Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 6 of 14 FirstFirst ... 4 5 6 7 8 ... LastLast
Results 101 to 120 of 265

Thread: God of War Collection (1&2)

1. #101 SP
    Senior Member pooaul's Avatar
    E SUPERB jocul. Imi pare foarte rau ca nu l-am prins pe ps2 si am avut mare noroc cu versiunea remastered, pentru ca as fi pierdut foarte mult. E exact cum trebuie sa fie un joc, sau mai bine zis cum erau candva jocurile bune

2. #102 SP
    Member killlemalll3's Avatar
    Pentru mine ca nu am jucat GoW si din GoW2 f putin God Collection e mai tare decat orice joc aparut acum.Am jucat jumatate de ora si pot spune ca arata grozav! ...ca in rest deja se stie cu ce se mananca.Nu ma asteptam sa arate atat de bine

3. #103 SP
    Senior Member erik95's Avatar
    E extraordinar, mai ales pentru cine nu a jucat GOW. Ingame arata destul de bine, dar in cutscenes grafica nu mai e la fel de buna.

4. #104 SP
    Member rulzmaker's Avatar
    Response (Don K) 11/27/2009 01:54 PM
    Hello *****,

We apologize for any inconvenience regarding this God of War voucher code issue.

We will provide you this code for you to access this beta demo, " ****-****-****".

However, this code will not function and will not redeem if you have an account outside of North America. This codes are designated for accounts in the North American region of the Playstation� Network

Article Title: How to use a PlayStation Network Card or Voucher
    Article Link: http://playstation.custhelp.com/***

Regards,
    Don K
    am primit cod pt demo gow 3, acum se downloadeaza..

5. #105 SP
    Member maniac360's Avatar
    A reusit cineva sa termine jocul GoW1 (pe ps2 sau ps3) in mai putin de 5 ore? Mi se pare aproape imposibil. Cred ca-mi iau adio de la trofeul de platina.

6. #106 SP
    Quote Originally Posted by maniac360 View Post
    A reusit cineva sa termine jocul GoW1 (pe ps2 sau ps3) in mai putin de 5 ore? Mi se pare aproape imposibil. Cred ca-mi iau adio de la trofeul de platina.
    Si mie mi se pare destul de greu, dar ma gandesc ca pe easy si fara sidetracking e doable.
    Eu am 5 ore fix si
    mai am mult? (Mentionez ca joc pe hard, am murit mult la unele puzzleuri (nejucandu-l pe ps2) si am explorat toate coltisoarele jocului

7. #107 SP
    Member maniac360's Avatar
    Quote Originally Posted by pooaul View Post
    Si mie mi se pare destul de greu, dar ma gandesc ca pe easy si fara sidetracking e doable.
    Eu am 5 ore fix si
    mai am mult? (Mentionez ca joc pe hard, am murit mult la unele puzzleuri (nejucandu-l pe ps2) si am explorat toate coltisoarele jocului
    Cel mai repede l-am terminat in vreo 6 ore jucand pe "easy". Vad ca tu butonezi ca un profesionist
    Presupun ca esti la"The Architect's Tomb" si atunci mai ai vreo 2 nivele. Penultimul e preferatul meu.

8. #108 SP
    Member rulzmaker's Avatar
    eu am terminat gow 1 pe easy in 5:13 o sa-l reiau sa fac platina

9. #109 SP
    Nu am mai vazut de mult o chestie asa frustranta ca si challengul numarul 10. E noroc pur, 0 skill, doar nervi si controllere sparte.

---------- Post added 28-11-2009 at 08:35 PM ----------

"Doamne ajuta si fereste" ca era sa sparg tot din casa la challenge-ul 10. Continuam povestea cu God of War part II.

---------- Post added 29-11-2009 at 02:11 AM ----------

God of War 1 is done, platinum, off to the next one.

10. #110 SP
    manfurismojive kobayashi's Avatar
    OMG! deci pachetul asta de colectie este o mana cereasca.Am mai jucat odata primul GOW pe PS2 la un prieten acu vre-o 2 ani si ceva da uitasem complet cat de fain e jocul.Nu ma mai pot opri din jucat,aseara m-am culcat la 4 dimineata si azi sunt la servici.
    Sunt pe la sfarsit la primul si debea astept sa ma apuc si de al 2-lea care nu l-am mai jucat pana acum.

11. #111 SP
    Senior Member Enthroll's Avatar
    Quote Originally Posted by pooaul View Post
    Nu am mai vazut de mult o chestie asa frustranta ca si challengul numarul 10. E noroc pur, 0 skill, doar nervi si controllere sparte.[COLOR="Silver"]
    stai sa vezi in 2 . wooohoooo!!

12. #112 SP
    Senior Member DevilBringer's Avatar
    Voi prea imi faceti pofta, imi vine sa imi Xbox-ul si sa imi iau un PS3

13. #113 SP
    Quote Originally Posted by Enthroll View Post
    stai sa vezi in 2 . wooohoooo!!
    Hehe din fericire challengurile din 2 le-am terminat mult, mult mai usor. Cam in 1 ora.
    In afara de ultimul, restul au fost simple comparabil cu GOW 1.

