da,cum sa nu.pacat ca nu ne mai adunam ca inainte dar asta este.oricum e misto.kz 2 rocks
Nice game aseara baietiGefunden gefunden in the fu***n!
Nu am mai ras de mult asa tare.
Killzone rocks!![]()
Da,sory guys ca nu am intrat mai devremedar nu aveam deloc chef de killzone,deabea mai tarziu mi-a venit pofta dupa ce m-am ciuruit putin in U2.Eu am intrat pe la 10 si ceva cand mai erau doar Caine rau si cu Imouthes in warzone,daca nu erau ei nici nu stateam dar asa ne-am distrat f fain la un meci cu niste nemti,uuuuber fun
![]()
La fel de fun a fost si acum 2 seri cand am jucat cu catelul rau, atunci am intalnit niste spanioli - erau vreo 4-5 in echipa si foarte buni, dar la noi a intrat unul rau tare (imi scapa acum numele - poate-si aduce aminte caine_rau), care omora tot ce misca, si ce a fost cel mai interesant era ca la misiunile cu search and destroy arma bombele simultan - (prima data cand am vazut acest lucru).
P.S. poate reusim sa ne strangem iar in seara asta ... mai cautam niste "gefunden" sa le dam la tifla ...
nu prea are cum sa fie de la lagswich, luminitele incepeau sa palpaie verde intermitent in acelasi timp, chiar am stat langa sa vad cum face: ajungea langa bombe din saritura se punea pe vine si incepeau alea sa se activeze. mie nu mi-a reusit, am jucat cu botii offline sa vad daca ma descurc si nimic.
die germaniche's muther's habe gefunden meine father trilulilu ieri seara.SUPER TARE ASEARA!!!
Imi pare rau ca nu am mai intrat ,nici la UC2 n-am mai intrat din cauza netului.
De saptamana viitoare intru,ca imi schimb providerul(luni)
baieti stagnam. n-am mai bagat nici un challenge.mai faceti careva vreun turneu sau mai multe
.eu bag kz aproape in fiecare seara pana o iau razna
dar doar cu cativa dintre noi.macar cateva 4vs4 plsssssssss!
Play schedule
Quarter-finals: 05 Nov 2009 22:30
Semi-finals: 05 Nov 2009 23:55
Finals: 06 Nov 2009 22:30
Max. players / clan:
3
Killzone.com
de ce puneti turnee asa de tarziu? eu pot juca doar sferturile de finala. sper sa intru si eu deseara la un killzone.
Bookmarks