Ce organizare sa se faca daca Rasko nu are nici macar headset? Lasa ca intru eu de saptamana viitoare si incercam sa readucem lucrurile pe linia de plutire. Sunt curios cum o sa se joace maine.
Ce organizare sa se faca daca Rasko nu are nici macar headset? Lasa ca intru eu de saptamana viitoare si incercam sa readucem lucrurile pe linia de plutire. Sunt curios cum o sa se joace maine.
threadul asta s-a transformat intr-o MARE telenovela(forumnovela?). Cine preia controlul, divortul intre categoria radar si cea non radar, exilari, despartiri, impacari, drame!! Suntem mai ceva ca spanioliiMaaaria! Por que Mariia?? Dude just play the goddamn game
cuz that's what it is
Eu am jocul de vineri si nu mi-a dat nimeni invite in clan pana acum lol
Cred ca mai sunt destule persoane in situatia mea...![]()
n-a obsercat nimeni ca oamenii is putin cam grasi? .. cel putin aia de pe helgan is dolofani bine
aa si parca fug cam ciudat modelele, parca cam isi taraie picioarele
eu am impresia ca unii dintre voi chiar nu au nimic de lucru, eu unu nu imi mai bat capu si ma joc pt "fun" doar asta imi doresc. slujba am pe viatza din pacate, aici nu-mi trebuie sefi ca sa pot sa savurez un joc.
reveniti cu picioarele pe pamanat!
mda..sper maine cel ce face server sa fie mai cu bun simt, in seara asta a fost penal tare, cum sa joc eu cu reikko - amandoi noobi vs psycho si inca unu, ma uitat care..amandoi cu rang maxim ingineri, eu cu un amarat de smg contra 2xturete 2x roboti 2x inamici..ce fun!!
si ii rog sa echilibram ei nimic, sa nu mai zic de acel urlat "politicos" cand s-a terminat harta..parca jucasera vs cei mai buni din lume, asa se bucurau.
nu vreau sa ma cert cu nimeni dar in conditii de genul asta prefer sa joc cu necunoscuti de lvl apropiat
Cei care vor anumite setari care nu se joaca in meciurile normale n-au decat sa joace counterstrike fara gravity sau un mod de hl2.
Sunt deacord cu istrategi un clan leader nu poate dicta fara un microfon
In legatura cu organizare nu iti trebuie mai mult de 4 oameni seriosi pentru tournaments ca majoritatea is ori 2v2 ori 4v4 cu setari default desigur.
@monky: iti dau eu jocul one month daca vrei...fara obligatii
@istrategie: nu e frumos ce faci, pe sanjuro il inteleg ca atat stie, dar tu? omul isi va lua headset
@emptysilence: sa ti se explice cum dai accept in clan?
@solozaur: termina single pe veteran si nu vei mai fi noob
Eu nu vreau sa invinuiesc pe nimeni pentru aceasta lipsa totala de interes, dar daca este clan leader trebuie sa indeplineasca anumite conditii. Daca nu pot vorbi cu el pot sa consider ca e un rus ceva.
Rasko, macar intra si tu Killzone.com si pune banner-ul. Omul a muncit pentru el si e pacat sa ramana doar pe un forum!
Killzone.com
Merci mult de oferta man. Dar incerc sa ma pun si eu pe picioare si sa-l achizitionez, pentru ca e un joc care nu trebuie sa-mi lipseasca din colectie
Man, nu m-am referit la "sefi" care sa dea comenzi. Insa ma gandeam ca ati putea lua o mica lectie la organizarea pe Xbox 360, unde oameni ca Dj Mo, Grey, etc... preiau rolul de leaderi, si bine fac. Pentru ca altfel s-ar sta ore in sir sa se discute ce si cum, in loc sa se joace. Leader nu inseamna ca va fi cineva care sa va ordone ce sa faceti, ci va fi cineva cu net bun, cu mult timp liber, cu bun simt, care stie cum merge treaba si face jocurile cum trebuie. Tocmai pentru ca nu-ti doresti decat sa te distrezi ar trebui sa pui partea "grea" pe umerii cuiva care isi asuma niste responsabilitati, care se asigura ca invita pe cei din clan ingame atunci cand trebuie, care sa se ocupe de listele de friends, care sa se ocupe practic de organizare. Iar un pic de organizare nu strica niciodata...
Anyway, a fost doar un sfat. Sorry for that... Bafta si enjoy the game !
frate eu nu te pot auzi decat daca esti cu mine in echipa sau cand sunt jos si astept sa imi dea cine viata te pot auzi , atunci am facut jocu si ne-am strins multi si emptysandu , alexciprian , namelesfear, xtreme mai multi si am jucat cu straini, puteai sa imi dai un msg
sincer jocu ma dezamagit la control ...ori sunt prea obisnuit cu bbc..dar totusi sa iti fuga arma asa in halu ala ..ma mir ca am dat vreo 46 de hd din 180 de kill
Bookmarks