iti recomand sa incerci si varianta multiplayer, eu am facut-o si deja sunt addicted... pana-n maduva oaselor(in special la coop.)
iti recomand sa incerci si varianta multiplayer, eu am facut-o si deja sunt addicted... pana-n maduva oaselor(in special la coop.)
ideea e ca, pe masura ce avansezi, poti upgrada armele, "armura", capacitatea incarcatoarelor etc. oricum si ideea ca avansezi in grad e stimulanta, right ?![]()
pe la ce nivel primim arme noi? am ajuns lvl 4 cred si pana acuma doar prostii mi-a dat - modele de rucsaci si alte prostii de genul asta.
Am terminat jocul si pot sa spun ca este un joc excelent. Campania este foarte alerta, povestea este OK, grafica buna, iar boss fights sunt excelent realizate. Multi mi se pare foarte bun, desi nu am jucat foarte mult
eu am terminat resistance 2 dar online nu mi-a placut deloc si am jucat resistance1 online foarte mult , mi s-a parut mai tare resistance fall of man![]()
la voi se aud focurile de arma a inamicilor din jur calumea?
am constatat ca se aud prost tare..sta unu la 2m de mine si trage si nu aud focul de arma, doar cum intra gloantele in mine.
Pentru un shooter mi se pare foarte stresant - e aproape imposibil sa retaliezi in asemenea faze.
hmm..am sa incerc si cu casti sa vad, dar tot timpu trag astea in mine am impresia ca dau de la 10km si cand ma intorc e cu arma in ceafa mea
M-ai jucati resistance 2 ca am de gand sa fac trofeul de killing machine si ar fi mai usor sa vorbesc cu un roman in timp ce omoram.
Salut tuturor. Se mai joaca R2 ca vreau sa intru in clan. PSN ID: KEPZY. Merci. Poate ma anunta cineva cand ne "intalnim".
Merci ffocus. Stiu si am sa vin si pe KZ2 dar momentan astept jocul de la Alex (webpredator) in max 2 zile sper sa-l am si vin in " comunitate", deocamdata R2.
Meeting PSN
Resistance 2 - Astazi ora 22:30
Daca se aduna cel putin 5 va avea loc aceasta intalnire,va rog sa-mi trimiteti mesaj privat daca o sa veniti.
a aparut un update important 1.50
Resistance 2 1.50 Patch Details | Just Video Games
doamne ce iubesc jocul asta![]()
Bookmarks