Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 38 of 55 FirstFirst ... 28 36 37 38 39 40 48 ... LastLast
Results 741 to 760 of 1096

Thread: Demon's Souls

1. #741 SP
    Senior Member Enthroll's Avatar
    in 4 e greu, dar gasesti repede o sabie foarte buna pentru inceput:
    dupa ce ajungi la poarta unde sus sunt 2 skeletons intri in zidul din stanga, activezi o capcana, SHIELD-ul sus!
    apoi ajungi la un Black Skeleton. sa nu te bati cu el, asteapta sa vina la tine apoi roll past him, culegi repede sabia (crescent falchion +1) si te arunci rapid jos fugi cat te tin picioarele, degetele, stamina pentru ca daca te atinge dracul, you're dead. here you go, you got yourself a nice weapon !

incepe apoi cu lumea 2. it's fun there .

2. #742 SP
    Member SwingShot's Avatar
    Am reusit sa il bat pe vanguard la inceput, dar nu cu melee pt ca nu sunt taiwanez, ci trisand (si zic asta pt ca am impresia ca magul in acest joc este like the most imba crap, in special la bosi) cu un royalty cu soul arrow, si am fugit pe acolo cat mai departe de ala, si m-am roll in chiloti cand credeam ca ma pocneste, si a fost cam gg nu a durat prea mult...a trebuit sa ma mai invart putin sa se regen niste mana, but it was ok...

3. #743 SP
    Senior Member SublimingSun's Avatar
    Quote Originally Posted by SwingShot View Post
    Am reusit sa il bat pe vanguard la inceput, dar nu cu melee pt ca nu sunt taiwanez, ci trisand (si zic asta pt ca am impresia ca magul in acest joc este like the most imba crap, in special la bosi) cu un royalty cu soul arrow, si am fugit pe acolo cat mai departe de ala, si m-am roll in chiloti cand credeam ca ma pocneste, si a fost cam gg nu a durat prea mult...a trebuit sa ma mai invart putin sa se regen niste mana, but it was ok...
    Moaaa, esti, like, the tweetest.

Bashed it, like, in a second. Fara sa ma roll nicaieri.

4. #744 SP
    Junior Member Pcezy3criP's Avatar
    E super Varza Jocul din punctul meu de vedere lafel ca Hedal of Honor o dezamagire totala !!!!!!!!!!!!

5. #745 SP
    Member PwJBoy's Avatar
    Cineva sa-mi dea un pistol si 2 gloante....

6. #746 SP
    Member Tomcraft's Avatar
    Quote Originally Posted by Pcezy3criP View Post
    E super Varza Jocul din punctul meu de vedere lafel ca Hedal of Honor o dezamagire totala !!!!!!!!!!!!
    Daca si asta e joc varza... joaca te mario

7. #747 SP
    Member caine_rau's Avatar
    cand jucam avioane
    azi mi-am luat un caiet de mate de la kaufland
    sunt pregatit sa te infrunt

8. #748 SP
    Member pufy's Avatar
    acordai putin timp ,si mie imi venea sa dau cu el de pereti la inceput dar dupa am inceput sa il ador,joacal cand te simti mai putin suparat,o sa te simti foarte frustrat ca mori da gandestete ca it's a part of the game,analizeaza inamicii si imprejurimile si curand o sa vezi ca este o capodopera

9. #749 SP
    Senior Member Tudoran's Avatar
    Quote Originally Posted by pufy View Post
    acordai putin timp ,si mie imi venea sa dau cu el de pereti la inceput dar dupa am inceput sa il ador,joacal cand te simti mai putin suparat,o sa te simti foarte frustrat ca mori da gandestete ca it's a part of the game,analizeaza inamicii si imprejurimile si curand o sa vezi ca este o capodopera
    faptul ca un joc e greu nu il face "varza" . El nu a specificat din ce motive nu ii place jocul . Poate nici nu e vorba de dificultate . Si oricum eu nu cataloghez un joc dupa nivelul de dificulate . Demon's souls l-am adorat pt ca era extrem de provocator .

La fel e si Devil may cry 3 ,versiunea normala (jocul ala e EXTREM de greu . A fost asa de greu incat s-a relansat versiunea Special edition in care au scazut nivelul de dificultate al jocului . Acolo stiu ca nu am reusit sa termin nivelul 5 dar totusi jocul mi-a placut f mult ).

