Nu o sa fac un mini-review, dar am de spus 2 lucruri:
Alea iacta est.
E fructu arbor cognoscitur.
![]()
Nu o sa fac un mini-review, dar am de spus 2 lucruri:
Alea iacta est.
E fructu arbor cognoscitur.
![]()
Bineinteles ca nu am primit nimicAsa ca daca are cineva cod si vrea sa-l dea sau sa faca share la cont pentru demo pe bani/de placere/faima, sa ma anunte ca sunt super interesat. Multumesc.
am jucat demo-ul , sunt extrem de dezamagit.....putea sa tina macar 3-4 ore nu asa putin....sunetul pe receiver dolby 5.1-super, clar, muzica asa cum ne-am obisnuit, de cea mai buna calitate creeaza o ambianta deosebita introducandu-te in atmosfera jocului si facandu-te sa-ti dorest sa nu mai auzi alte sunete imprejur....grafica pe plasma de 42, detaliata reda formele de relief foarte natural, un pic intunecata, asa cum e si jocul in sine, e foarte mare diferenta fata de GOW 1&2 cu tot upscale-ul si progressive scan, totusi sunt facute pentru PS2, un joc maret asa cum asteptam cu totii, sper ca si povestea sa fie la nivelul asteptarilor milioanelor de fani, "join the army of spartans !"
aaaa...si inca ceva, am un demo cod in plus, asa ca daca imi cumparati jocurile pe care le am la vanzare, il dau bonus.....am glumit, il ofer, gratis ca sa fac pe cineva fericit astazi cel putin![]()
L-am luat si eu,multumesc bartonn.
Am ramas cu gura casca.Zicea cineva de aici,ca are probleme cu FPS.Nu am vazut nicio problema,totul sa misca smoothly.
Sunt cateva mici probleme cu fps-urile(dar nu in combat) in cinematicu de la inceput. In schimb am observat ca lipsesc cateva sunete, in special atunci cand te bati cu centaurul si te arunca sau te tranteste de pamant.
Sunt cateva mici probleme cu fps-urile(dar nu in combat) in cinematicu de la inceput. In schimb am observat ca lipsesc cateva sunete, in special atunci cand te bati cu centaurul si te arunca sau te tranteste de pamant + cateva bug-uri vizuale pe portiunea unde te catari si mergi lipit de perete, catre Helios. Trebuie totusi sa tinem cont ca e un demo de cateva luni si e normal sa aiba mici probleme...
Nebunie cu norocul asta al vostruAveti si cate doua... Poate mai e ceva in plus ca m-ar interesa si pe mine.
nu mai trimiteti PM, codul meu l-am donat lui GreyhounD, sper ca i-a functionat omului...ca vad ca n-a mai zis nimic
Bookmarks