Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 36 of 55 FirstFirst ... 26 34 35 36 37 38 46 ... LastLast
Results 701 to 720 of 1096

Thread: Demon's Souls

1. #701 SP
    Senior Member boga's Avatar
    Hmm... mda am gasit p-acolo un mesaj in care ziceau baietii sa-i dau la picioare... am incercat eu sa-l iau prin invaluire, dar am murit destul de rapid Si inca o intrebare, dupa ce mor in forma fizica si ma fac soul, singurul mod ca sa redevin uman e sa folosesc o vrajeala din aia pe care o gasesti destul de rar prin joc sau se mai poate si altfel? Banuiesc ca daca vrei sa ai sanse reale sa bati un boss trebuie sa fi in forma maxima, right?

PS: Dragonul ala care tot arde podurile e foarte stresant

2. #702 SP
    Senior Member Mask's Avatar
    Ca sa revii la forma fizica trebuie sa termini levelul (sa bati un boss),sau daca vrei poti reveni in Body Form cu ajutorul unei pietre (Stone of Emerald Eyes).
    Poti bate orice boss fara probleme si in Soul Form.

PS: Dragonul il poti omori in 1-2,din primul turn,tragand in el cu arcul.(trebuie sa iti iei cam 150 de sageti)
    Asigura-te ca ai timp sa-l bati,ca va dura cam 20-25 de minute.

3. #703 SP
    Senior Member Enthroll's Avatar
    Quote Originally Posted by boga View Post
    Si inca o intrebare, dupa ce mor in forma fizica si ma fac soul, singurul mod ca sa redevin uman e sa folosesc o vrajeala din aia pe care o gasesti destul de rar prin joc sau se mai poate si altfel? Banuiesc ca daca vrei sa ai sanse reale sa bati un boss trebuie sa fi in forma maxima, right?
    sfat pentru spartani
    uita ca exista body form. considera-l un bonus. invata sa joci in Soul Form.
    Important: !!!
    daca mori in Body Form iti scade World Tendency spre Black. devine din ce in ce mai greu pana la Pure Black unde e infern dar drop rate-ul creste si castigi mai multe suflete.
    read The Bible pentru mai multe detalii.

Ps: sper ca ai gasit Cling Ring. e must have in Soul Form imo.

4. #704 SP
    Senior Member Tudoran's Avatar
    bine zice enthroll . tin minte cand vroiam pure white world tendency si ma jucam offline . De indata ce omoram un boss , fugeam in nexus si ma sinucideam , numa ca sa nu risc sa mor in body form in vreo lume . Da de multe ori se intampla sa nu mor nici in soul form . Dupa un timp asa te inveti ca o sa reusesti sa omori orice cu doar 50% viata

5. #705 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar
    Demon's Souls a Big Success for Atlus - PlayStation 3 News at IGN
    Atlus celebrated the game's first birthday today by thanking fans for their continued support of the title. The publisher did not disclose sales figures, however.

"If ever there was a game championed and made a success by its fans, this would be it," Atlus said. "Here's to many more groundbreaking online action role-playing experiences."

Read more: Demon's Souls a Big Success for Atlus - PlayStation 3 News at IGN
    Attached Images Attached Images demonssouls_inline_1286390708.jpg

6. #706 SP
    Demon's souls s-a dovedit a fi cel mai bun (si bine vandut ) joc a celor de la Atlus . A reusit sa depaseasca la vanzari chiar si Persona 4 pt ps2 (care din cate stiu seria Persona face furori in Japonia) .

Uite aici o lista cu o parte din jocurile de la Atlus si cat de bine s-au vandut : Software Totals - VGChartz
    Demon's Souls : 0.76 milioane (si sincer cred ca o sa se mai vanda inca 100 de mii de exemplare (cel putin) pana la sfarsitul anului , acum ca a devenit "Greatest Hit" si ca s-a ieftinit ) . Da daca ma intrebati pe mine jocul asta tot nu s-a vandut destul de bine avand in vedere ce bijuterie de joc e . Cred ca de se vindeau 3-4 milioane de exemplare atunci era mai bine ...poate dificultatea mare a contribuit mai mult la vanzarile astea mai mici .

