Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 62 of 84 FirstFirst ... 12 52 60 61 62 63 64 72 ... LastLast
Results 1,221 to 1,240 of 1667

Thread: Dead Men Clan [DM-C] - Killzone 2

1. #1221 SP
    Member adiandrei1's Avatar
    Daca gasesti la ore normale(20-23) eu sunt de acord.Si eu am cautat dar ti-am zis gaseam numai pe la 3-4 dimineata.

2. #1222 SP
    Member ciprianoss's Avatar
    Quote Originally Posted by consol3 View Post
    Mi-am cam recapatat pofta de KZ2,asa ca ma pregatesc pt. gasirea unui turneu de minim 1000 valor,ce zice-ti?Va surade...sa fie asa cam de 4 oameni,chair doi,eu cu k1du vrem sa jucam in asa ceva...sunte-ti de acord?
    Nu sunt impotriva dar trebuie sa va spun de acum ca e plin de boosters, glitchers si lagswitchers la turnee asa de mari.

P.S.: nu ma pot abtine sa nu postez chestia asta:
    Se cearta x_KILL1ONAIRE_x cu Damme1 (locul 1, respectiv 2 in lume) care e mai cheater: Killzone Forums

3. #1223 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar
    cine intra la un killzone acum? pass dead.

4. #1224 SP
    Banned Dr0ps2000's Avatar
    Am spus ca sunt incepator in MP Killzone 2 , dar o sa imi cresc Rankul cat pot de repede ca as vrea sa joc alaturi de niste romani ca m-au disperat toti copiii de prin toate colurile lumii care vorbesc aiurea si canta in casti

5. #1225 SP
    Quote Originally Posted by Dr0ps2000 View Post
    Am spus ca sunt incepator in MP Killzone 2 , dar o sa imi cresc Rankul cat pot de repede ca as vrea sa joc alaturi de niste romani ca m-au disperat toti copiii de prin toate colurile lumii care vorbesc aiurea si canta in casti
    Nu trebuie sa ai rank chiar asa de mare, sa fie cel putin cat al meu

6. #1226 SP
    Diesel k1du's Avatar
    Am gasit niste turnee pe miza mare http://killzone.com/kz/tour_upcoming_tours.psml?kz_tournament_id= si al 2-lea Killzone.com ...am vorbit si cu consol3 si mi-a aprobat cererea.Pana acum e cate un clan in fiecare turneu, da' eu zic ca daca ne inscriem si noi cresc sansele sa mai vina si alte clanuri...mi-ar placea sa joc la turnee mai mari si mai puternice plus ca ar fi mai placuta victoria in fata unor echipe de nivelul nostru sau mai puternice decat sa castigam cu echipe care sunt cu muuult sub noi , ar fi prea umilitor pentru ei .Ne trebuie echipa foarte buna

7. #1227 SP
    Daca e sa se inscrie toate clanurile,eu o sa joc.

8. #1228 SP
    Diesel k1du's Avatar
    Daca ne inscriem noi, o sa creasca sansele sa mai vina si alte clanuri

---------- Post added 30-09-2009 at 09:23 PM ----------

Quote Originally Posted by k1du View Post
    Am gasit niste turnee pe miza mare http://killzone.com/kz/tour_upcoming_tours.psml?kz_tournament_id= si al 2-lea Killzone.com ...am vorbit si cu consol3 si mi-a aprobat cererea.Pana acum e cate un clan in fiecare turneu, da' eu zic ca daca ne inscriem si noi cresc sansele sa mai vina si alte clanuri...mi-ar placea sa joc la turnee mai mari si mai puternice plus ca ar fi mai placuta victoria in fata unor echipe de nivelul nostru sau mai puternice decat sa castigam cu echipe care sunt cu muuult sub noi , ar fi prea umilitor pentru ei .Ne trebuie echipa foarte buna
    deci se accepta? hai ca daca acceptam noi, mai vin si alte clanuri

9. #1229 SP
    Banned Dr0ps2000's Avatar
    Am si eu o intrebare , voi cand jucati in ce "Faction" jucati ?

10. #1230 SP
    manfurismojive kobayashi's Avatar
    Quote Originally Posted by Dr0ps2000 View Post
    Am si eu o intrebare , voi cand jucati in ce "Faction" jucati ?
    Nu conteaza factionul,oricare.Cristi de ce ai ales amandoua meciuri in aceeasi seara la o ora diferenta,ca se suprapun rundele si nu puteti juca la amandoua deodata.Daca se tine ma bag si eu sau daca nu pot atunci sa intre ciprianos daca poate si el,ne tb jucatori mai buni la meciurile astea,oricum ar fi fain sa se tina. Iar daca se vor tine amandoua at ne tb inca 5 oameni pt turneul celalalt.

11. #1231 SP
    Senior Member consol3's Avatar
    Pana acum: eu joc garantat,k1du,adiandrei,kobaiashy,va juca si ciprianosss-sigur
    L.E.Dar mai pot veni si altii si mai schimbam echipa,cum vreti...

