Acum vad ca e postat la video, scuzati. Totusi il las ca merita.
Gametrailers.com - Resistance 2 - World Exclusive Time-Bomb Cinematic
Acum vad ca e postat la video, scuzati. Totusi il las ca merita.
Gametrailers.com - Resistance 2 - World Exclusive Time-Bomb Cinematic
Domle nu mai stie nimeni nimic de Beta? Citeam pe undeva ca s-ar fi schimbat data de lansare pe 28/10. E adevarat?
PS: si mi se pare ca nu acordati atentia cuvenita acestui titlu. Rusine!!!![]()
Dupa ultimile stiri Insomniac a trimis deja beta spre publicare (aprox 2 giga) dar a fost intarziat de revizia tehnica a PSN. S-ar putea sa apara azi seara sau maine dimineata.
Se pare ca a inceput. Verificati-va mail-urile: Resistance 2 beta access codes going out now - PS3 Fanboy
Cine are mai multe r2 key-uri cumva si doreste in schimb cu un key pt cod 5 world at war xbox live sa ma strige.
Daca are cineva un key in plus la R2 ma bag si eu la rand. Nu stiu ce as putea oferi la schimb, o strangere de mana si un suc
![]()
La fel, daca stie cineva cum as putea face rost sau are unul in plus as fi recunoscator!Thx!
Bizar... desi pe unele site-uri apare ca lumea downloadeaza Resistance 2 beta... eu am tot incercat sa-l descarc din Qore 3 (de unde am download R2 beta) si nimic... zice ca not available sau try again later...
mda..si mie mi-a venit codul. Monky, te duci la redeem code, bagi codul si downloadul ar trebui sa apara pe urmatoarea pagina (cel putin asa scrie in mail si din cite coduri am mai avut asa s-a intimplat de fiecare data, deci nu cred ca vei reusi sa lansezi downloadul din Qore). mai pe seara ajung si eu acasa si vad exact ce si cum, insa asta ar trebui sa fie procedura.
Raskolnikov, check email. nu ai nevoie de episodul respectiv.
Hostile, cred ca sunt niste probleme cu mail-ul meu deoarece mi-am redirectionat toate mesajele pe o adresa noua. Vechiul mail nu mai exista din pacate. Crezi ca de aici vine problema?
Nu am primit nici un mail cu nici un cod.....Mor de nervi deoarece ma pregateam de mult timp sa apara acest beta. Mai am alta solutie?
Mersi.
pai ei iti trimit codul pe adresa pe care tu o folosesti pentru sign-in cind te loghezi pe contul de US. daca tu ti-ai schimbat adresa, de ce nu ai schimbat si adresa cu care te loghezi la PSN (sign-in ID)? ai putea sa incerci sa o schimbi acum si sa vezi ce se intimpla. oricum nu ai nimic de pierdut, asa ca ar trebui sa incerci.
Ce chestie, am incercat sa introduc key-ul direct din store si nu a mers, din Account manager a mers.Pacat ca nu am timp sa-l testez pre mult. de fiecare data cand am primit un beta key, s-a intamplat sa fie fix intr-o perioada nu tocmai liberaPacat ca aceste key nu merg si pe alte conturi, pt. ca le-as fi facut cadou
anyway, eu am ramas la stagiul de "bad company" maniac, iar multiplayer-ul nu ma atrage asa mult
Si eu am schimbat adresa de email si nu am primit nimic.Ma gandesc,poate mi se trage din cauza ca nu am bifat unde sunt 2 intrebari de genul,vreti sa primiti prin emai informatii de la Sony si cea cu partenerii sai...In fine,m-am obisnuit sa nu prind chestiile astea chiar si atunci cand platesc,ca am luat Qore pt asta...Deci asteptam full,nu mai e mult...Oricum,putin frustrant e![]()
Bookmarks