Mda...deci l-am jucat in weekend de l-am rupt...concluzia: un shooter excelent,clasic de la lansare,cum zicea cineva pe thread!
Zilele urmatoare termin single si intru pe multy...exista clan romanesc,organizare ceva?
Mda...deci l-am jucat in weekend de l-am rupt...concluzia: un shooter excelent,clasic de la lansare,cum zicea cineva pe thread!
Zilele urmatoare termin single si intru pe multy...exista clan romanesc,organizare ceva?
Am jucat si eu vreo cateva meciuri pe multi dar sincer sa fiu m-a enervat de numa.La fiecare inamic ucis am vazut ca imi dadea +1 iar la sfarsitul partidei imi aparea Xp +0...pai ce inseamna asta?..asa cand mai promovezi in grad, la toamna care vine?Nu stiu care sa fie pb dar dupa cateva meciuri in care am vazut ca tot 0 imi dadea la experience l-am lasat balta si nici nu cred ca o sa-l mai joc in multiplayer.![]()
insista te rog cu multiplayer-ul ca e fenomenal.
o sa te prinda doar ai rabdare pana te prinzi cum functioneaza totul.
iti recomand si modul cooperative care e iarasi o capodopera.
da-i direct play ca sa joci RANKED ca sa aduni experienta. Nu cauta manual un joc, sau nu juca private match cu prietenii din lista daca vrei sa cresti in experience.
mi-am luat si eu acuma ps3+resistance2 packsi trebuie sa recunosc ca datorita jocului m-am deci sa imi iau ps.. am urmarit campania virala de pe net si m-a prins bine povestea iar acum ca pot sa-l joc sunt foarte multumit de alegere!
este fenomenal jocul si sper ca in curand sa devin mai bun la tintit ( e greu de la tastatura+mouse la gamepad), multiplayerul este superb si, zic eu, mult mai tare ca singleplayerul care la unele faze devine stresant ( cameleoni care ataca din unghiuri nasoale, inamici care dau cu armele prin pereti cu mult timp inainte sa intri in contact cu ei)
PS: nu am avut rabdarea sa citesc tot topicul asa ca daca s-a mai intrebat imi cer scuze: ce parere aveti de el fata de res1? eu am jucat doar demoul la 1 si se vede ca baietii au studiat bine si l-au imbunatatit, si imi pare oarecum rau deoarece vroiam mult sa-l joc si pe primul dar nu pot sa ma obisnuiesc acuma dupa ce l-am jucat pe 2
Aaaa...deci asta era treaba de nu-mi dedea mie XP...eu alegeam un game manual, intram acolo si omoram destui la care imi tot scria +1 dar la sfarsitul jocului aparea +0. Am nteles acum care era pb si cred ca o sa-ti urmez sfatul sa vad daca intr-adevar o sa-mi placa pe multiplayer.Thx![]()
Da,merita si primul,il gasesti aici pe forum la un pret bun,in jur de 60-70 ron
Si vezi ca si tu poti sa tragi "prin pereti" dupa aia![]()
![]()
eh pot sa trag doar daca am auger sau cum ii zice..dar pana acuma s-a intamplat ca doar inamicii sa aiba
Auger,da,si apesi R2 si ai si protectie
Auger il iei de la ei dupa ce ii kilaresti cu Carbine sau ce ai tu pe acolo...incearca cu cutitul![]()
am ramas la o misiune fara munitie si au venit pe mine 2 dinaia mari care dau cu o raza alba .. i-am batut cu pusca in cap![]()
vreau sa stiu si eu...nu am incercat/nu am jucat nici un resistance...nici demo nici nimic...merita?..normal..mai intai 1..si dupa 2..
Ieri am terminat R2 si vreau sa spun ca am fost destul de sceptic in privinta acestuia dar tre sa recunosc ca m-am inselat.Nu am jucat R1 si nu vroiam sa-l joc nici pe asta (nu ma prea omor dupa Sf-uri) dar imi pare bine ca am facut-o si nu pot sa spun decat, ca intr-adevar jocul este superb.Daca va uitati bine la APA din joc veti vedea cat de natural este facuta si cat de bine se misca micile valuri creeate de o anumita miscare...ce sa mai...mi-a placut mult de tot. Bafta tuturor![]()
Bookmarks