Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 72 of 84 FirstFirst ... 22 62 70 71 72 73 74 82 ... LastLast
Results 1,421 to 1,440 of 1667

Thread: Dead Men Clan [DM-C] - Killzone 2

1. #1421 SP
    Member caine_rau's Avatar
    da,cum sa nu.pacat ca nu ne mai adunam ca inainte dar asta este.oricum e misto.kz 2 rocks

2. #1422 SP
    Senior Member Muthu Raoul's Avatar
    Si eu vreau

3. #1423 SP
    manfurismojive kobayashi's Avatar
    Nice game aseara baieti Gefunden gefunden in the fu***n! Nu am mai ras de mult asa tare.
    Killzone rocks!

4. #1424 SP
    Member ciprianoss's Avatar
    Quote Originally Posted by kobayashi View Post
    Nice game aseara baieti Gefunden gefunden in the fu***n! Nu am mai ras de mult asa tare.
    Killzone rocks!
    ieri am stat pana la vreo 9 online si nici unul din voi nu juca killzone asa ca am iesit, majoritatea jucau U2, consol3 MC:LA, iar caine_rau juca cod4.cam pe la ce ora a fost asta?

5. #1425 SP
    Member Imouthes's Avatar
    Quote Originally Posted by ciprianoss View Post
    ieri am stat pana la vreo 9 online si nici unul din voi nu juca killzone asa ca am iesit, majoritatea jucau U2, consol3 MC:LA, iar caine_rau juca cod4.cam pe la ce ora a fost asta?
    pe la 21.30 am intrat eu, dupa aia cainerau, muthu raul, si kobayashi

6. #1426 SP
    manfurismojive kobayashi's Avatar
    Da,sory guys ca nu am intrat mai devreme dar nu aveam deloc chef de killzone,deabea mai tarziu mi-a venit pofta dupa ce m-am ciuruit putin in U2.Eu am intrat pe la 10 si ceva cand mai erau doar Caine rau si cu Imouthes in warzone,daca nu erau ei nici nu stateam dar asa ne-am distrat f fain la un meci cu niste nemti,uuuuber fun

7. #1427 SP
    Member Imouthes's Avatar
    Quote Originally Posted by kobayashi View Post
    Da,sory guys ca nu am intrat mai devreme dar nu aveam deloc chef de killzone,deabea mai tarziu mi-a venit pofta dupa ce m-am ciuruit putin in U2.Eu am intrat pe la 10 si ceva cand mai erau doar Caine rau si cu Imouthes in warzone,daca nu erau ei nici nu stateam dar asa ne-am distrat f fain la un meci cu niste nemti,uuuuber fun
    La fel de fun a fost si acum 2 seri cand am jucat cu catelul rau, atunci am intalnit niste spanioli - erau vreo 4-5 in echipa si foarte buni, dar la noi a intrat unul rau tare (imi scapa acum numele - poate-si aduce aminte caine_rau), care omora tot ce misca, si ce a fost cel mai interesant era ca la misiunile cu search and destroy arma bombele simultan - (prima data cand am vazut acest lucru).

P.S. poate reusim sa ne strangem iar in seara asta ... mai cautam niste "gefunden" sa le dam la tifla ...

8. #1428 SP
    Quote Originally Posted by Imouthes View Post
    La fel de fun a fost si acum 2 seri cand am jucat cu catelul rau, atunci am intalnit niste spanioli - erau vreo 4-5 in echipa si foarte buni, dar la noi a intrat unul rau tare (imi scapa acum numele - poate-si aduce aminte caine_rau), care omora tot ce misca, si ce a fost cel mai interesant era ca la misiunile cu search and destroy arma bombele simultan - (prima data cand am vazut acest lucru).
    Un singur om arma 2 bombe deodata? miroase a lagswitch....

L.E.: unu' night-wish?

9. #1429 SP
    Member Imouthes's Avatar
    Quote Originally Posted by ciprianoss View Post
    Un singur om arma 2 bombe deodata? miroase a lagswitch....
    nu prea are cum sa fie de la lagswich, luminitele incepeau sa palpaie verde intermitent in acelasi timp, chiar am stat langa sa vad cum face: ajungea langa bombe din saritura se punea pe vine si incepeau alea sa se activeze. mie nu mi-a reusit, am jucat cu botii offline sa vad daca ma descurc si nimic.

10. #1430 SP
    die germaniche's muther's habe gefunden meine father trilulilu ieri seara.SUPER TARE ASEARA!!!

11. #1431 SP
    esbhrwvnjfkajhd SeikQ's Avatar
    Quote Originally Posted by Imouthes View Post
    nu prea are cum sa fie de la lagswich, luminitele incepeau sa palpaie verde intermitent in acelasi timp, chiar am stat langa sa vad cum face: ajungea langa bombe din saritura se punea pe vine si incepeau alea sa se activeze. mie nu mi-a reusit, am jucat cu botii offline sa vad daca ma descurc si nimic.
    pe ce harta s-a intamplat asta? pe Radec Academy? Confirm ca si eu vazut asa ceva mai demult, dar am ramas cu impresia ca am vazut eu prost.

12. #1432 SP
    Member Imouthes's Avatar
    Quote Originally Posted by SeikQ View Post
    pe ce harta s-a intamplat asta? pe Radec Academy? Confirm ca si eu vazut asa ceva mai demult, dar am ramas cu impresia ca am vazut eu prost.
    Yap ... Pe Radec ...

13. #1433 SP
    Scuze pentru aseara (mein Internet sind/ist dum ) astazi jucam?

14. #1434 SP
    Senior Member Mask's Avatar
    Imi pare rau ca nu am mai intrat ,nici la UC2 n-am mai intrat din cauza netului.
    De saptamana viitoare intru,ca imi schimb providerul (luni)

15. #1435 SP
    Senior Member Enthroll's Avatar
    Quote Originally Posted by Mask View Post
    Imi pare rau ca nu am mai intrat eu,nici la UC2 n-am mai intrat din cauza netului.
    De saptamana viitoare intru,ca imi schimb providerul (luni)
    stai linistit, se poate si mai rau: de exemplu eu nu am mai intrat de o luna, mi-am schimbat doar adresa...

16. #1436 SP
    baieti stagnam. n-am mai bagat nici un challenge.mai faceti careva vreun turneu sau mai multe.eu bag kz aproape in fiecare seara pana o iau razna dar doar cu cativa dintre noi.macar cateva 4vs4 plsssssssss!

17. #1437 SP
    Member Imouthes's Avatar
    Play schedule
    Quarter-finals: 05 Nov 2009 22:30

Semi-finals: 05 Nov 2009 23:55

Finals: 06 Nov 2009 22:30

Max. players / clan:
    3

Killzone.com

18. #1438 SP
    As juca si eu in turnee dar inca nu sunt oficial in clan, joaca cineva diseara?

19. #1439 SP
    ^sigur ca joaca, doar avem si turneu, trebuie sa fim in forma.

20. #1440 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar
    de ce puneti turnee asa de tarziu? eu pot juca doar sferturile de finala. sper sa intru si eu deseara la un killzone.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 72 of 84 FirstFirst ... 22 62 70 71 72 73 74 82 ... LastLast