Nu se poate juca intre zone. Eu sunt zona 2... ce level esti ?
Daca vrei neaparat sa jucam in 2 si sti ca o sa te ti de joc, il iau si eu de la inceput.
Nu se poate juca intre zone. Eu sunt zona 2... ce level esti ?
Daca vrei neaparat sa jucam in 2 si sti ca o sa te ti de joc, il iau si eu de la inceput.
armura nu tre neaparat sa o schimbi la lvl tau , eu iti recomand sa iei in ordine 1-1 : 1-2 :1-3:1-4 :1-5 , asa iti va fi mai usor , dupa care sa te apuci de farm , pana la 3-2 nu prea ai nev de farming ,in timp ce faci 1-.. o sa dai de majoritatea inelelor de care ai nev in joc plus arme si shield ff bune eu asa iti recomand sa faci ,
psn id meu este FlaviusNIF ,ma poti gasi mai tot timpul ingame , de fiecare data cand am timp liber bag demons souls , e drog curat nu iti vine sa il lasi deloc.
1-5?,nu stiam de asta.1-3 si 1-4 sunt f grele naz,nu-ti bate capul cu ele deocamdata,defapt 1-4 il poti lasa ultimul fiindca e unul daca nu cel mai greu boss din tot jocul la sfarsitul ei.
Uite aici o ordine mai mult de cat acceptabila de a juca lumile pe care o am de la Enthroll de pe timpul cand jucam si eu:
world 1-1 boletarian palace
world 4-1 shrine of storms : Crescent Falchion ONLY, return to Nexus
world 2-1 Stonefang Tunnel
world 2-2
world 2-3
world 4-1
world 3-1
world 5-1
wolrd 4-2
world 1-2
world 4-3
world 3-2
world 5-2
world 5-3
world 3-3
world 1-3
world 1-4
ENDGAME
that's it
un ghid complet dupa care si eu m-am luat Demon's Souls Guide/Walkthrough - PS3, PlayStation 3 Walkthrough - IGN , aici specifica ff clar ordinea
Off as lua si eu jocul sa facem un coop ceva... , am vazut si eu acum ca pe zavvi e 15 lire, dar ma gandesc ca am prea multe jocuri... , vine si killzone3, nu o sa mai joace nimeni. Si din ce am auzit am auzit ca vor sa opreasca serverele ? E adevarat?
Si eu l-am luat de pe zavvi inainte de reducere...
Din ce am citit pe internet, a fost prelungita "viata" serverelor, pentru ca s-a vandut foarte bine. Iti recomand sa il cumperi, eu am deja 8 ore de gameplay in 3 zile.
E un joc greu pana intelegi cat de cat cum sta treaba, dar o sa-ti placa de la inceput - nu l-am scos din consola de cand mi-a venit
LE:
kobayashi: Unde gasesc crescent falcon in 4-1 ? Ca m-am blocat la boss-ul care apare si in tutorial...
LE2: Am luat-o![]()
e pazita de Black Samurai Skeleton pe care-l vezi pe deal inca de la inceputul nivelului. in zidul cetatii stanga si iar stanga si-ai sa-ti dai seama cand il intalnesti.![]()
black samurai skeleton poate fi batut foarte repede cu sageti (poate si cu magii, nu am incercat). il atragi pe scarile din turn, si tot tragi in el pana moare.
cum pana mea va descurcati in 4-1 ca e infernal acolo, cu skeletii aia ...am incercat de o gramada de ori si cand ajunl ala ala de pe scari cu arcu ... bye bye ... vine ceata.
e misto jocul, dar greu in draci.
tocmai am inchis consola dupa 9h de gt5, asa ca maine o sa bag discul de demon's si revin cu detaliile tehnice aferente.
O luna de zile nu am scos Demon's Souls din consola. L-am terminat de 3 ori si acum il astept pe Tudoran sa facem un co-op.![]()
Nu se poate conecta la server pentru a juca in Online Mode, mai are cineva problema asta ?
---------- Post added 29-01-2011 at 06:32 PM ----------
Daca vrea cineva sa joace, add: naz_24_
Am zona 2 si sunt level 32![]()
Bookmarks