Pentru coop trebuie sa fiti undeva in zona +/- 25 soul level.
1. Nu conteaza NG sau NG+
2. Da SL conteaza trebuie hostul (cel care activeaza semnul) sa fie in SL � SL/10 � 10. Si sa fiti amandoi in Body Form
Ex: La SL 60 poti sa faci coop cu jucatori de la 44 la 76 ( �16)
3. Cel care hosteaza trebuie sa nu aiba boss-ul batut.
4. Trebuie sa cobori in 2-1 cu liftul jos dupa merchantul de la inceput. Poti sa te si arunci parca si nu mori. Si sa-i dai la blacksmithul de acolo Soul-ul lui Flamelurker (2-2) . Alegi talk pana nu mai zice nimic pleci si te intorci si o sa ti-l ceara dupa poti upgrada orice la el( si cu suflete si cu alte pietre).
Nimeni pe NA?
Eu sunt level 87 (am farmat mult in 4-2).O sa imi mai fac inca un caracter special pentru co-op si pvp.
Care poate sa ma ajute si pe mine : am luat jocul(z3) si am inceput sa rumeg la el,am facut 1-1, si citind un walkthrough pe ign m-am indreptat cartre 2-1.M-am cam chinuit acolo,pana am dat de topicu asta si m-am dus in 4-1 de am facut rost de crescent falchion pe care l-am upgradat la +2 parca.Am facut ceva farming acolo,acum sunt lvl 17 si am parcurs cam tot nivelu 2-1, m-am prins cum sa le rup fasu(cum zicea cineva de pe forum) si am ajuns la spideru gigant.Mentionez ca sunt cu un knight cu steel shield,armura de la inceput si crescent falchion si longsword +5.Ma tot omoara nenoricitu ala de ma chinui la el pana raman fara ierburi sa trebuie iar sa ma duc in farming in 1-1 pentru ierburi(ca acolo pica).Dati-mi si mie un sfat cum sa bat spideru(m-am uitat si pe youtube la video walkthrough ,dar am senzatia ca la mine are cu totu alte pattern-uri de attack),sau e mai bine sa continui cu 1-2,3-1,4-1 s.a.m.d.?
Mersi!
cand esti aproape de lvl 150 sa ma anunti....ti bat eu pe toti......as putea sa imi fac un downgrade la sl sa nu ai atata de crescut dar prefer sa raman asa
...spor
Eu am preferat metoda dash/block - magic/bow. Treci de fog, il trezesti pe cetatean, ramii in tunel chiar in fata fog-ului, dai cu magie sau arc si esti atent la momentul in care ataca cu fire-ball, te feresti sau blochezi cu scutul, eu am preferat sa ma feresc, repeti miscarea pina cind pica, in tunel dupa tine nu intra ca e prea mare.
Succes.
Poti lua arcul din 4-1 sau il poti bate si melee cu timing bun.
Vezi ca daca ai Steel Shield si armura de la inceput nu vei putea da roll cu viteza maxima si o sa-ti fie greu sa te feresti de fireballuri. Poti lua setul Black Leather din 3-1. Cel mai usor e sa faci cum a zis Tuxador sa te ascunzi acolo in stanga lui unde nu te loveste si sa-l omori cu arcu sau fugi repede ii dai 2-3 bucati si dai roll inapoi si repeti pana moare.
Pai magie n-am...am cumparat doar water veil ca mi s-a praut folositor(cel putin fata de grasii aia care dau cu foc dupa tine) dar nu pot sa-l activez,apas up din directionale si nimic...nu se activeaza nimic!
Un arc unde gasesc si eu ca pana acum n-am dat peste nici unul nicaieri!
Pai pentru magie mergi in 1-2 si iei din primu turn un Wodden Catalyst il echipezi si ar trebui sa poti folosi orice magie.
Vezi sa fie si spellul remembered iti trebuie 10 Magic sa inveti vraji de la Freke si 10 Int minim ca sa ai un spellslot dupa care ai nevoie de 14-18-24-30-40 etc pentru mai multe sloturi.
