Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 118 of 246 FirstFirst ... 18 68 108 116 117 118 119 120 128 168 218 ... LastLast
Results 2,341 to 2,360 of 4915

Thread: Gran Turismo 5

1. #2341 SP
    __The Game__ GreyhounD's Avatar
    Quote Originally Posted by romey View Post
    Pai diferenta intre Gran Turismo si Forza in filmulet e faptul ca in Gran Turismo masina e asezata in interiorul curbei si la Forza 3 e asezata in exteriorul curbei. Cred ca acelasi lucru se intimpla si in Forza daca masina e asezata mai in dreapta.
    Nu se intampla, AI-ul este stupid in ambele jocuri, premiul pentru zmeura de aur cred ca-l ia totusi GT5 la capitolul asta. Sa trecem peste asta pentru ca-i mai putin important. Cel mai mult timp se va petrece in multiplayer

Quote Originally Posted by angelcrying View Post
    In sfarsit. Sa dispara si "ghost/no ghost" si este perfect.
    Ghost-ul e legat de penalizari. Daca sunt scoase si penalizarile, dispare si ghost-ul. Din pacate insa, odata cu lipsa penalizarilor cam poti taia curbele sanatos si sa castigi secunde bune pe tur. Iar nu e bine, daca ar putea sa separe ghost-ul ar fi perfect.

A incercat cineva patch-ul? E ok cum e pe multiplayer, sau ne strangem diseara pe la 19:00-20:00 sa vedem cu ochii nostrii?

2. #2342 SP
    Senior Member Minimize's Avatar
    Quote Originally Posted by GreyhounD View Post
    A incercat cineva patch-ul? E ok cum e pe multiplayer, sau ne strangem diseara pe la 19:00-20:00 sa vedem cu ochii nostrii?
    For shure! ...
    Nu am apucat sa verific, numai ce am vazut anuntul postat.

Cat despre Ghost on/off am o curiozitate care nu stiu cum functioneaza. Multi poate nu stiu asta , dar, cand joci online daca iesi/esti scos de pe traseu , poti apasa "Start" si jocul intra pe autopilot (bun de folosit pentru cei care le vine greu sa se redreseze). Am vazut multe masini iesite de pe traseu iar la revenire erau in ghost mode, oare activand autopilot te baga in ghost mode? .. ramane de testat.

3. #2343 SP
    Senior Member SirAndrew's Avatar
    cam cati se strang seara? numarul maxim e de 16 nu? oi avea si eu un loc p-acolo?

4. #2344 SP
    Senior Member Einherjar793AD's Avatar
    Ce pot sa-i fac pilotului meu din B-Spec sa castige ceva curse ? Adica are o masina cu ceva ugrade-uri de putere pe ea dar degeaba. Din locul 5-6 nu iese. Asta avand in vedere ca eu cu masina respectiva rad tot in cursa respectiva. Mersi.

PS: Sa vezi acum atentie cand se da startul. 16 masini, damage mecanic...uuuu .

5. #2345 SP
    Senior Member Enthroll's Avatar
    Mechanical damage... poate reusesc sa intru si eu in seara asta.. i've been away and my babies miss me and i miss them. �

Babulu: incearca sa-i zici tot timpul sa mareasca viteza si sa depaseasca. O sa se oftice ca ii dai ordine dar nu conteaza, you're the boss. Ce lvl e ?

6. #2346 SP
    Member justamodel's Avatar
    Ii cumperi un lamburghini de 800 cp si il lasi sa se dueleze cu pe peugeot 206. That always works (well almost always ca la lvl mic nu poate tine lambou drept nici pe linie dreapta)

7. #2347 SP
    Senior Member cosminbad's Avatar
    o sa joace toti cu Chrysler 300C ca e mare si o distrugi greu. Ghost e bun cateodata. Nu e vina ta ca cel din fata s-a intepenit intr-o curba si nu ai pe unde trece.Nu e realist dar e practic.

Cu privire la B-spec, e valabila chestia cu masina puternica. Daca o sa aiba pilotul masina la fel cu coechipierii, o sa piarda. Trebuie sa fie o masina nesimtit de puternica sa poata face ceva. asta e

8. #2348 SP
    Enthroll - 3

Ok am inteles. Deci practic, o masina puternica face legea. O sa bag bani in upgradeuri atunci. Mersi.

9. #2349 SP
    Dupa o intalnire cu zidul azi dimineata, nu mai poti tine masina pe traseu. Se vede clar optu.

---------- Post added 07-12-2010 at 12:19 PM ----------

Nu te poti crashui de tot.

10. #2350 SP

GT5 Patch 1.03 Causing Problems?

GT5 Patch 1.03 Causing Problems? | NowGamer

Aveti grija. Poate nu e nimic dar daca aveti progres sanatos sa nu regretati.

11. #2351 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    salutare vreau sa stiu si eu daca se merita sa pastrez acest joc , am mai primit o copie si nu stiu ce sa fac , sa o vand sau sa incerc sa il joc cand voi avea ocazia, am vazut ca jocul se da destul de repede , aseara am dat imediat o copie din cele doua primite,multumesc si astept pareri cat mai obiective

12. #2352 SP
    Senior Member Minimize's Avatar
    Quote Originally Posted by babulu View Post
    GT5 Patch 1.03 Causing Problems? | NowGamer

Aveti grija. Poate nu e nimic dar daca aveti progres sanatos sa nu regretati.

Ar fi o solutie sa incercam sa ne logam prima data pe alt user decat cel pe care avem salvarea principala ?

13. #2353 SP
    Senior Member Enthroll's Avatar
    Da, normal. Daca ai 2 useri cu GT why not ? Dar cred ca trebue sa-l testezi intensiv si nu stii niciodata cum loveste bug-ul...

14. #2354 SP
    I Unlimited Bitza's Avatar
    Quote Originally Posted by dante23481 View Post
    salutare vreau sa stiu si eu daca se merita sa pastrez acest joc , am mai primit o copie si nu stiu ce sa fac , sa o vand sau sa incerc sa il joc cand voi avea ocazia, am vazut ca jocul se da destul de repede , aseara am dat imediat o copie din cele doua primite,multumesc si astept pareri cat mai obiective
    ai pm

15. #2355 SP
    Member Imperatore's Avatar
    Quote Originally Posted by dante23481 View Post

@Vinzi/Cumperi/Console man

16. #2356 SP
    Am lasat jocul toata dimineata pe b-spec, nu am nici o problema.. pana acum.

17. #2357 SP
    Junior Member capone0's Avatar
    Am primit si eu jocul.
    PSN: insomniac131

18. #2358 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Quote Originally Posted by Imperatore View Post
    @Vinzi/Cumperi/Console man
    prietene am cerut o parere nu am intrat sa vand citeste cu ochii deschisi

19. #2359 SP
    Member Imperatore's Avatar
    bine prietene dar o sa iti ceara detalii aici.

i`m cool

20. #2360 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Quote Originally Posted by Imperatore View Post
    bine prietene dar o sa iti ceara detalii aici.

i`m cool
    bun, atunci sa stearga cineva postul si reformulez, as vrea sa stiu daca isi merita banii acest joc

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 118 of 246 FirstFirst ... 18 68 108 116 117 118 119 120 128 168 218 ... LastLast