Anyway , felicitati Atlus , felicitari From Software , felicitari Demon's Souls !!! :rulez :

7. #707 SP
    Senior Member boga's Avatar
    In primul rand, thx for the tips si... incurajari Mask, Enthroll si Tudoran In al doilea rand, dupa o mica introspectie, am hotarat sa sterg persoanjul actual si sa o iau de la inceput in weekend, mai concentrat si mai motivat. Ma rog, s-ar putea ca planul sa-mi fie dat peste cap daca imi ajunge maine Castlevania, dar sunt slabe sanse, iar daca apuc sa ma bag din nou in Demon's Souls in weekend, nu ma las pana nu-l termin /even if it's the last thing I do /.

O sa incep sa mai citesc diverse chestii pe net referitoare la joc, dar o sa incerc sa ma axez pe tipsuri de baza si nu pe strategii specifice pentru bossi - e adevarat ca am citit un mesaj pe acolo in care scria ca trebuie sa ii dai la gioale lui Tower Knight, dar totusi, tinand cont de scutul ala urias si intimidant, banuiesc ca era la minte cocosului ca nu are niciun sens sa-l ataci frontal

Sunt insa alte chichite care, desi destul de logice, pentru mine nu prea au fost asa de la inceput. De exemplu, nu are niciun sens sa dai Use la Unknown sau Renown Souls cand esti in plin nivel pentru ca, intr-un fel sau altul, ai mari sanse sa le pierzi. In schimb, ar trebui sa faci asta in Nexus sau la un merchant de la care vrei sa cumperi, sa repari sau sa upgradezi ceva. Cel putin eu concluzia asta am tras-o.

In fine, jocul e grozav, I'll be back

LE: Thief's Ring il aveam, celalalt nu

8. #708 SP
    Senior Member Mask's Avatar
    Si eu l-am lasat saptamana asta din lipsa de timp. (Soul Level 50)
    Insa o sa revin si eu in weekend.

boga,iti recomand sa iei din 1-1 Cling Ring(+25% HP in Soul Form) si Thief's Ring.

9. #709 SP
    manfurismojive kobayashi's Avatar
    Da intradevar sufletele de Soldier si Hero care le gasesti pe la cadavre nu este indicat sa le folosesti pana nu ai terminat plansa sau te-ai intors in Nexus fiindca daca mori pierzi sufletele consumate dar nu pierzi "item-urile" daci e mai bine sa le ti ca si item-uri pana intri in nexus si le mananci acolo
    Dont give up boga nici n-ai ideie ce planse si demoni te asteapta mai incolo
    Eu ma chinui cu PBWT acuma,a mai dificil putin datorita black phantom-urilor ce tot apar la tot pasul si tb sa fiu f atent sa nu dau coltul gresit

10. #710 SP
    Member caine_rau's Avatar
    n-am prea inteles eu treaba asta cu PBWT si fantomele black. sunt alte personaje decat cele pe care le-am intalnit eu in PWWT sau sunt la fel dar mai ale dracu

11. #711 SP
    sunt in Black Phantom form, viata mult mai mare, la fel si damage.
    sper ex:
    in PWWT in 1-1 o gasesti pe Executioner Miralda in body form.
    in PBWT in aceeasi locatie in 1-1 o gasesti pe Black Phantom Executioner Miralda. mult mai grea de batut.

12. #712 SP
    Senior Member apbaciu's Avatar
    PlayStation LifeStyle � Demon’s Souls Becomes Atlus’ Most Successful Title
    “If ever there was a game championed and made a success by its fans, this would be it. Here’s to many more groundbreaking online action role-playing experiences. Your support over this past year will never be forgotten.

13. #713 SP
    manfurismojive kobayashi's Avatar
    The Old One is put to sleep,for now.
    RPG of the year for me,cel putin din punct de vedere al gameplay-ului.Cel mai bun simulator medieval cum zicea si Tiberiu mai sus.
    Ce pot sa mai zic din ce nu s-a mai zis deja de aproape toti care l-au jucat...ca stie toata lumea cat este de bun,sper din tot sufletul sa-i faca o continuare, ca-l voi cumpara din prima zi.
    L-am gatat cu level 105,cred ca se putea si mai repede sa-l termin dar nu-mi venea cheful,vroiam sa descopar tot ce se putea descoperii.Mi-au scapat totusi cateva una dintre named BP nu am omorato cum trebuia si nu mi-a ridicat PWCT,o arma doua si ceva armuri cred ca mi-au scapat si unul dintre Primeval demons nu mi-a dat CDS cand l-am omorat,dar las ca este timp si pt restul.
    Cel mai greu demon din joc pt mine a fost un Black Phantomul: Selen Vinland, si asta numai din cauza mlastinii aleia afurisite,doamne cat m-am chinuit sa o bat.Am incercat si cu arcul si magii de la distanta,deageaba ca alerga pe acolo prin apa si nu mai reuseam sa o nimeresc,si de aproape ma enerva ca ma tot prindea cand eram in apa si nu reuseam sa ma feresc de ea,na in fine pana la urma tot cu melee am facuto dar dupa f. multe decese.
    Si cel mai mult mia placut batalia cu BP Satsuki,cred ca m-am batut cu el vreo 10 minute incontinuu,eu tot ai dadeam cu Meat Clever-ul in cap, el tot se heal-uia cu Moon Grass,oricum f antrenanta batalia,am consumat si eu vreo 10 ierburi, 10 magii,si vreo 2 Second Chance.
    Ce mai...ar fi povesti din jocul asta la tot pasul da hai ca nu va mai plictisesc,jocul e de nota 10 pt. mine punct

14. #714 SP
    Quote Originally Posted by kobayashi View Post
    The Old One is put to sleep,for now.

The true Demon's Souls experience begins here !

15. #715 SP
    Senior Member SYZYGY's Avatar
    Am reusit sa il cumpar si eu astazi ( din pacate zona 1 ..mai e cineva z1? ) ..let the pain fun begin xD.Sper sa ai controlleru / ps3-ul pe constiinta tudorane daca o sa crape unu din ele.

16. #716 SP
    Quote Originally Posted by AngelicToucH View Post
    Am reusit sa il cumpar si eu astazi ( din pacate zona 1 ..mai e cineva z1? ) ..let the pain fun begin xD.Sper sa ai controlleru / ps3-ul pe constiinta tudorane daca o sa crape unu din ele.
    eu tot tiam zis sa iti cumperi DS zona2 ca atunci te ajutam foarte mult si jocul era mai usor . da tu nuuu ! batman ! batman !

17. #717 SP
    Sper sa ai controlleru / ps3-ul pe constiinta tudorane daca o sa crape unu din ele.
    daca se intampla, (speram sa nu totusi) it will be a glorious death !!!

18. #718 SP
    Senior Member SYZYGY's Avatar
    And i quote "da tu cum ma ajuti daca eu o sa fiu lvl 1 si tu 100 si?" "aaa pai il termini ajungi la lvlu meu si te ajut" ARE YOU FREAKY KIDDIN ME?

19. #719 SP
    And i quote "da tu cum ma ajuti daca eu o sa fiu lvl 1 si tu 100 si?" "aaa pai il termini ajungi la lvlu meu si te ajut" ARE YOU FREAKY KIDDIN ME?
    sau daca aveam timp faceam caracter nou . Apai prima tura chiar nu e greu deloc . Dupa ce luam platina puteam sa imi fac de cap si sa mai scad in level (cum am scazut eu 100 de lvl-uri in juma de ora ? ). Da lasa dude ca mai gasesti useri cu zona 1

20. #720 SP
    Member caine_rau's Avatar
    de exemplu je
    si nici n-am level mare( aprox 30 si un pic)
    asa ca

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 36 of 55 FirstFirst ... 26 34 35 36 37 38 46 ... LastLast