Cine joaca R2 online?
Add RaskolnikovD...intru seara pe la 10-11 de obicei.
va astept la un co-op l-am primit si eu
Exact ca in beta imi merge onlinu adica deloc, faza ciudata ii ca la un prieten ce are upc (20 m) ii merge excelent onlinu .Tot primesc o eroare ,,network connection cannot establish'' ceva de genu, in orice mod/competitiv/coperativ etc, nu stiti cum pot sa rezolv problema? sunt disperat! help mee!!
am facut in total cam 300 000 ex la competitive dar cand intru la profil arata xp 0, playtime 0, kills 0 ... wtf? am icercat cu mai multe accounturi si nici unul nu inregistreaza ceva la aria competitive... a mai patit cineva lafel?
same here multa lume are probleme, trebuie sa vina un pach. Ori iti merge super bine ori deloc![]()
Ai internet de la clicknet sau o retea ce are legatura cu romtelecom?
mie imi merge perfect am si facut niste meciuri coop. din pacate nu am prins decat 3 harti. care mai sunteti online la coop si faceti joc sa imi ziceti si mie pls. joc medic.
ms
il am de o luna si tocmai alarteri l-am jucat si l-am si terminat
ii dau nnta 10 e bestial jocu
N-am mai jucat de mai mult de vreo doua luni, si aseara cand sa continui R2, pun patchul, insa grafica se vede de rahat, ca si cum l-as juca pe low details, ceea ce nu exista. Am scos patchul, dar la fel face.
Nivelele pe care le-am terminat se vad bine, insa tot ce am jucat in continuare, plus o harta de multiplayer pe care am incercat-o, se vad ft prost.
Care e faza?
Mi se pare mie sau e cam greu? In Fall of Man omoram legiuni intregi de inamici si in jocu asta sunt scenarii in care nu rezist nici 10 secunde (normal difficulty). Poate trebuie sa ma obisnuiesc cu el, oricum, multiplayeru e super. Zero lag, sensibilitate perfecta (pot sa sniperesc fara probleme) si in plus tone de fun. Pacat ca nu prea comunica lumea prin headset, dar, asta-i comunitatea ps3, ce sa-i faci.
Bookmarks