Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 3 of 16 FirstFirst 1 2 3 4 5 13 ... LastLast
Results 41 to 60 of 309

Thread: Resistance 2

1. #41 SP
    Manager paul's Avatar
    Acum vad ca e postat la video, scuzati. Totusi il las ca merita.
    Gametrailers.com - Resistance 2 - World Exclusive Time-Bomb Cinematic

2. #42 SP
    Member playgame's Avatar
    Quote Originally Posted by paul View Post
    Acum vad ca e postat la video, scuzati. Totusi il las ca merita.
    Gametrailers.com - Resistance 2 - World Exclusive Time-Bomb Cinematic
    Nu trebuie sa te scuzi. Aici se discuta si se pun filme despre R2.

3. #43 SP
    Senior Member Rasko's Avatar
    Domle nu mai stie nimeni nimic de Beta? Citeam pe undeva ca s-ar fi schimbat data de lansare pe 28/10. E adevarat?

PS: si mi se pare ca nu acordati atentia cuvenita acestui titlu. Rusine!!!

4. #44 SP
    Junior Member caiusr's Avatar
    Jocul mai are 20 de zile pana la gold status

5. #45 SP
    Senior Member istrategie's Avatar
    Nu am primit cod pe nici un cont. Il iau full.

6. #46 SP
    Junior Member caiusr's Avatar
    Dupa ultimile stiri Insomniac a trimis deja beta spre publicare (aprox 2 giga) dar a fost intarziat de revizia tehnica a PSN. S-ar putea sa apara azi seara sau maine dimineata.

7. #47 SP
    Beta-ul apare maine. Cine are cod?

8. #48 SP
    Quote Originally Posted by istrategie View Post
    Beta-ul apare maine. Cine are cod?
    Eu mi-am luat Qore-ul ala care avea ca si promotie invitatie la Resistance 2 Beta. Eu am sters episodul respectiv. Trebuie sa il downloadez din nou sa primesc invitatia? Sorry daca suna stupid, dar chiar nu stiu cum se procedeaza.

9. #49 SP
    Se pare ca a inceput. Verificati-va mail-urile: Resistance 2 beta access codes going out now - PS3 Fanboy

10. #50 SP
    Senior Member Srachi's Avatar
    Cine are mai multe r2 key-uri cumva si doreste in schimb cu un key pt cod 5 world at war xbox live sa ma strige.

11. #51 SP
    Senior Member DeathWings's Avatar
    Daca are cineva un key in plus la R2 ma bag si eu la rand . Nu stiu ce as putea oferi la schimb, o strangere de mana si un suc

12. #52 SP
    Senior Member ShpioOn's Avatar
    La fel, daca stie cineva cum as putea face rost sau are unul in plus as fi recunoscator! Thx!

13. #53 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Bizar... desi pe unele site-uri apare ca lumea downloadeaza Resistance 2 beta... eu am tot incercat sa-l descarc din Qore 3 (de unde am download R2 beta) si nimic... zice ca not available sau try again later...

14. #54 SP
    Senior Member h0stile's Avatar
    mda..si mie mi-a venit codul. Monky, te duci la redeem code, bagi codul si downloadul ar trebui sa apara pe urmatoarea pagina (cel putin asa scrie in mail si din cite coduri am mai avut asa s-a intimplat de fiecare data, deci nu cred ca vei reusi sa lansezi downloadul din Qore). mai pe seara ajung si eu acasa si vad exact ce si cum, insa asta ar trebui sa fie procedura.

Raskolnikov, check email. nu ai nevoie de episodul respectiv.

15. #55 SP
    Senior Member Tekken's Avatar
    Am primit si eu, dl~2.2gb.

16. #56 SP
    Manager paul's Avatar

17. #57 SP
    Quote Originally Posted by h0stile View Post
    Raskolnikov, check email. nu ai nevoie de episodul respectiv.
    Hostile, cred ca sunt niste probleme cu mail-ul meu deoarece mi-am redirectionat toate mesajele pe o adresa noua. Vechiul mail nu mai exista din pacate. Crezi ca de aici vine problema?
    Nu am primit nici un mail cu nici un cod..... Mor de nervi deoarece ma pregateam de mult timp sa apara acest beta. Mai am alta solutie?
    Mersi.

18. #58 SP
    Senior Member h0stile's Avatar
    pai ei iti trimit codul pe adresa pe care tu o folosesti pentru sign-in cind te loghezi pe contul de US. daca tu ti-ai schimbat adresa, de ce nu ai schimbat si adresa cu care te loghezi la PSN (sign-in ID)? ai putea sa incerci sa o schimbi acum si sa vezi ce se intimpla. oricum nu ai nimic de pierdut, asa ca ar trebui sa incerci.

19. #59 SP
    esbhrwvnjfkajhd SeikQ's Avatar
    Ce chestie, am incercat sa introduc key-ul direct din store si nu a mers, din Account manager a mers.Pacat ca nu am timp sa-l testez pre mult. de fiecare data cand am primit un beta key, s-a intamplat sa fie fix intr-o perioada nu tocmai libera Pacat ca aceste key nu merg si pe alte conturi, pt. ca le-as fi facut cadou anyway, eu am ramas la stagiul de "bad company" maniac, iar multiplayer-ul nu ma atrage asa mult

20. #60 SP
    Member killlemalll3's Avatar
    Si eu am schimbat adresa de email si nu am primit nimic.Ma gandesc,poate mi se trage din cauza ca nu am bifat unde sunt 2 intrebari de genul,vreti sa primiti prin emai informatii de la Sony si cea cu partenerii sai...In fine,m-am obisnuit sa nu prind chestiile astea chiar si atunci cand platesc,ca am luat Qore pt asta...Deci asteptam full,nu mai e mult...Oricum,putin frustrant e

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 3 of 16 FirstFirst 1 2 3 4 5 13 ... LastLast