10. #750 SP
    Senior Member SYZYGY's Avatar
    Bun am batut primu boss...AGAIN.Acum sunt iar pe podu' ala unde survoleaza dragonu ala si scuipa pe muritorii de rand,problema nu e dragonu...ci capatu podului unde ma asteapta 4 arcasi si 3 cavaleri / demoni ..am crapat non stop acolo.Ceva trucuri ca sa scap de aia 3 demoni cu ochisorii albastrii? Ca simt co iau razna.

Sa nu mai zic ca am sumonat pe cineva in multiplayer si ala a crapat in 2 secunde de ma bufnit si rasu...a venit a vazut a plecat

11. #751 SP
    manfurismojive kobayashi's Avatar
    Kill the Dragon,inarmeazate cu vreo 250 de sageti sau cu mult "spice" si soul arow daca esti magician si urcate in primul turn sus si trage dupa el de acolo da fara lock on, pui tu tinta pe el.Dupa vreo juma de ora de tras in el ar trebui sa fie mort

12. #752 SP
    Member SwingShot's Avatar
    Poti gaza dragonul rosu si cu poison cloud daca faci intai actu 5 putin sa iei vraja, 3-4 nori prin care trece dragonul si gata, nu tre sa mai stai nici sa apesi pe buton, poti pleca la cate o cafea

13. #753 SP
    Quote Originally Posted by AngelicToucH View Post
    ,problema nu e dragonu...ci capatu podului unde ma asteapta 4 arcasi si 3 cavaleri / demoni ..am crapat non stop acolo.Ceva trucuri ca sa scap de aia 3 demoni cu ochisorii albastrii? Ca simt co iau razna.
    o_O

fixed?

14. #754 SP
    Member pufy's Avatar
    eu am facut treaba cu sagetile si a mers ,intrebare lumea a 2a este fix langa lumea 1 ? ma refer la panourile acelea

15. #755 SP
    @pufy: da lumea 2 e urmatoarea Archstone in sens orar cum urci pe scari incepand cu prima care Boletaria castle.
    @AngelicTouch: pai arcasii si cei 2 cavaleri cu ochi albastrii de la capatul podului nu ar trebui sa-ti creeze probleme,ce sa-ti zic e o batalie ca oricare alta din jocul asta,incearca sa elimini arcasii de la distanta cu un arc sau fire ball ceva si dupaia ademeneste cate un cavaler la vina dupa tine tragand cate o sageata in el si asa nu trebuie sa te bati cu toti deodata,ai elimini unul cate unul pe rand,asa se joaca jocul asta in general.E bine sa eviti batalii cu mai mult de 2 inamici de-o data

16. #756 SP
    Pana la urma am trecut...am omorat arcasii cu 2 rafale de Halberd iar pentru cei 2 cavaleri ...RUN FOREST RUN.Dupaia m-am suit frumos si am spamat sageti pe tower knight si voila ..ca sa nu zic ca m-am dus pe la spate la demoni si i-am ras,deja erau enervanti cum stateau ei in dreptu la portal

17. #757 SP
    Junior Member FlaviusNistoran's Avatar
    de astazi sunt si eu mandru posesor al acestei opere de arta e zona 2 , acum incep a creste si sper ca cat de curand sa am parte si de multiplayer alaturi de membri ai acestei comunitati .

18. #758 SP
    Junior Member MCV1's Avatar

Ba baieti

Ma acu dadui si eu de thredu ista joc demon`s souls de o luna si am facut soul leve 56 din cauza ca nu am putu sa joc.Care are jocu pe zona 2

19. #759 SP
    Pai cum nu putusi sa joci,te-o tinut careva de maini?Suntem mai multi pe aici cu zona 2,daca ai ceva nelamuriri intreaba pe thred si o sa te ajutam daca stim si putem

20. #760 SP
    Junior Member MCV1's Avatar

3-2

Am o intrebare cand cobori cu cusca aia jos si ajungi jos de tot la turn nu mai gasesc pe unde sa o i-au daca ar putea sa intre cineva sa imi arate si mie drumu datimi pm cand ne intalnim.Psn id este saladin893

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 38 of 55 FirstFirst ... 28 36 37 38 39 40 48 ... LastLast