Chiar si la ultimul am simtit ca am un anumit control, cu blocks si evades gandite mai bine, simteam ca il pot face, spre deosebire de challengul 10 din gow1 unde a fost noroc pur. Faceam totul perfect si cand sa ajung sus sa sar pe platforma, ma lua ala in sulita si ma arunca in gol.

Nu credeam ca gow2 o sa fie mai bun decat primul, dar e.Time for my second run.

14. #114 SP
    Senior Member zinodaur's Avatar
    Demoul pentru GoW 3 din GoW Collection nu e acelasi ca ala care l-a luat toata lumea acum cateva saptamani ? lol

15. #115 SP
    Quote Originally Posted by Luigi View Post
    Demoul pentru GoW 3 din GoW Collection nu e acelasi ca ala care l-a luat toata lumea acum cateva saptamani ? lol
    E acelasi.

16. #116 SP
    Senior Member h0stile's Avatar
    adica o mana de oameni aici pe forum e toata lumea? eu de ex pina nu le-am dat mail sa le spun ca nu am codul in carcasa nu am avut de unde sa-l iau. bine, nici nu m-am agitat fff tare.

17. #117 SP
    Quote Originally Posted by h0stile View Post
    adica o mana de oameni aici pe forum e toata lumea? eu de ex pina nu le-am dat mail sa le spun ca nu am codul in carcasa nu am avut de unde sa-l iau. bine, nici nu m-am agitat fff tare.
    Poi asta e doar din vina ta, Renegade a avut bunavointa si a pus la dispozitie un cont de pe care puteai downloada demoul gratuit.
    http://www.consolegames.ro/forum/204084-post649.html

18. #118 SP
    Junior Member Zuluf's Avatar
    Quote Originally Posted by maniac360 View Post
    Cel mai repede l-am terminat in vreo 6 ore jucand pe "easy". Vad ca tu butonezi ca un profesionist
    Presupun ca esti la"The Architect's Tomb" si atunci mai ai vreo 2 nivele. Penultimul e preferatul meu.

Uhm, dacă mai are cineva probleme cu trofeul de speedrun, sugestii:

- Faceţi �nt�i challenge-urile, dacă le faceţi pe toate primiţi cinci costume. Unul din acestea, Dairy Bastard, are mana infinită. Cu alte cuvinte, treceţi ca prin br�nză - am reuşit să termin jocul cu dairy bastard �n 2 ore 29 de minute. Şi se poate mai bine.
    - Nu vă concentraţi pe secret chests, pene sau ochi. Dacă vă lipseşte şi Seeing Red, puteţi să obţineţi ambele trofee lejer fără să luaţi prea multe chest-uri ascunse (Dairy Bastard primeşte 200% experienţă, suficient �nc�t să maximizaţi totul fără să luaţi niciun chest secret. Dacă vă lipseşte totuşi nişte experienţă, recomand să lăsaţi Blades of Chaos la urmă. Odată ce �l veţi fi bătut pe Ares, veţi primi Blades of Athena, care sunt upgradate la maxim, şi vi se va acorda şi trofeul Seeing Red.
    - Ca să vă mişcaţi mai repede, folosiţi dodge hop (analogul din dreapta + X) şi ulterior dash hop (analogul din dreapta + R1). Unora le va fi un pic greoi la �nceput, dar după ce vă obişnuiţi c�ştigul de viteză semnificativ o să se vadă.
    - Dacă nu folosiţi Dairy Bastard, faceţi abuz de vulnerabilităţile fiecărui monstru. E prea mult de scris şi importanţa e prea mică pentru a se merita efortul, dar speedrun-ul lui ballofsnow de aici vă va �nvăţa mai multe dec�t pot eu �n scris.

---------- Post added 04-12-2009 at 09:58 AM ----------

Ah, �ncă o chestie - vizavi de Challenge-ul 10 din GoW 1. Am observat că extrem de multă lume foloseşte spam de L1 + X. C�nd l-am făcut pe PS2 nu foloseam această "tactică" (după părerea mea greşită) tocmai fiindcă e mult prea mult noroc implicat. Modul �n care am terminat challenge-ul era să �ncerc parryplay. Chiar dacă va dura ceva p�nă stăp�niţi această strategie, ea reduce drastic factorul aleator (dar nu total, s-a �nt�mplat să-mi treacă suliţa prin parry şi să mă arunce de pe platformă, �nsă nu de cele 9949058430954380543 de ori c�t mi s-a �nt�mplat cu L1 +X).

Am găsit pe JewTube un filmuleţ care descrie tactica, cu o diferenţă nu foarte notabilă, şi anume poziţionarea pe lift. �n sf�rşit,
    e clipul cu pricina.

P.S. Văd că nu mai pot edita postul anterior, dacă binevoieşte un moderator să le dea merge aş fi recunoscător.

19. #119 SP
    Member ReLLicK's Avatar
    Salut ! Am cumparat azi GOD OF WAR COLLECTION de la webpredator(de pe forumul acesta) , si cand intru in joc , se vede incolor...se vede alb-negru...a mai patit cineva asa ? ma poate ajuta cineva...va rog ? :-s

20. #120 SP
    Senior Member mark's Avatar
    Pune niste poze... poate ne dam seama.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 6 of 14 FirstFirst ... 4 5 6 7 8 ... LastLast