Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 7 of 14 FirstFirst ... 5 6 7 8 9 ... LastLast
Results 121 to 140 of 265

Thread: God of War Collection (1&2)

1. #121 SP
    Member Atrium's Avatar
    Quote Originally Posted by ReLLicK View Post
    Salut ! Am cumparat azi GOD OF WAR COLLECTION de la webpredator(de pe forumul acesta) , si cand intru in joc , se vede incolor...se vede alb-negru...a mai patit cineva asa ? ma poate ajuta cineva...va rog ? :-s
    Cred ca ti s-a mai raspuns la intrebare. In principiu problema asta apare la jocurile ntsc, si anume regiunea 1 daca ai un TV SD. Chiar daca PS3-ul citeste orice disc din orice regiune, asta nu inseamna ca si TV-ul tau stie sa interpreteze corect semnalul scos.

Incearca sa vezi daca merge ok pe un LCD, de fapt sunt sigur ca va fi ok.

2. #122 SP
    Member ReLLicK's Avatar
    am rezolvat problema multumesc ca macat ati vrut sa ma ajutati

3. #123 SP
    Senior Member mark's Avatar
    Si care era problema? Tv-u nu?

4. #124 SP
    Member ReLLicK's Avatar
    am scos "transformatoru" ala de-ti face din mufele alea (rosu alb si galben) scart....

5. #125 SP
    Hyp
    -= Nemuritor si rece =- Hyp's Avatar
    mi-a ajuns si mie azi god of war collectionul de la playasia :d
    deci...cam 3 saptamani a durat livrarea
    intrebare...la voi cum e coperta?
    asa:?

la mine e diferita..il arata pe kratos intr-un scaun...adik asta:

6. #126 SP
    Junior Member Dynamix's Avatar
    La mine coperta e cea din prima poza, iar in interior si pe manual e folosita a doua poza.

7. #127 SP
    Member Dromoter's Avatar
    Nice, tu ai si demo-ul de la GoW 3.

8. #128 SP
    Hyp
    -= Nemuritor si rece =- Hyp's Avatar
    da..mi-a venit un card cu un cod pentru download demo de gow3
    ..este de asia...pentru ca l-am luat de pe play-asia
    dar oricum l-am jucat multumita lui redegade parca..sau cine l-o pus pe topicul respectiv

9. #129 SP
    Diesel k1du's Avatar
    Quote Originally Posted by Hyp View Post
    multumita lui redegade parca..
    Este defapt ReNeGaDe124 lol nu redegade

10. #130 SP
    I Unlimited Bitza's Avatar
    Asta de asia arata mai bine decat cel de usa pe care-l avem noi... happy gameing.
    iar cel de usa nu vine cu demo gow3, dar l-am primit azi pe mail ...dupa ce l-am jucat acum 3 saptamani thx to ReNegaDe124.

11. #131 SP
    Member Geonebun's Avatar
    a reusit cineva sa termine gow1 in <5 ore ?

vi s a intamplat sa se blocheze consola in god ?

12. #132 SP
    Senior Member erik95's Avatar
    Quote Originally Posted by Ken View Post

1. Sunt cativa care au luat Platinum deci au terminat jocul in <5h.
    2. Nu.

13. #133 SP
    Senior Member Uziwood's Avatar
    Quote Originally Posted by Ken View Post

Fa challenge-urile dupa ce il termini prima oara (si in prealabil colectezi muse keys-urile, gorgon eyes si feathers ca sa nu mai cauti dupa ele in al doilea playthrough). Dupa ce faci challenge-urile vei primi un costum (dairy bastard) care are mana infinita, incepi cu costumul acesta pe easy si il termini clar sub 5 ore folosind magia aceea care are area damage.

14. #134 SP
    Member Geonebun's Avatar
    l am terminat pe 1 rapid , vreo 12 ore de joc total
    trofeu ala cu 5 ore e usor , mi a luat 3 h 15 min sa l fac , am luat costumu de vacutza , spam magie unde e de omorat , unde nu , rush cu right analog + R1
    in concluzie , o platina usoara dar placuta fata de alte jocuri unde iti vine sa arunci cu maneta in televizor

15. #135 SP
    Senior Member consol3's Avatar
    Am si eu o intrbare pt ceic are au facut paltina sau au terminat de mai multe ori GOW1:
    Daca am terminat jocul odata si vreau sa il mai joc odata pt a il termina sub 5h,mai imi raman orbs-urile in puteri?Pt. ca e trofeul ala care cere sa completezi toate puteriile si mai aveam cateva cand am terminat jocul prima data...

16. #136 SP
    I Unlimited Bitza's Avatar
    De fiecare data cand incepi un joc nou, o iei de la la zero.So no orbs.

17. #137 SP
    Senior Member pooaul's Avatar
    Quote Originally Posted by consol3 View Post
    Am si eu o intrbare pt ceic are au facut paltina sau au terminat de mai multe ori GOW1:
    Daca am terminat jocul odata si vreau sa il mai joc odata pt a il termina sub 5h,mai imi raman orbs-urile in puteri?Pt. ca e trofeul ala care cere sa completezi toate puteriile si mai aveam cateva cand am terminat jocul prima data...
    Daca ai un save inainte sa te bati cu Ares, in lupta cu el poti sa faci urmatoarea chestie:
    Il bati in primele doua faze, iar in a treia cand sunteti amandoi in apa,il lovesti pana apare cercul deasupra capului, iti da niste orbs, il lasi sa isi revina si repeti pana strangi cate mai ai nevoie.
    Personal nu am incercat dar am citit undeva ca ar merge. So try it. In speed runul de sub 5h nu prea ai vreme de colectionat orbs.

18. #138 SP
    Nasol...voi face rush in run-ul de 5h si dupa incerc sa mai fac un run,se va lungi platina asta
    L.E.Nu conteaza ca merita jucat probabil voi face platina dupa ce voi termina cu II si voi folosi acest glitch

19. #139 SP
    Member Witchalok's Avatar
    Aoleo... cat am putut sa ma chinuiesc la final. L-am jucat pe hard si nu pot sa zic ca mi s-a parut extraordinar de greu pana n-am dat de final battle.

Eram cat pe ce sa renunt si sa sa dau switch to easy, dar culmea, in partea a doua a luptei nici macar nu-ti apare prompt-ul.

Am si eu o intrebare legata de trofeul de viteza. Cu dairy bastard si pe easy, e nevoie sa caut si gorgon eyes sau nu e bine sa pierd timpul cu ele si sa iau doar ce e la indemana.?

20. #140 SP
    Nu inteleg ce ti-a luat 2-3 ore la Ares,eu l-am facut pe hard din a III-a incercare
    Cum nu ai gasit gordon eyes?Poate nu ai avut interes sa ii cauti,se gasesc foarte usor si am impresia ca sunt mai multi decat iti trebuie tie

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 7 of 14 FirstFirst ... 5 6 7 8 9 ... LastLast