Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 70 of 112 FirstFirst ... 20 60 68 69 70 71 72 80 ... LastLast
Results 1,381 to 1,400 of 2234

Thread: Killzone 2

1. #1381 SP
    Junior Member dan_daniel250's Avatar
    Quote Originally Posted by istrategie View Post
    ffocus este un om de nota 10. Mi-a trimis un PM foarte politicos in care mi-a explicat care este situatia. In cateva ore voi crea clanul Console Games Romania [CGR] pentru intreaga comunitate, iar cu cei mai hardcore vom juca si clan matches (sorry guys, dar tagul CG este luat).

As promised:
    bravo, asteptam o minte mai luminata care sa faca un clan pt toata lumea, ar fi excelent sa incepem si noi in sfarsit sa fim o comunitate, bafta

2. #1382 SP
    Senior Member eXistenZ's Avatar
    istrategie sa imi trimiti un invite te rog

3. #1383 SP
    Member Vami's Avatar
    Quote Originally Posted by eXistenZ View Post
    istrategie sa imi trimiti un invite te rog
    Si mie daca poti si daca ar vrea si Rockstar sa intre il rog eu pe el sa faca banner-ul se pricepe foarte bine cu Photoshop-ul.

4. #1384 SP
    Member canibalu's Avatar
    azi sau maine il iau si eu...

5. #1385 SP
    RPG and FPS fan G-XtremE's Avatar
    Azi la 22:00 va fi marea provocare! Focus sa ne zici, te rog, detaliile (componenta echipei)

6. #1386 SP
    Member ramusg's Avatar
    L-am luat si eu. Ce sansa am sa joc cu voi? Am varianta US.Merci

7. #1387 SP
    Member Vami's Avatar
    Ai sane baga-ne in lista de friends si joci.

8. #1388 SP
    Member ramusg's Avatar
    Merci.

9. #1389 SP
    Member MisterJuice's Avatar
    Quote Originally Posted by canibalu View Post
    azi sau maine il iau si eu...
    Te asteptam

10. #1390 SP
    Senior Member istrategie's Avatar
    Cei care vor sa intre in clan ii rog sa imi trimita request pe PM pe forum in care sa specifice PSN ID-ul. Doar acele request-uri vor fi luate in considerare. Clanul Console Games Romania [CGR] a fost creat! Rockstar, banner-ul trebuie sa fie 178*95. Vezi cum faci resize!
    Killzone.com

11. #1391 SP
    Senior Member DonAdryan's Avatar
    Quote Originally Posted by Dj Mo View Post
    Pai inseamna ca ai inebuni intr-o echipa cu mine, Grey, Sanjuro, Sacaluka, DarkMatinee, RonanN1 in care in timpul meciului se discuta cu totul altceva. Se mai aude din cand in cand ca spune cineva locatia adversarilor. Si nu stiu cum sa iti spun, dar chiar castigam.
    Sa va dau un sfat. Jocul relaxat da roade mai bune decat un joc in care echipa este stresata de castig.
    Aseara de exemplu vorbeam despre clanul de Killzone si despre nebunia de aici... Realy funny stuff!

12. #1392 SP
    Senior Member DeathWings's Avatar
    Quote Originally Posted by DonAdryan View Post
    Aseara de exemplu vorbeam despre clanul de Killzone si despre nebunia de aici... Realy funny stuff!

Asta nu e frumos, sa ii barfiti pe ceilalti si sa radeti de greul lor

13. #1393 SP
    Quote Originally Posted by DeathWings View Post
    Asta nu e frumos, sa ii barfiti pe ceilalti si sa radeti de greul lor
    Pai nu vezi cum se cearta si se injura ca la usa cortului?

LE: Pun pariu ca s-au suparat pe Rasko ca se baricada in baza si lipea grenade pe perete!

ONTOPIC: GG ffocus!

14. #1394 SP
    Member psycho-07's Avatar
    daca vreau sa creez un clan hardcore trebuie sa renunt la clanu RSA??

15. #1395 SP
    Senior Member ffocus's Avatar
    @istrategie: sunt foarte departe de 10, multumesc oricum. ma bucur ca apar clanuri noi si presimt ca vor fi meciuri...to remember. ai mai descoperit inca ceva din "miscarea interesanta"

@don: multumesc si pacat ca ai ajuns sa simti asa. eu am avut parte de distractie in multe jocuri cu cei de pe forum. doar ca n-am avut "marketing".

16. #1396 SP
    Quote Originally Posted by ffocus View Post
    @istrategie: sunt foarte departe de 10, multumesc oricum. ma bucur ca apar clanuri noi si presimt ca vor fi meciuri...to remember. ai mai descoperit inca ceva din "miscarea interesanta"

@don: multumesc si pacat ca ai ajuns sa simti asa. eu am avut parte de distractie in multe jocuri cu cei de pe forum. doar ca n-am avut "marketing".
    Lasa man ca e frumos si asa. Mi-a placut decizia ta. Va tin pumnii si va doresc mult succes si distractie in continuare!

17. #1397 SP
    Senior Member Srachi's Avatar
    Quote Originally Posted by DonAdryan View Post
    Lasa man ca e frumos si asa. Mi-a placut decizia ta. Va tin pumnii si va doresc mult succes si distractie in continuare!
    Ceao DonAdy, tu mai ai ps3-u sau te-ai scapat de el atunci? Nu te vedem si pe la un macel in kz2?

18. #1398 SP
    Toate invite-urile au fost trimise. Daca mai doreste cineva se poate anunta pe PM. Sper ca in curand o sa avem si un meci RSA vs. CGR!

19. #1399 SP
    Member MisterJuice's Avatar
    Iata si banner-ul !
    175 x 100 as asked !
    O versiune cu border si alta fara !
    Daca nu e bun, sunt dispus sa fac altul ! Sper sa va placa !
    PS: Lucrez la o versiune mai mare sa o avem aici !
    Attached Images Attached Images v1.png v2.png

20. #1400 SP
    Acum este si pe Killzone.com! Thx!
    Nu este exact stilul meu, dar ai facut o treaba foarte buna.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 70 of 112 FirstFirst ... 20 60 68 69 70 71 72 80 ... LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks