Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 14 of 55 FirstFirst ... 4 12 13 14 15 16 24 ... LastLast
Results 261 to 280 of 1096

Thread: Demon's Souls

1. #261 SP
    Member Witchalok's Avatar
    Bearbugs sunt vulnerabili la magie, si sunt rezistenti la physical. Incearca cu crescent falchion. Apropo ca sa ajungi direct la Boss e o scurtatura fara sa fie nevoie sa o iei prin tunele. De altfel nici n-am reusit sa ajung la el prin tunele, nici nu stiu daca e posibil.

2. #262 SP
    Senior Member Nariggar's Avatar
    Este posibil am ajuns eu, dupa lupte seculare cu Bearbugs de diferite dimensiuni.

3. #263 SP
    Junior Member tjay's Avatar
    Se poate...nam gasit acea scurtatura )). o fi la inceputu 2-2 sa o iei prin dreapta sa batzi toti mobii aia si sa te arunci pacolo.....

4. #264 SP
    Calea lunga e prin tunele dupa ce faci stinga si cobori cu liftul, partea scurta e pe la dreapta, insa trebuie sa stii pe unde sa cazi .

5. #265 SP
    Quote Originally Posted by tjay View Post
    Se poate...nam gasit acea scurtatura )). o fi la inceputu 2-2 sa o iei prin dreapta sa batzi toti mobii aia si sa te arunci pacolo.....
    Poti sa alergi pe langa ei, reactioneaza greu. Cu tot cu sarit de pe platfome pe platforma, in 2 min esti la Flamelurker.

LE: prin tunele am pierdut o groaza de timp fermand dragon stones dar nu am gasit niciodata cum sa ajung la Flamelurker.

6. #266 SP
    Poti sa alergi pe langa ei, reactioneaza greu. Cu tot cu sarit de pe platfome pe platforma, in 2 min esti la Flamelurker.
    Faza e ca din cate am inteles eu ar mai fii un boss pana la flamelurker...sau am inteles eu gresit.

7. #267 SP
    Quote Originally Posted by tjay View Post
    Faza e ca din cate am inteles eu ar mai fii un boss pana la flamelurker...sau am inteles eu gresit.
    Flamelurker e boss-ul din 2-2, nu mai e nici unul pana la el in nivelul asta, doar in 2-1. Sunt in schimb 2 red phantoms, Patches pe care poti sa-l omori daca vrei, si Wanderer Scirvir care apare la pure white si pure black.

8. #268 SP
    Quote Originally Posted by Witchalok View Post

LE: prin tunele am pierdut o groaza de timp fermand dragon stones dar nu am gasit niciodata cum sa ajung la Flamelurker.
    Iti garantez eu ca se poate, ajungi mai greu dar ajungi. Eu m-am ghidat dupa pereti, am mers tot timpul pe linga pereti, asa am reusit sa ajung.

9. #269 SP
    Flamelurker e boss-ul din 2-2, nu mai e nici unul pana la el in nivelul asta, doar in 2-1. Sunt in schimb 2 red phantoms, Patches pe care poti sa-l omori daca vrei, si Wanderer Scirvir care apare la pure white si pure black.
    Da patches si red phantoms nu au fost o problema pt mine . Oricu ms pt hints.... daca ai/aveti jocu de zona1. add me psn:Tjay23

10. #270 SP
    Member L0G1X's Avatar
    Cei cu jocul Region 1 vor avea o surpriză de Halloween:

Heroes of Boletaria, be warned: the Old One's power will grow on All Hallow's Eve

Quote Originally Posted by @Joystiq
    Publisher Atlus' announcement about its sleeper hit can be interpreted to mean that all players will have their world tendency shifted to black for the day (or a little longer), which affects enemy strength and player stats. A pure black tendency can mean that new passages and enemies may also exist.

11. #271 SP
    Member Painkiller's Avatar
    e aiurea tare jocul asta. am facut tutorialul, dar mai departe de prima lume pur si simplu nu pot sa trec. deci inteleg ca mai si mori, dar ma gandeam ca te ia de la inceput, dar un fel de restart cu tot ce ai avut in inventar cand ai intrat. e pur si simplu ridicol: consum toata iarba ca sa ma vindec si cand mor ma ia de la inceput cu inventarul 0. jocul asta e pur si simplu imposibil. dati si voi niste tips & tricks la un n00b pls.

12. #272 SP
    Senior Member SYZYGY's Avatar

13. #273 SP
    "It's all about stamina management" in jocul asta. Planuiesteti fiecare miscare, gindeste in perspectiva si vei reusi. Iti recomand sa joci un soul form pentru inceput dusmanii sint mai usor de facut in felul asta, e obilgaturiu sa gasesti Cling Ring ca sa joci in soul form.

14. #274 SP
    Member playgame's Avatar
    Cum zicea ffocus, jocu asta poate fi numit un simulator medieval.

15. #275 SP
    Member Solozaur's Avatar
    Eu nu inteleg care e treaba cu white/black tendency?!?!?!? tot vad peste tot ca daca vreau sa trec tre sa fie white sau black, cum fac asta? pana acuma n-am facut decat sa omor evil dudes, asta nu ma face white? sau care e skema?

Desi ador jocul asta trebuie sa recunosc ca unu lucru ma enerveaza la maxim: nu exista info deloc in joc! daca nu stau pe net sa caut info despre joc n-asi sti niciodata ca tre sa tin sufletu cutare ptr nush ce sau de ex cioara aia din 5-1, daca nu era info pe net nu aflam niciodata ce vrea de la viata mea!

PS: Respect ffocus ptr platina!

16. #276 SP
    Si pe net de unde crezi ca sunt informatiile? Sunt postate de cei care le-au aflat in modul greu... jucand jocul.
    Sa tii suflete bossilor pentru upgrades nu cred ca era asa complicat, parca iti si spune in descrierea lor ca pot fi consumate pentru souls sau folosite in alt mod.
    Tocmai de asta imi place mult jocul.. nu te tine de manuta la fiecare pas.

p.s. "give shiny!"

17. #277 SP
    Member L0G1X's Avatar
    Quote Originally Posted by Solozaur View Post
    Eu nu inteleg care e treaba cu white/black tendency?!?!?!? tot vad peste tot ca daca vreau sa trec tre sa fie white sau black, cum fac asta? pana acuma n-am facut decat sa omor evil dudes, asta nu ma face white? sau care e skema?
    Demon's Souls English Wiki: World Tendency
    Demon's Souls English Wiki: Character Tendency

18. #278 SP
    Junior Member vld_D3mon's Avatar
    care aveti jocul zona 3 poate jucam diseara eu unul is la 2-2 (cred) dupa ce bati paianjenul ala psid : anca-

---------- Post added 09-11-2009 at 08:04 PM ----------

psid : anca_ (rog un moderator sa editeze postul anterior si sa il stearga pe acesta caci nu gasesc butonul de edit )

19. #279 SP
    Senior Member Tekken's Avatar

20. #280 SP
    Senior Member Mask's Avatar
    Baieti,am sa intru in posesia lui saptamana viitoare.
    Intre timp,mai citesc si eu niste tips pe forum,sa fiu pregatit

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 14 of 55 FirstFirst ... 4 12 13 14 15 16 24 ... LastLast