Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 29 of 106 FirstFirst ... 19 27 28 29 30 31 39 79 ... LastLast
Results 561 to 580 of 2120

Thread: God of War 3

1. #561 SP
    Senior Member Rasko's Avatar
    Nu o sa fac un mini-review, dar am de spus 2 lucruri:

Alea iacta est.

E fructu arbor cognoscitur.

2. #562 SP
    Member Catallin's Avatar
    Bineinteles ca nu am primit nimic Asa ca daca are cineva cod si vrea sa-l dea sau sa faca share la cont pentru demo pe bani/de placere/faima, sa ma anunte ca sunt super interesat. Multumesc.

3. #563 SP
    Banned Firefox's Avatar
    fac schimb demo cu orice altceva de pe store...oferte?

4. #564 SP
    Member MisterJuice's Avatar
    Am facut si eu rost de demo, thanks Firefox

5. #565 SP
    Junior Member adistnsc's Avatar
    am jucat demo-ul , sunt extrem de dezamagit.....putea sa tina macar 3-4 ore nu asa putin....sunetul pe receiver dolby 5.1-super, clar, muzica asa cum ne-am obisnuit, de cea mai buna calitate creeaza o ambianta deosebita introducandu-te in atmosfera jocului si facandu-te sa-ti dorest sa nu mai auzi alte sunete imprejur....grafica pe plasma de 42, detaliata reda formele de relief foarte natural, un pic intunecata, asa cum e si jocul in sine, e foarte mare diferenta fata de GOW 1&2 cu tot upscale-ul si progressive scan, totusi sunt facute pentru PS2, un joc maret asa cum asteptam cu totii, sper ca si povestea sa fie la nivelul asteptarilor milioanelor de fani, "join the army of spartans !"
    aaaa...si inca ceva, am un demo cod in plus, asa ca daca imi cumparati jocurile pe care le am la vanzare, il dau bonus.....am glumit, il ofer, gratis ca sa fac pe cineva fericit astazi cel putin

6. #566 SP
    __The Game__ GreyhounD's Avatar
    Ai pm.

7. #567 SP
    Member Imperatore's Avatar
    daca mai are cineva un cod in plus ...to make me feel happy too

multumesc!

8. #568 SP
    Senior Member Mask's Avatar
    L-am luat si eu,multumesc bartonn.
    Am ramas cu gura casca.Zicea cineva de aici,ca are probleme cu FPS.Nu am vazut nicio problema,totul sa misca smoothly.

9. #569 SP
    Senior Member GeOKeR's Avatar
    Sunt cateva mici probleme cu fps-urile(dar nu in combat) in cinematicu de la inceput. In schimb am observat ca lipsesc cateva sunete, in special atunci cand te bati cu centaurul si te arunca sau te tranteste de pamant.

10. #570 SP
    Member kkkotto07's Avatar
    Face cineva o pomana cu mine? Ard de nerabdare sa-l joc!

11. #571 SP
    Senior Member GeOKeR's Avatar
    Sunt cateva mici probleme cu fps-urile(dar nu in combat) in cinematicu de la inceput. In schimb am observat ca lipsesc cateva sunete, in special atunci cand te bati cu centaurul si te arunca sau te tranteste de pamant + cateva bug-uri vizuale pe portiunea unde te catari si mergi lipit de perete, catre Helios. Trebuie totusi sa tinem cont ca e un demo de cateva luni si e normal sa aiba mici probleme...

12. #572 SP
    Senior Member erik95's Avatar
    Mai are cineva un cod?

13. #573 SP
    Quote Originally Posted by GeOKeR View Post
    Sunt cateva mici probleme cu fps-urile(dar nu in combat) in cinematicu de la inceput. In schimb am observat ca lipsesc cateva sunete, in special atunci cand te bati cu centaurul si te arunca sau te tranteste de pamant + cateva bug-uri vizuale pe portiunea unde te catari si mergi lipit de perete, catre Helios. Trebuie totusi sa tinem cont ca e un demo de cateva luni si e normal sa aiba mici probleme...
    Da...sau cand il trantesti pe ala cu capul,apare urma pe perete dinainte.
    Oricum,au avut timp sa le repare..

14. #574 SP
    Member Catallin's Avatar
    Nebunie cu norocul asta al vostru Aveti si cate doua... Poate mai e ceva in plus ca m-ar interesa si pe mine.

15. #575 SP
    Junior Member adistnsc's Avatar
    nu mai trimiteti PM, codul meu l-am donat lui GreyhounD, sper ca i-a functionat omului...ca vad ca n-a mai zis nimic

16. #576 SP
    E in delir omu',lasa-l sa isi revina

17. #577 SP
    Senior Member Dj Mo's Avatar
    Quote Originally Posted by adistnsc View Post
    nu mai trimiteti PM, codul meu l-am donat lui GreyhounD, sper ca i-a functionat omului...ca vad ca n-a mai zis nimic
    Pai ti-a dat Thanks, deci i-a functionat. Si inca nu este in nici un delir pentru ca este F1 la tv.

18. #578 SP
    Member bartonn's Avatar
    care mai vrea demo-ul da imi dea un sem.

PSN bartonn_dan ma gasiti aici...have fun

19. #579 SP
    Senior Member Dj Mo's Avatar
    Urat joc. Cand apare? Maine?

20. #580 SP
    Senior Member zinodaur's Avatar
    How dare you !

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 29 of 106 FirstFirst ... 19 27 28 29 30 31 39 79 ... LastLast