Va fi si un film bazat pe povestea din joc ?
Salut, am vazut ca multi dintre voi jucati online si mi-ar placea sa ma bag si eu . ID-ul meu este '' Relacso- '' .![]()
Tocmai am achizitionat si eu jocul. Am inteles ca e UN comic book ca prequel, stie cineva daca se poate downloada? Nu as da £10 pe asa ceva insa vreau exp completa.
Uite aici, 2$ fiecare număr, trebuie sa fie 4
https://digital.darkhorse.com/profil...ican-dreams-1/
Bundle 6.99$
https://digital.darkhorse.com/profil...ms-1-4-bundle/
Eu recent am incercat MP-ul, am prins cateva meciuri, dar in rest nu prea am gasit sesiuni disponibile. E problema la mine? Voi prindeti usor joc?
Puteti sa ma adaugati si pe mine, dar momentan nu am casti..
Iti apare vriun mesaj "Connection lost..." sau " Disconnect from server.." ?
Mie imi mai apar uneori probleme de genul asta, insa in general imi gaseste putin mai greu meciuri probabil pt ca nu am dlc-ul cu noile harti.
Nu e problema de disconnect, pur și simplu nu găsește jocuri.
Incearca pe searching optimal, searching close, searching any și chiar și atunci nu prea găsește. O fi legat de DLC..
De aici de pe forum joc destul de des(dupa ora 20 ca-i mai romantic) cu chynagods si nemmo. Insa mai am cativa romani in lista pasionati de tlou care nu frecventeaza cg-ul.
Eu vineri seara voi avea timp de o sesiune mai lunga.
Am terminat si eu ieri jocul (normal, dupa care survivor) si pot spune ca este unicul joc dupa seria Uncharted care m-a tinut lipit de televizor. Totul este la cel mai inalt nivel. Sotia care nu prea le are cu jocurile a tras un pic cu ochiul si s-a lipit si ea de TV, uitandu-se ca la un film de calitate. Dupa ce am terminat jocul, amandoi noaptea discutam de ce s-a terminat asa cum s-a terminat. Sfarsitul ala de doar 2 cuvinte, spune atat de mult despre personalitatea lui Joel incat nu mai trebuie nimic de adaugatAnaliza de sus de pe Youtube este exact ceea ce am simtit si eu, nu pot adauga nimic in plus, este jocul curent gen, care te face sa crezi ca ai next gen. Daca il porteaza pe PS4, abia atunci ma voi gandi la un PS4.
in timp ce ma jucam tot imi aminteam de filmul Children of Men, din 2006, o capodopera dpmdv. si vi-l recomand
Your First Look at The Last of Us’ Single Player DLC - IGN
In articol veti gasi si un teaser cu imagini noi din DLC.
The Last of Us DLC – Ashley Johnson on reprising Ellie in Left Behind – PlayStation.Blog.Europe
Avem si un interiu cu Ashley Johnson (Ellie)
Hai odata ca nu mai pot ....![]()
Bookmarks