca asa la cat ajung sa dau pe hartile alea?...aproape cat mai dau pe alt joc SH aici pe forum.

4. #324 SP
    Senior Member DJ_Andrei's Avatar
    Mersi.Poate le iau si eu ca nu sunt foarte scumpe!

5. #325 SP

6. #326 SP
    Member Nonelito's Avatar
    Knee Deep FTW!!! E geniala!

7. #327 SP
    Member MisterJuice's Avatar
    Am o problema !
    Nu am cumparat map pack 1 (inca) Insa cand dau find game ma baga pe servere cu una dintre cele 3 harti, numai ca sa fiu scos spunand ca nu am achizitionat packu ! De parca sunt obligat sa le cumpar lor packu !
    E enervant rau ! La cod 4 nu era asa !

8. #328 SP
    konichiwa zombie chynagods's Avatar
    Nu am mai auzit asa ceva.probabil au inebunit si ei in goana dupa bani si o fi strategie de marketing sa te faca sa cumperi jocul.Glumesc man,cred ca este o eroare din servere

9. #329 SP
    Pai deobicei ma baga pe harti random, dar e frustrant cand se nimereste una din cele 3 pentru ca ma scoate !

10. #330 SP
    Member Vami's Avatar
    Quote Originally Posted by Rockstar View Post
    Pai deobicei ma baga pe harti random, dar e frustrant cand se nimereste una din cele 3 pentru ca ma scoate !
    Pai tu ce vrei sa joci pe hartile care nu le-ai cumparat?

11. #331 SP
    Nu ai inteles nimic !
    Am spus ca e enervant sa imi tot apara hartile noi cand eu nu le am, iar apoi sa ma deconecteze !
    Ar fi trebuit sa fie o optiune in care sa selectezi hartile favorite si sa le joci doar pe acelea !

12. #332 SP
    Member Vami's Avatar
    Nu ai inteles nimic !
    Am spus ca e enervant sa imi tot apara hartile noi cand eu nu le am, iar apoi sa ma deconecteze !
    Ar fi trebuit sa fie o optiune in care sa selectezi hartile favorite si sa le joci doar pe acelea !
    Pai asa fac sa te enerveza sa cumperi hartile.

13. #333 SP
    Am o problema !
    Nu am cumparat map pack 1 (inca) Insa cand dau find game ma baga pe servere cu una dintre cele 3 harti, numai ca sa fiu scos spunand ca nu am achizitionat packu ! De parca sunt obligat sa le cumpar lor packu !
    E enervant rau ! La cod 4 nu era asa !
    Nush ce sa zic...eu nu prea am mai stat pe COD5 acum in ultimul timp insa de la aparitia acelui Pack 1 am mai jucat dar nu am patit asa ceva...poate o sa mai intru si eu sa vad daca face si la mine asa ca nici eu nu am luat pack-ul.

14. #334 SP
    Junior Member rios's Avatar
    are dreptare si eu patesc la fel...noroc ca am cumparat si map pack ul,dar recunosc este destul de frustrant sa te "forteze" asa bagandu ti harti din pack pe toate serverele.

15. #335 SP
    Member slabunator's Avatar
    am luat si eu CoD WaW de curand, daca doriti sa jucam online dati add: jackrayden

16. #336 SP
    o adunare, ceva? azi am fost 3, alexciprian, psycho-07 si eu. va asteptam

17. #337 SP
    RPG and FPS fan G-XtremE's Avatar
    Oricand! spuneti cand (pref in timpul sapt dupa ora 22). Maine(azi) pe la 21:30-22:00 ar fi super!

18. #338 SP
    Heheee...pai ce iara ati inceput la COD5?...nu va mai place KZ2?

19. #339 SP
    noi abea l-am luat

20. #340 SP
    RPG and FPS fan G-XtremE's Avatar
    sincer, si aici e doar parerea mea, KZ2 este genul de joc care e overhyped si toata lumea il joaca o sapt sau pana obtine honor rank 4. Sooner or later toti ne intoarcem la valorile adevarate in materie de online gaming. Se stie ca seria CoD dintotdeauna a fost cea mai buna in multiplayer (si nu numai)

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 17 of 30 FirstFirst ... 7 15 16 17 18 19 27 ... LastLast