Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 5 of 14 FirstFirst ... 3 4 5 6 7 ... LastLast
Results 81 to 100 of 265

Thread: God of War Collection (1&2)

1. #81 SP
    Member Painkiller's Avatar
    lol, deci baietii astia incurca god of war 3 collector's cu god of war collection, dar se pare ca majoritatea nu au demo, decat cei care l-au luat prin gamestop. eu zic ca sony s-a facut de rasul lumii la faza asta.

NO DEMO WITH MY COLLECTOR EDITION BUY?!?!?!?! - God of War Community

2. #82 SP
    Mad Collector rodarkone's Avatar
    Eu cred ca lumea a inteles gresit ca ORICINE cumpara jocul are acces la demo

Acest lucru nu este specificat nicaieri.

Adevarul este ca doar cei care au facut PREORDER (sau l-au luat din anumite magazine) au avut acces la versiunea cu DEMO.

Oricum sunt convins ca DEMO ul va aparea in curand pe PSN - probabil in maxim 1-2 saptamani si a fost doar un pretext pentru a determina pe unii sa isi comande jocul, sau sa cumpere jocul din anumite locuri.

3. #83 SP
    Member Cata25's Avatar
    Quote Originally Posted by Painkiller View Post
    niste nesimtiti ordinari astia de la sony. si eu l-am luat de la alex si nu are nici un cod. oricum l-am jucat si oricum nu stau eu in 10 minute de joc, dar e chestie de principiu. niste nesimtiti ordinari.
    Poți să-mi dai și mie, te rog, un link �n care nesimțiții ăia ordinari de la Sony au declarat că cine cumpără God of War Collection vor primi și un cod pentru demo-ul de la God of War III?

LE: Ok, nu v-a dat cod. Dar vă comportați de parcă nu v-ar fi dat jocul. Dacă vreți neapărat demo-ul, vedeți că făcuse ReNeGaDe124 un cont cu demo-ul.

4. #84 SP
    Member Painkiller's Avatar
    God of War Collection to include God of War III demo

This isn't a promotion limited to specific retailers: all copies of the game will contain the code, and the demo will be available via the PlayStation Store on the day the collection is released.
    aici scris negru pe alb (alb pe negru pe forum daca vrei). o promovare de toata jena.

astia care va credeti mari guru in ale gaming-ului, lasati-o mai moale cand nu stiti cu ce se mananca.

5. #85 SP
    Painkiller mai subtire cu atitudinea si citeste press release-ul oficial nu toate prostiile pe care le lanseaza unii sau altii.

God of War Collection Launches Today for PS3! – PlayStation.Blog

Eu nu vad ca ar scrie OFICIAL nimic despre God of war III DEMO -

6. #86 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Pai Darkie, atunci asta ce mai e: God of War III E3 2009 Demo Included in God of War Collection – PlayStation.Blog ? Bine, nu ca mi-ar pasa... chiar nu vreau sa vad demo. Vreau retail si gata. Si-asa am vazut prea multe in prezentari. Dar asa ca idee... cat de oficial o fi Blog-ul Sony ?

You have seen the videos and you have seen the screens, soon you will have the chance to play what the lucky hundreds experienced at E3, Comic-Con and PAX. Coming this fall, we are happy to announce to fans that God of War Collection will include the long-awaited God of War III E3 2009 Demo. Each copy of God of War Collection will include a voucher code that can be redeemed through PlayStation Network on the day of purchase. This is your chance to experience God of War III before it hits store shelves March 2010.

7. #87 SP
    Eu am oferit ultimul anunt oficial despre joc (17 noiembrie - exact in data lansarii)

Intre timp oficialii s-or fi razgandit (nu e ceva inedit) s-au razgandit ei la chestii mai importante.

PS: e clar ca anunturile sunt aproape identice doar ca lipseste partea cu DEMO la god of war 3 - motivele pot fi multiple - posibil ca jocul in sa fi fost deja dat la print in data de 23 sept fara cupoane

later edit:

daca nici asta nu e oficial ...

http://www.us.playstation.com/PS3/Ga...on/Description

si mai later edit:

acum am verificat copia pe care o posed -

A MEA ARE pe cover (nu e stiker asa cum sustin unii) urmatoarele:

Includes voucher for god of war III E3 2009 demo

premise care duc la ideea ca au fost mai multe printuri ale jocului. (unele cu cod / altele fara cod - insotite insa de stiker cu inscrisurile despre demo si ultimele probabil identice dar fara stiker)

Si cireasa de pe tort

-> http://playstation.custhelp.com/cgi-...i=&p_topview=1

8. #88 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by rodarkone View Post
    Asa da

9. #89 SP
    Senior Member mark's Avatar
    �mi explica si mie cineva care e diferenţa �ntre gow colection si collector's? Ca deja �s ametit rău de tot.