12. #1232 SP
    Acuma am vazut ca 3 cade sambata,eu credeam ca e duminica,si nu pot juca sambata seara.Decat duminica seara.Sorry dar nu cred ca se vor strange inca 62 de clanuri,iar daca se strang toate cred ca prioritate va avea cel de 1000 valor sa-l jucam.

13. #1233 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar
    Ce prost am jucat in ultimul meci in care am jucat pe harta pireus rise sau cum se numeste. Cred ca era primul meu meci pe aceaharta. In primele 10 minute nu am avut nici un kill . Dadupa ce -am obisnuit cu harta mi-am revenit . Imensa harta .

Din cate am inteles turnele acelea de mai sus sunt in weekend, pacat ca o sa fiu plecat si vroiam sa joc si eu. Daca ne calificam in semifinale rezervati-mi si mie un loc :d.

Apropos cum de jucati toti asa de bine cu shotgunul? Eu in afara m82 nu stiu nimic. Any tips cineva, ciprianoss?

14. #1234 SP
    Senior Member pooaul's Avatar
    Intreaba-l pe Cristi ca el are 110% accuracy la shotgun

15. #1235 SP
    Senior Member Enthroll's Avatar
    o sa fiu si eu sambata, it's about time sa jucam si noi pe valor mare.

16. #1236 SP
    Nu e nevoie sa se inscrie 64 de clanuri daca se inscriu 4 va avea loc turneul,

@AndRewqp: stai aproape si fa-ti rost de m4 pentru distanta, asta daca nu il ai deja.
    @pooaul: cristti are 110% acuracy la shotgun pentru ca mai trage si in doi deodata, eu mai scriu pe pereti, mai desenez etc, etc

P.S.: daca mai este loc poate joc si eu, daca nu stau ca spectator si va mai soptesc cate ceva prin chat

17. #1237 SP
    Member caine_rau's Avatar
    era si timpul sa mai bagam si noi ceva turnee. mi-e dor de niste rush

18. #1238 SP
    Diesel k1du's Avatar
    Quote Originally Posted by AndRewqp View Post
    Apropos cum de jucati toti asa de bine cu shotgunul? Eu in afara m82 nu stiu nimic. Any tips cineva, ciprianoss?
    Reflexe

Quote Originally Posted by pooaul View Post
    Intreaba-l pe Cristi ca el are 110% accuracy la shotgun
    Sa stii ca am 104% nu 110% , oricum nu stiu daca exista alt player care are peste 100% sau peste mine lol

19. #1239 SP
    Senior Member consol3's Avatar
    Eu nu am jucat cat cristi,el are de alt fel si mai mult valoare ca mine dar si eu am experienta amre ina le shotgunului si am accuary 97%...din ce stiu eu,trb. sa te misti foarte rapid si evita sa misti din RS ,incearca sa fixezi de la incuputul roundei shotgunul cam la inaltimea pieptului unui jucator(astea le vei invata cand vei juca mai mult),incearca sa te misti pe cat posibil din LS si nu misca shotgunul din RS ca nu vei face nimic...cam atata stiu eu si cred ca e destul pt ca de cand joc killzone,nu cred ca am o ora adunata in care sa fi jucat cu alte arme decat shotgun.
    last tip,restu nu el mai zic c anici mie nu mi-a zis nimeni nimic cand vrei sa tragi in cineva cu shotgunul de la indepartare incearca sa ti shotgun-ul mai in pamant(cam la picioarele lui a.k.a. genunchi sa zic asa ) si din doaua "shot-uri" dai headshot de la o distanta buna,nu sa fie din baza in baza dar de la o distanta decenta sigur vei lua pe cineva cu trickul asta,restu le vei descoperii singurjust practice..
    Enthroll,tu faci echipa!!!

---------- Post added 01-10-2009 at 10:16 PM ----------

sda

---------- Post added 01-10-2009 at 10:17 PM ----------

Sorry nu stiu ce sa intampla de am postat sda.

20. #1240 SP
    Tragi la picoare si dai hs?Nu stiu cum ti s-a intamplat tie asta,poate ai dat de cateva ori din greseala de la distanta(si mie mi s-a mai intamplat)Si ce inseamna RS si LS?La distanta shotgun-ul nu e bun de nimic.Pana apuci sa-i dai tu 2-3 gloante in unul ala daca are arma de la tactician sau medic(nu stiu cum se numeste ) nu apuci sa-l omori decat daca nu are viata intreaga sau nu te nimereste.Enginer-ul e bun doar pt spatii inchise(radec ,thasis).Si la enginer nu tine tot de accuarity , conteaza si turretele f. mult.Daca sti cum sa le pui faci cel putin 10 killuri pe un server de 30 min 200 kills.Dar oricum rpg-ul in unele situatii e mai bun ca shotgun-ul .Kobayashy si ciprianoss stiu mai bine.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 62 of 84 FirstFirst ... 12 52 60 61 62 63 64 72 ... LastLast