Ce tiganie, ne apucam sa vindem coduri de demo? Dar mno, prost e ala care ofera nu ala care cere...
Ce tiganie, ne apucam sa vindem coduri de demo? Dar mno, prost e ala care ofera nu ala care cere...
Uziwood,ceva inpotriva? E alegerea mea ce fac cu banii.Crede-ma asta e jocul pentru care mi am luat ps3 ul am sa cumpar editia de colectie,am asteptat demo ul asta cu sufletul la gura.Nu vad problema.Codul a ajuns la mine,astept sa se traga cu sufletul la gura
corect Dj Mo , poate le iesea si lor ceva dintr-un demo.
ontop: codurile vin si pe conturile de us si uk?
p.s. unii care intra pe aici nu merita privilegiul de a citii, informa si a se bucura de munca altor oameni si contentul de aici.
Nici nu o sa primiti pe US, pentru ca este doar pentru useri din Europa.
N-am primit cod, dar nu ma deranjeaza. Mai sunt 3 saptamani pana ajunge GOW Collection
Eu stiu de ce nu am primit. Nu bifasem optiunile de newsletter. DUMBASS ! Acum probabil e prea tarziu.
playstation.com ... lol
O mini comparatie intre GOW GOW2 si GOW3.
God of War 3 v/s God of War 2 v/s God of War GamingBolt.com: PS3, PSP, Xbox 360, DS, Wii, Video Games, News , Forums, Community and much more!
L-am luat. L-am jucat. L-am iubit.
Din pacate insa, jocul nu a mers chiar atat de smooth.Au existat faze cand ori incetinea pentru o secunda, ori se oprea toata actiune pentru o fractiune de secunda. Bineinteles, demoul e din iunie, asa ca, spun eu, au avut destul timp sa repare totul, deci nu le reprosez nimic.
![]()
Cred ca ti s-a parut tie... combatu e mai "sacadat" in unele faze, dar nu de la fps-uri ci de la gameplay.
Am primit si eu demo de la bartonn (shared) si e genial! Mai ales ultima parte a demo-ului unde zbori cu aripile se simte excelent!
Mi-ar place totusi sa faca combatul un pic mai "legat" sa aiba un flow mai bun pentru ca de multe ori se termina combo-urile cam repede... iar dodge-ul nu se poate folosi in timp ce executi miscari. Dar intr-un fel e mai ok asa pentru ca e mai realist si mai tactic fata de jocurile japoneze.
PS: Incercati si voi cei care il primiti sa facti share cu alte persoane. Nu cred ca se intampla nimic...
Am primit si eu cod. Mi se pare normal ca se agita lumea asa de mult pentru un cod (demo) la jocu asta.
Bookmarks