10. #90 SP
    Senior Member erik95's Avatar
    Quote Originally Posted by mark`` View Post
    �mi explica si mie cineva care e diferenţa �ntre gow colection si collector's? Ca deja �s ametit rău de tot.
    Collectors este editia de colectia a God of War 3.
    Collection este jocul care contine God of War 1&2.

11. #91 SP
    Junior Member andy1's Avatar
    Unde s-a ajuns de la o simpla intrebare... Era de ajuns un "e inclus in unele " sau nu e deloc...

12. #92 SP
    Banned cryyo's Avatar
    Si tu te-ai apucat sa comentezi la doua randuri scrise si uite asa postam unii dintre noi aiurea, inclusiv eu.

13. #93 SP
    Senior Member Rasko's Avatar
    The God has arrived! Beware beasts of Hades!!!

14. #94 SP
    Member rulzmaker's Avatar
    se pare ca si cei de la PS au anuntat ca demo va fi inclus in collection, dar n-a fost asa: God of War III E3 2009 Demo Included in God of War Collection – PlayStation.Blog
    am trimis si eu mail la ei.. sa vedem

15. #95 SP
    Citeste mai sus 6 posturi ... poti sa intrii la ei pe site si sa rezolvi problema.

S-a discutat deja ca anuntul din 23 septembrie includea demo iar cel din 17 noiembrie nu mai anunta demo - insa cei de la Sony ofera un formular pe sectiunea lor de suport

http://playstation.custhelp.com/cgi-...i=&p_topview=1

16. #96 SP
    da, am trimis mail.. merci pentru info..

17. #97 SP
    Senior Member Rasko's Avatar
    Domle cred ca tot forumu' a luat GOW collection. Nimic p'aici? Nici o parere de la newcomers in the world of Kratos? Sau v-a papat Hades si ati amutit?

18. #98 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Pai Rasko... ce impresii ? E God of War, no need for impressions Anyway, eu la cat am apucat sa testez (10 mins or so, pana s-a taiat curentul, ca e la moda lately)... God of War este identic cu cel original, doar cu texturi mult mai mari. Fullscreen in 720p cred ca e cel mai mare feature (fara latit, ca pe PS3 cu 60GB in compatibility mode), pentru ca in rest... au cam uitat sa mai adauge poligoane (adica sa te astepti sa vezi muchii si muschi patratosi). Dar, la banii astia, 2 jocuri care au fost GOTY pe PS2... ce sa mai zici ?

P.S. La o prima privire iti da impresia de grafica de Arcade DLC. But it's still Kratos

19. #99 SP
    Senior Member Enthroll's Avatar
    Quote Originally Posted by Raskolnikov1944 View Post
    Domle cred ca tot forumu' a luat GOW collection. Nimic p'aici? Nici o parere de la newcomers in the world of Kratos? Sau v-a papat Hades si ati amutit?
    sunt atat de fascinati si prinsi in Blades of Chaos incat au renuntat la munca, scoala, forum. vor sa faca combo-uri de 200+ si sa-si upgradeze armele, viata si magia. nu le vine sa creada ce au pierdut in tot acest timp si cat de bine arata. they have a drink. then back to spreading blood all over their big screens.
    apoi se intreaba cat de cool poate fi sa termine toate Challenge-urile si cat de greu e pe Very Hard?

de unde atata timp man?

20. #100 SP
    eu l-am terminat pe primul si ma lupt cu al doilea acum din collection.. nu ma grabesc oricum.. le-am terminat deja pe ps2.. uitasem cat de frustrante sunt anumite faze
    faza nasoala e ca nu apare jocul pe site la ps.. trofeele apar, dar nu zic de la ce joc sunt..

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 5 of 14 FirstFirst ... 3 4 5 6 7 ... LastLast