merci, m-am mai linistit putin...
Gaming Front Network - Story: Resistance 3: Modern Warfare? -Resistance 3: Modern Warfare?
ce ziceti de un campionat pe bani ?
$50K Resistance Team Tourney
nu am vazut nicaieri scris ca e limitat la o anumita tzara sau regiune.
Da am observat si eu acest anunt dar am impresia ca este numai pentru US daca merge si pentru userii din europa count me in.
Si cu ocazia asta zic ca sa incepem si noi comunitatea ps3 sa ne facem o echipa pe acest site http://gamebattles.com/ps3/ si sa incepem si noi sa jucam multiplayer.
Hai pana atunci sa facem noi un turneu resistance 2?
Reguli: 2 vs 2, 5 vs 5 sau....? Timpul alocat unei runde= ...? Fraglimit=...?
As propune 2 vs 2 si harta cu podu.
Dupa ce cadem de acord asupra regulilor nu ne ramane decat sa facem echipele si sa jucam. What say you land lovers?
Propunerea mea este in felul urmator: jucam deathmatch pe harta cu podul: patru jucatori pe meci, fraglimit 20, timelimit 20 min. Cand se termina timpul sau cand unul din jucatori ajunge la 20 de fraguri, meciul se termina si cei aflati pe pozitiile 1 si 2 se califica in faza superioara. Cel mai bine ar fi sa ne strangem 16 ( 8 sunt prea putini, iar 32 nu cred ca o sa gasim).
Cel mai bine ar fi sa facem un poll, unde, cei care doresc sa participe, sa voteze modul de desfasurare al campionatului: team deathmatch - 2vs2 sau deathmatch - 4 players.
De asemenea, sunt binevenite si alte propuneri, sa avem de unde alege.
Ma gandesc ca daca ne-am strange cel putin 10 am putea face un ranked match pe deathmatch,team deathmatch sau chiar si core control,skirmish ca sa avem si noi ceva de castigat.
deci cind si jucam ceva ?ca de vb vad ca se tot vb dar actiune nimica! , acuma sambata? daca am inteles bine!p
din pacate nu
-----------------------------------------------------------------
sunt de accord cu un campionat cred ca deatmatch in 4 e cel mai bine
puteti sa va bazati pe mine ( sau pe cel care mi-a imprumutat jocul daca mi-l cere intre timp inapoi, e un fel de schimb de lunga durata)
in orice caz. +1
Mi-am luat si eu ieri R2 insa inca nu ma apus de el ca mai joc la BC si la COD 5 pe veteran apoi o sa-l pun la bataie sa vad ce si cum se prezinta...sper sa nu regret ca l-am luat![]()
il am de cateva zile,sigilat,am avut de terminat GRAW2, dar azi il desigilez,termin campania single,si ma bag la MP.
Am jucat si R1,deci ma voi obisnui repede cu jocul.Online se mai joaca,avand in vedere ca este mania Killzone momentan!?De duminica intru si eu,majoritatea va am in lista,add me,ID in semnatura
M-am apucat si eu de joc. Am jucat 3 misiuni din campania single player si cateva meciuri de multi. Pana acum nu pot sa spun decat ca imi place. Este un shooter foarte bun. Multiplayerul mi se pare excelent. Atat competitive,cat si co-op sunt foarte bine realizate. Ca sa nu mai vorbim de numarul de jucatori prezenti pe o harta. Sper sa am timp sa-l termin zilele astea
Bookmarks