L am luat acum 15 minute. Stiam cum trebuie sa l omor, dar nu reuseam.
Archdemonul este dragonul?
M-ai rugat sa te ajut la 10 dimineata....cand eu statusem pana la 05:00 in Demon's Souls, slaying demons.
Aveam nevoie de o pauza de somn meritata.
Eu am reusit sa ma descurs super usor ca Magician cu Tower Knight-ul, nefiind nevoie sa ma duc la el sa-i dau la calcaie.
Daca mai ai nevoie sa te ajut prin diferite zone, adauga-ma in PSN (ID: adeekos) si facem co-op. Mi-ar placea si mie sa-l joc cu cineva. Am nevoie de Pure White Character Tendency, ca sa mi se deschida nistre usi si sa-mi pice din "cer"...de exemplu sabia Makoto ceruta sa Satsuki.
Bafta.
am inceput si eu jocul , asa de proba , facusem vreo 2500 sufelete sau ce sunt alea si am murit , m a ars un dragonsi au disparut sufletele , care i faza ? un mic tutorial de inceput , ms.
Cnad mori sufletele raman in locul in care ai dat ortu' popii, le poti culege cu putina atentie, insa daca mori inainte sa le recuperezi sunt pierdute definitiv.
M-ai jucati jocul asta as vrea sa il joc in compania cuiva (zona 1 , lvl 75 , royalty magic , new game + )
ken...http://demonssouls.wikidot.com .... exista net sa stii tu....nu o lua negativ...bafta
Pai invata-l jucand, nu astepta raspunsuri din partea altora daca nu ai chef sa ''rasfoiesti'' site-uri. Daca iti dadeai un minim de interes, la intrebarea pusa de tine erau raspunsuri chiar aici pe forum. Site-ul de ti l-a recomandat Legend e mai mult decat bun, sa stii.
Din ce am vazut pana acum din Demon's Souls imi aminteste ca gameplay oarecum de Diablo, desigur in 3D si mult mai dificil.
Cand se mai ieftineste sau prind o ocazie buna la 2nd pun si eu mana pe el.![]()
Am omorat primii doi bosii din Botelaria , dar m am blocat dupa al doilea boss , cand vreau sa intru in ceata acolo nu ma lasa , zice ceva de genu ca tre sa omor un Archdemon .. pe unde sa o mai iau ?
Apropo , cum se face lvl ? Daca n am omorat la monstrii de mi a venit rau dar tot Soul lvl 1 sunt ( royal female am )
Pentru a putea intra in 1-3, trebuie sa omori doar unul din bossii din lumile 2-3, 3-3, 4-3 sau 5-3.
Uita-te aici, am pus 2 video-uri cum poti sa faci level up mai usor:
http://www.consolegames.ro/forum/f15...tml#post272029
Ai personaj feminin si pt asta poti echipa si silver bracelet (10% mai multe souls). In combinatie cu ring of avarice (20% mai multe) si soul thirst (50% mai multe) o sa aduni o gramada.
ms, dar de unde faci rost de inelul asta care da mai multe suflete ? si cum dai heal la iteme ?
mi se pare cam ciudat jocul ,, nu ai si tu o harta sau un quest , un objective ceva hmm , in fine
---------- Post added 16-03-2010 at 03:20 AM ----------
m am uitat la filmuletul unde farmeaza suflete , am ajuns si eu la fantoma aia la 4-2 unde ii dai cu arcul , dar nu ii fac dmg , la arc imi zice ability shortage , am lvl 29 cum fac sa numai am ability shortage si de unde imi iau si eu un arc si niste armuri decente ?
Demon's Souls English Wiki: Bows / Crossbows - ai aici toate arcurile din joc alege tu unul care se potriveste cu stats-urile tale
Demon's Souls English Wiki: Armor: Head
Demon's Souls English Wiki: Armor: Chest
Demon's Souls English Wiki: Armor: Arms
Demon's Souls English Wiki: Armor: Legs
Si armura...
Sony: Passing On Demon's Souls "A Mistake"
So says Sony Computer Entertainment VP of international software Yeonkyung Kim, according to 1UP's account of his GDC appearance. "It should have come out as a first-party title," Kim said. Sony expected initial shipments of 15,000, but the game has since gone on to see impressive sales in the U.S.
Macar au recunoscut ca au fost prosti. Asta, plus save-game protected, au fost greseli majore cu acest titlu. Va imaginati cum este sa pui 300-400 de ore in acest joc si sa ai un YLOD? Nasty...
Da , ms am descoperit cum scapi de item shortage.
Am si eu la el vreo 15 ore de joc dar sincer sa fiu nu pot sa zic ca m a impresionat asa de tare de "Game of the year".
Jocul e plin de buguri si glitchuri.Ca rpg am mai jucat Fallout , pana si ala avea o harta si niste objectives , la Demon's Souls frate esti in ceata , nici nu stii pe unde sa o iei , daca nu te uiti pe un site ai sa joci mult si bine ca sa iei platina.
Nu zic ca jocul nu e frumos , este bun , chalenging cu siguranta isi merita banii dar cam este anti-player.Posibil sa ma insel , spun asta deoarece am jucat multe mmos si acolo sistemul de quest , harta , aveai tot ce trebuie si stiai exact ce ai de facut.In fine , oricum nu ma las pana nu il fac si pe asta.
Ca mai ai un pic si intrebi si pe ce buton apesi ca sa mergi inainte, sau cum intri in meniu.
Daca te uiti in urma o sa vezi ca s-a raspuns deja de multe ori la multe intrebari, si s-au dat link-uri catre site-uri care sa te ajute.
Dar e mai usor sa pui intrebari pentru orice nimic, nu?
Da , ca pentru asta sunt forumurile , sa vorbesti cu lumea , google e pentru search , daca nu ai chef , nu raspunzi , dar nu raspundeti cu superioritate si va dati mari inteligenti pe aici ca nu va obliga nimeni sa conversati "gamerilor"![]()
Bookmarks