Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 61 of 84 FirstFirst ... 11 51 59 60 61 62 63 71 ... LastLast
Results 1,201 to 1,220 of 1667

Thread: Dead Men Clan [DM-C] - Killzone 2

1. #1201 SP
    Senior Member Mariusik's Avatar
    Jucam ceva in seara asta?

btw, welcome ciprianoss!

2. #1202 SP
    Member adiandrei1's Avatar
    Eu o sa fiu si in seara asta online. Killzone.com . Tournament maine , la ora 21:30, 4vs4.O sa joc si eu.Cine mai vrea sa joace sa dea thanks.

3. #1203 SP
    Senior Member consol3's Avatar
    welcome ciprianoss,our new dead men.Nu au de ce sa se supere cei din RSA pt. ca tu ai venit aici deoarece noi mai jucam ceva la ei dcat clumunari mai joaca...
    P.S.Daca vezi vre-un turneu ce iti palce da-mi pm cu linkul de la turneu si te inscriu eu,si gasim si oameni care sa participe impreuna cu tine.

4. #1204 SP
    Echipa pentru maine seara : eu,ciprianoss,consol3 si pooaul.

5. #1205 SP
    Member ciprianoss's Avatar
    @kobayashi: am vazut ca i-ai dat si tu thanks lui andrei, daca vrei poti juca in locul meu.

6. #1206 SP
    Quote Originally Posted by ciprianoss View Post
    @kobayashi: am vazut ca ai dat si tu thanks la andrei, daca vrei poti juca in locul meu.
    Sa fi online koba ca daca am o zi la fel de proasta ca ieri inainte de meci mai mult ca sigur nu voi juca sa fac de ras clanul!

7. #1207 SP
    manfurismojive kobayashi's Avatar
    Quote Originally Posted by ciprianoss View Post
    @kobayashi: am vazut ca i-ai dat si tu thanks lui andrei, daca vrei poti juca in locul meu.
    Nu, e ok echipa care a scriso adiandrei1,eu i-am dat thanks pt ca inscrie clanul la turnee,in ultimul timp tot el ne-a inscris la meciuri si mi se pare normal sa ai multumesc.O sa incerc oricum sa fiu si eu online poate mai jucam ceva intre noi inainte de meciuri.Intru si deseara poate ne mai adunam iara ca aseara,a fost f fain
    L.E.: @ciprianos-welcome to the not so litle DM-Clan any more!

8. #1208 SP
    Diesel k1du's Avatar
    Welcome ciprianoss Clumunari nu vine?

P.S N-are de ce sa se supere RSA-ul, daca jucai doar tu cu Clumunari , voi doi l-ati tinut in viata

9. #1209 SP
    Scuze dar nu mai pot intra in seara asta.Rog pe cineva care vrea si poate sa intre in seara asta la 21:30 in locul meu.

10. #1210 SP
    intra k1du sau koba!

11. #1211 SP
    Banned Dr0ps2000's Avatar
    Am si eu o intrebare : Pot sa ma alatur si eu Clanu-ului sau trebuie sa am vreun Rank anume ? Sunt incepator in Killzone 2 On-line si nu prea stiu cum e cu Clanurile astea

12. #1212 SP
    Member caine_rau's Avatar
    e bine sa ai macar sa ai 1000 pct ca restul exp se capata jucand
    intra si tu cu noi cateva seri sa vedem cum joci si m vb

13. #1213 SP
    Am castigat prima runda din turneu,il rog pe koba sa joace in locul meu la rounda a 2-a...

14. #1214 SP
    Senior Member pooaul's Avatar
    Mda....cand sa intram si noi la finala "Game was not found".

15. #1215 SP
    Ok . O sa ma uit cate puncte am . Voi jucati in fiecare seara ?

16. #1216 SP
    Member caine_rau's Avatar
    Quote Originally Posted by Dr0ps2000 View Post
    Ok . O sa ma uit cate puncte am . Voi jucati in fiecare seara ?
    aproape in fiecare seara.da-ne id-ul tau de pe psn sa stim si noi de tine

17. #1217 SP
    PSN On-line id : Sobo-Ripper

18. #1218 SP
    Cam slabut rank-ul...

19. #1219 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar
    iti recomand sa joci mai mult meciuri de unul singur pentru a castiga experienta si pentru a cunoaste hartile. si eu am inceput acum o luna sa joc killzone, dar in cateva zile am ajuns la un numar mare de puncte . dupa ce faci toate astea jucam cateva meciuri impreuna , cu cei din clan, si daca esti bun intri, de ce nu.

20. #1220 SP
    Mi-am cam recapatat pofta de KZ2,asa ca ma pregatesc pt. gasirea unui turneu de minim 1000 valor,ce zice-ti?Va surade...sa fie asa cam de 4 oameni,chair doi,eu cu k1du vrem sa jucam in asa ceva...sunte-ti de acord?

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 61 of 84 FirstFirst ... 11 51 59 60 61 62 63 71 ... LastLast