n-am experienta cu jocul asta decat 3 ore si jumatate bagate ieri, dar daca mi se permit niste observatii:
1. puneti limita la jucatori mai mica si lasati-l fara parola, astfel incat chiar daca intra si straini macar sa fie raportul mai favorabil noua
2. radarul ala e destul de penibil, e absurd sa vada toti, tot timpul, unde se afla fiecare
3. nu stiu care tot injura ca la usa cortului, dar las-o mai moale. nu ca as fi pudic, dar nu ma intereseaza ce si unde bagi tu de fiecare data cand ramai fara gloante.
4. primele 2 jocuri mi-au placut, dar "ciomageala de pe harta aia mica" cum bine zice andreips3 a fost cat se poate de plictisitoare
cel mai mult mi-a placut cand am fost intr-un meci in squad cu tavitus, endless_fear si imi scapa acum numele celui de al treilea. ms pt invite in squad, si sper sa ne mai vedem online
@endless_fear: ms, initial nu m-am prins pentru ca nu-mi actualizaze in joc lista de prieteni. am restartat jocul, si apoi am vazut ca din cei care imi dadusera add erau deja pe server si am reusit si eu sa intru. de acum incolo sper sa ma descurc![]()
Bookmarks