Arc gasesti in 4-1 Compound Long Bow inainte de Vanguard o iei la stanga si tii scutu sus pentru trap sau fugi repede si apoi urci sus in turn si cobori unde e arcasul ala si apoi urci in celalalt turn sa-l omori si langa el e arcul. Asta poti ori sa-l faci Sticky cu pietre din 2-1 daca ai multe puncte la Dexterity dar e mai complicat de facut +5 sau poti sa-l faci Lava Bow cu Soul-ul de la paianjen dupa ce il upgradezi la +6 sau +7 parca. Ca sa-l faci Lava Bow trebuie sa bati bossul din 2-2 si sa duci sufletul la Blacksmithul ala din 2-1 de langa intrare.
Salut mi-am luat si eu jocul azi si am apucat sa joc vreo 2 ore. Am terminat tutorialul(bossul Vanguard parca il cheama, m-a omorat). Nu stiu daca asa e jocul sau poti bate acel boss.
In fine. Dupa ce am murit la Vanguard m-a spawnat in Nexus. Habar nu aveam ce sa fac pe unde sa o iau. Am reusit pana la urma sa ajung in alt nivel unde am omorat bossul de final (Phalaexus parca il chema)
Bineinteles ca am cateva nelamuriri:
1. Nu prea inteleg care e treaba cu zonele 1.2, 3.1 etc. Cum te prinzi care e ordinea in care ar trebui sa le faci?
2. Care e treaba cu Soul form? Eu am impresia ca dupa ce m-a omorat boss-ul de la tutorial acum joc in soul form. Cum revin la normal?
Jocul este fenomenal dar ma cam enerveaza ca trebuie sa citesti foarte multe lucruri despre el ca sa il poti juca.
Ai in link-ul de mai jos toate informatiile cerute, pe categorii si usor de gasit.
Demon's Souls (Videogame) - Demon's Souls English Wiki
Despre zone, joci acolo unde ti se pare ca nu fortezi prea mult caracterul. Eu spre exemplu cautam zone unde sa fac monstrii din maxim 3-4 lovituri in functie de SL-ul meu, in felul asta faceam economie de consumabile si puteam farma linistit.
Cu ajutorul intem-ului Stone of Ephemeral Eyes revii in body form sau dupa ce omori un boss de zona.
Succes.
de vineri seara jucam (si eu si prietena mea) jocul asta non stop: play, eat, play, sleep, play.
I LOVE IT! hard, very hard but addictive ! imi aduce aminte de seria Ultima. ma bucur ca am luat Black Phantom edition ca e super useful Strategy Guide-ul acela, cel putin in primul run.
intr-adevar e demential jocul....eu am deluxe edition si deasemenea stau numai cu guide-ul ala in brate![]()
Eu n-am ghid, ca am zone 3invat plangand!! Anyway am trecut de tower knight, am batut si armoured spider si parca a inceput sa se mai lege, parca mai am sanse de reusita acum...voi ce recomandati sa fac next, ce boss( sunt lvl 24 knight...yeah i know m-a mancat undeva) am observat ca dupa tower knight nu ma mai lasa in 1-3,zice de ceva giant demon soul si ala e prin 2-2 sau 3-2 daca nu ma insel.
Astept sfaturi, sau macar un ghid sa-mi imprumutati si mie sa-l xeroxez( vorbesc serios!!!, care sunteti din bucuresti, astept un PM ceva,mersi)
Poate te ajuta -> Demon's Souls Guide/Walkthrough - PS3, PlayStation 3 Walkthrough - IGNDaca nu, sunt sigur ca poti apela la maestru LeGenD pentru tips&tricks
Sper sa ma lupt si eu cat mai curand cu demonu' pazvante chioru, dar inca oscilez intre el si Heavy Rain /-25% = only one PS3 game a month/. Oricum, e clar ca jocu asta nu trebuie ratat.
Bookmarks