Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 11 of 16 FirstFirst ... 9 10 11 12 13 ... LastLast
Results 201 to 220 of 309

Thread: Resistance 2

1. #201 SP
    Junior Member edy100's Avatar
    merci, m-am mai linistit putin...

2. #202 SP
    Senior Member eXistenZ's Avatar

3. #203 SP
    Senior Member nameless_fear's Avatar
    ce ziceti de un campionat pe bani ?
    $50K Resistance Team Tourney

nu am vazut nicaieri scris ca e limitat la o anumita tzara sau regiune.

4. #204 SP
    Senior Member apbaciu's Avatar
    Da am observat si eu acest anunt dar am impresia ca este numai pentru US daca merge si pentru userii din europa count me in .

Si cu ocazia asta zic ca sa incepem si noi comunitatea ps3 sa ne facem o echipa pe acest site http://gamebattles.com/ps3/ si sa incepem si noi sa jucam multiplayer.

5. #205 SP
    Member andreips3's Avatar

Exclamation

Hai pana atunci sa facem noi un turneu resistance 2?
    Reguli: 2 vs 2, 5 vs 5 sau....? Timpul alocat unei runde= ...? Fraglimit=...?
    As propune 2 vs 2 si harta cu podu.
    Dupa ce cadem de acord asupra regulilor nu ne ramane decat sa facem echipele si sa jucam. What say you land lovers?

6. #206 SP
    Eu sunt intotdeauna de acord.

7. #207 SP
    Manager paul's Avatar

8. #208 SP
    Senior Member ReNeGaDe124's Avatar
    Quote Originally Posted by andreips3 View Post
    Hai pana atunci sa facem noi un turneu resistance 2?
    Reguli: 2 vs 2, 5 vs 5 sau....? Timpul alocat unei runde= ...? Fraglimit=...?
    As propune 2 vs 2 si harta cu podu.
    Dupa ce cadem de acord asupra regulilor nu ne ramane decat sa facem echipele si sa jucam. What say you land lovers?
    Propunerea mea este in felul urmator: jucam deathmatch pe harta cu podul: patru jucatori pe meci, fraglimit 20, timelimit 20 min. Cand se termina timpul sau cand unul din jucatori ajunge la 20 de fraguri, meciul se termina si cei aflati pe pozitiile 1 si 2 se califica in faza superioara. Cel mai bine ar fi sa ne strangem 16 ( 8 sunt prea putini, iar 32 nu cred ca o sa gasim).

Cel mai bine ar fi sa facem un poll, unde, cei care doresc sa participe, sa voteze modul de desfasurare al campionatului: team deathmatch - 2vs2 sau deathmatch - 4 players.

De asemenea, sunt binevenite si alte propuneri, sa avem de unde alege.

9. #209 SP
    Ma gandesc ca daca ne-am strange cel putin 10 am putea face un ranked match pe deathmatch,team deathmatch sau chiar si core control,skirmish ca sa avem si noi ceva de castigat.

10. #210 SP
    Junior Member ow3x3xpr3ss's Avatar
    deci cind si jucam ceva ?ca de vb vad ca se tot vb dar actiune nimica! , acuma sambata? daca am inteles bine!p

11. #211 SP
    Member oBL1O's Avatar
    Are demo acest joc ?

12. #212 SP
    Member slabunator's Avatar
    Quote Originally Posted by oBL1O View Post
    Are demo acest joc ?
    din pacate nu

-----------------------------------------------------------------

sunt de accord cu un campionat cred ca deatmatch in 4 e cel mai bine
    puteti sa va bazati pe mine ( sau pe cel care mi-a imprumutat jocul daca mi-l cere intre timp inapoi, e un fel de schimb de lunga durata)

in orice caz. +1

13. #213 SP
    Member oBL1O's Avatar
    Quote Originally Posted by aallex View Post
    din pacate nu
    Ok, thx !

14. #214 SP
    Senior Member TiBiKiMiR's Avatar
    Mi-am luat si eu ieri R2 insa inca nu ma apus de el ca mai joc la BC si la COD 5 pe veteran apoi o sa-l pun la bataie sa vad ce si cum se prezinta...sper sa nu regret ca l-am luat

15. #215 SP
    Member playgame's Avatar
    Quote Originally Posted by TiBiKiMi View Post
    Mi-am luat si eu ieri R2 insa inca nu ma apus de el ca mai joc la BC si la COD 5 pe veteran apoi o sa-l pun la bataie sa vad ce si cum se prezinta...sper sa nu regret ca l-am luat
    E super, mai ales daca ai jucat si R1, ca are legatura.

16. #216 SP
    Senior Member nameless_fear's Avatar
    R2 este number one in my book.

17. #217 SP
    Senior Member TiBiKiMiR's Avatar
    Quote Originally Posted by playgame View Post
    E super, mai ales daca ai jucat si R1, ca are legatura.
    Pai tocmai ca nu am jucat R1...am butonat la Demo si nu mi-a placut (nu prea ma omor dupa SF-uri si arme cu laserlol) dar am zis ca o sa-l incerc pe asta daca tot am auzit lucruri bune despre el.Cand o sa-l joc o sa va spun parerea mea despre el.

18. #218 SP
    Member playgame's Avatar
    Pai tocmai ca nu am jucat R1...am butonat la Demo si nu mi-a placut (nu prea ma omor dupa SF-uri si arme cu laserlol) dar am zis ca o sa-l incerc pe asta daca tot am auzit lucruri bune despre el.Cand o sa-l joc o sa va spun parerea mea despre el.
    Iti recomand sa joci R1 mai intai si dupaia R2. Gasesti R1 ieftin.

19. #219 SP
    Member cristian77's Avatar
    il am de cateva zile,sigilat,am avut de terminat GRAW2 , dar azi il desigilez,termin campania single,si ma bag la MP.
    Am jucat si R1,deci ma voi obisnui repede cu jocul.Online se mai joaca,avand in vedere ca este mania Killzone momentan!?De duminica intru si eu,majoritatea va am in lista,add me,ID in semnatura

20. #220 SP
    Senior Member erik95's Avatar
    M-am apucat si eu de joc. Am jucat 3 misiuni din campania single player si cateva meciuri de multi. Pana acum nu pot sa spun decat ca imi place. Este un shooter foarte bun. Multiplayerul mi se pare excelent. Atat competitive,cat si co-op sunt foarte bine realizate. Ca sa nu mai vorbim de numarul de jucatori prezenti pe o harta. Sper sa am timp sa-l termin zilele astea

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 11 of 16 FirstFirst ... 9 10 11 12 13 ... LastLast