Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 28 of 106 FirstFirst ... 18 26 27 28 29 30 38 78 ... LastLast
Results 541 to 560 of 2120

Thread: God of War 3

1. #541 SP
    Senior Member Uziwood's Avatar
    Ce tiganie, ne apucam sa vindem coduri de demo? Dar mno, prost e ala care ofera nu ala care cere...

2. #542 SP
    Member steauacroitoru's Avatar
    Uziwood,ceva inpotriva? E alegerea mea ce fac cu banii.Crede-ma asta e jocul pentru care mi am luat ps3 ul am sa cumpar editia de colectie,am asteptat demo ul asta cu sufletul la gura.Nu vad problema .Codul a ajuns la mine,astept sa se traga cu sufletul la gura

3. #543 SP
    Senior Member Dj Mo's Avatar
    Ma bucur ca ai codul. Pacat ca ai incurajat cea mai mare magarie posibila.

4. #544 SP
    Member Imperatore's Avatar
    corect Dj Mo , poate le iesea si lor ceva dintr-un demo.

ontop: codurile vin si pe conturile de us si uk?

p.s. unii care intra pe aici nu merita privilegiul de a citii, informa si a se bucura de munca altor oameni si contentul de aici.

5. #545 SP
    Member piratu360's Avatar
    Am primit codul pe contul de UK, pe cel de US n-am primit....inca

6. #546 SP
    Senior Member erik95's Avatar
    Nici nu o sa primiti pe US, pentru ca este doar pentru useri din Europa.
    N-am primit cod, dar nu ma deranjeaza. Mai sunt 3 saptamani pana ajunge GOW Collection

7. #547 SP
    Senior Member eXistenZ's Avatar
    am primit cod

8. #548 SP
    Member Painkiller's Avatar
    eu nu am primit care e treaba de unii primesc la fiecare beta sau demo exclusiv si altii nu?

9. #549 SP
    Senior Member zinodaur's Avatar
    Eu stiu de ce nu am primit. Nu bifasem optiunile de newsletter. DUMBASS ! Acum probabil e prea tarziu .

10. #550 SP
    Senior Member Walkman's Avatar
    Dar de la ce site ati primit?

11. #551 SP
    Senior Member eXist's Avatar
    playstation.com ... lol

12. #552 SP
    Member Painkiller's Avatar
    eu nu am mai primit un cod de beta sau demo de la resistance 2, adica de vreun an.

13. #553 SP
    Senior Member eXistenZ's Avatar
    am jucat si eu demo de 3-4 ori si ce pot spune

14. #554 SP
    Member taz@'s Avatar

15. #555 SP
    Senior Member Mask's Avatar
    Care are 1 cod in plus?Raman dator !

16. #556 SP
    L-am luat. L-am jucat. L-am iubit.

Din pacate insa, jocul nu a mers chiar atat de smooth. Au existat faze cand ori incetinea pentru o secunda, ori se oprea toata actiune pentru o fractiune de secunda. Bineinteles, demoul e din iunie, asa ca, spun eu, au avut destul timp sa repare totul, deci nu le reprosez nimic.

17. #557 SP
    Senior Member GeOKeR's Avatar
    Quote Originally Posted by Luigi View Post
    L-am luat. L-am jucat. L-am iubit.

Din pacate insa, jocul nu a mers chiar atat de smooth. Au existat faze cand ori incetinea pentru o secunda, ori se oprea toata actiune pentru o fractiune de secunda. Bineinteles, demoul e din iunie, asa ca, spun eu, au avut destul timp sa repare totul, deci nu le reprosez nimic.
    Cred ca ti s-a parut tie... combatu e mai "sacadat" in unele faze, dar nu de la fps-uri ci de la gameplay.
    Am primit si eu demo de la bartonn (shared) si e genial! Mai ales ultima parte a demo-ului unde zbori cu aripile se simte excelent!
    Mi-ar place totusi sa faca combatul un pic mai "legat" sa aiba un flow mai bun pentru ca de multe ori se termina combo-urile cam repede... iar dodge-ul nu se poate folosi in timp ce executi miscari. Dar intr-un fel e mai ok asa pentru ca e mai realist si mai tactic fata de jocurile japoneze.
    PS: Incercati si voi cei care il primiti sa facti share cu alte persoane. Nu cred ca se intampla nimic...

18. #558 SP
    Member playgame's Avatar
    Am primit si eu cod. Mi se pare normal ca se agita lumea asa de mult pentru un cod (demo) la jocu asta.

19. #559 SP
    Member Payutzu's Avatar
    ofer 10 ron pt un cod

20. #560 SP
    Ah, si sunetul pe care-l face capul lui Helios ? Epic.

"Wuaaaagh !"

lol

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 28 of 106 FirstFirst ... 18 26 27 28 29 30 38 78 ... LastLast