Cu alte cuvinte, Kratos e visul umed al lui Lenin. Proletarul care comite hybris. Şi alte dispozitive literare.
Cu alte cuvinte, Kratos e visul umed al lui Lenin. Proletarul care comite hybris. Şi alte dispozitive literare.
scuze,dar pt ce crezi ca am scris spoiler?
pt curiosi(nu recomand citirea spoilerului),cica pe God of war wiki scrie ca
Am auzit pe unii ca vorbeau ceva de DLC pt GOW3. Ce inseamna asta? Ca va fi disponibil de cumparat jocul direct de pe PSN si download-at?
Rasko n-a spus pana acum prostii de dragu de a le spune. Tind sa-l cred. Vom vedea...
Omule, cum sa descarci trilogia de pe PSN ?Glumea ! Pai numai God of War 3 se invarta in jurul a 40GB.
Fara nicio suparare, dar asa ceva nu e posibil.![]()
Asa e, am fost un mare n00b la faza asta pt ca nu m-am gandit efectiv la marimea jocului. Cand vine vorba de Gow3 cred orice... Stiu ca n-am scuza dar asta e. Rasko, o sa opresc afisarea posturilor tale ca vad esti full of c**p. No offence. Stiu ca am muscat-o, da Gow3 e singurul joc ce-mi place efectiv cel mai mult, si auzisem lume ce vorbea de un DLC pt Gow3 si nu stiam despre ce e vorba.
lol)))))))))))))))
---------- Post added 21-03-2010 at 07:21 PM ----------
ba ahahahahahah nu mai pot)))))))))
"Sure I killed my wife and kids... but I'd never do that to you, baby !"
Bai deci am ramas cu gura intepenita intr-un zambet d-ala larg tot clipul. E atat de prost ca nu-mi vine sa cred.![]()
Bookmarks