Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 168 of 246 FirstFirst ... 68 118 158 166 167 168 169 170 178 218 ... LastLast
Results 3,341 to 3,360 of 4915

Thread: Gran Turismo 5

1. #3341 SP
    Senior Member cosminbad's Avatar
    Eu am zburat cu avionul cu 800km/h, aveam si pilot, nu se compara cu Gt5 care e infect.
    Nu va mai certati care a condus si ce a condus ca nu are rost.
    Mai bine facem campionat si ne racorim acolo. Iar in joc eu sunt de parere ca se aplica multe principii din lumea reala, eu zic ca "simti" bine masina chiar si cu controllerul, de volan nici nu aduc vorba.

E un joc pe cinste si fiecare masina noua ma motiveaza sa strang bani pt inca una si tot asa. Ma simt ca atunci cand eram copil si aveam colectia mea de Matchbox si burago.

2. #3342 SP
    I Unlimited Bitza's Avatar

Sesonal Events updates No. 6

Online Collectors Dealership:
    Chevrolet Corvette Grand Sport (C4) '96 - 33.407 cr
    Chevrolet Corvette Z06 (C5) '00 - 44.054 cr
    Chevrolet Corvette Stigray L46 350 (C3) '69 - 52.718 cr
    Chevrolet Corvette ZR1 (C4) '90 - 79.683 cr
    Chevrolet Corvette Coupe (C2) '63 - 79.466 cr
    Chevrolet Corvette Convertible (C1) '54 - 80.121 cr
    Nissan Gran Turismo Skyline GT-R (Pace) '01 - 59.692 cr
    TVR Cerbera Speed 12 '00 - 259.795 cr
    Lancia Stratos '73 - 208.132
    Gran Turismo Formula Gran Turismo - 4.924.925 cr
    Mercedes-Benz Sauber Mercedes C9 Race Car '89 - 5.154.822 cr
    Bentley Speed 8 Race Car - 5.534.432

Sesonal Events No 6
    - Clubmen Stage Route 5 - Sukuki Cappucino - 5 Laps
    Cr. 150.000 Xp. 20.000
    - Tsukuba Circuit - Mazda Roodster PS (NC) - 10 Laps
    Cr. 300.000 Xp. 50.000
    - Trial Montain Circuit - Nissan Skyline Sedan 350 GT - 5 laps
    Cr. 550.000 Xp. 70.000
    - Autodromo nationale Monza - ferrari 430 Scuderia - 5 laps
    Cr. 1.000.000 Xp. 90.000
    - Road Course indy - Chevrolet Corvette - 5 Laps
    Cr.1.500.000 Xp. 120.000

Enjoy gentlemens.

3. #3343 SP
    Tre' sa iau Suzuki. Restul le am.

Intrebare (stiu ca nu raspunde nimeni dar intreb). Recent , in revista AMS e testat Jaguar XKR 75 edition care arata mortal. Pasul urmator o sa fie intregirea colectiei de masini din joc cu un exemplar pe care o sa il aduc vizual si dpdv al performantelor la nivelul editiei aniversare. (sunt toate datele in revista). Si acum intrebarea:
    - Cum se comporta masina in joc? a jucat cineva cu ea?

Foarte frumoase Sesonal events. Dar prea usoare. Parca aveau alt farmec cand te chinuiai cu 1000 setari sa castigi.

Cu privire la extra special events nu a aparut nimic? am vazut ca la editia de US, e vorba de GT Exclusive Club sau asa ceva in stirea aceea din meniul principal al jocului.

4. #3344 SP
    Senior Member TiBiKiMiR's Avatar
    Ar trebui sa anuntati cand mai faceti un Lounge ca as vrea sa intru si eu sa-mi incerc norocu

5. #3345 SP
    Senior Member mark's Avatar
    Cum era faza cu ziua de nastere? Daca te loghezi pe PSN si intri in GT5 iti da o masina?
    LE. Haha ce tare, am primit un Lancer EX 1800GSR IC Turbo `83 Serbia Black. Se pare ca primesti o masina din anul in care te-ai nascut. Frumusel, astia mai tineri primesc masini mai frumoase. Not faire.

6. #3346 SP
    ei ...cele mai tari sunt Race Car-urile de prin 67-70 (chapparal si Toyota 7) deci tot cei mai "batrani" sunt norocosi fa-ti un cont nou de PSN cu ce an de nastere vrei. Iti da masina, daca nu iti convine, stergi salvarea si intri iar in meniu si tot asa. Apoi ti-o trimiti pe contul "mama". Deci nu sunt probleme mari cu ziua de nastere. Dar parca e mai frumos sa strangi bani si sa o vanezi la UCD.

Am pus ochii pe Bentley acum

P.S. Va multumesc pentru toate raspunsurile la intrebarile pe care le-am adresat pana acum . Multa stima.

7. #3347 SP
    ymy
    Member ymy's Avatar
    [QUOTE=cosminbad;
    Am pus ochii pe Bentley acum

Pe Bentley am pus si eu ochii de mult. In Gran Turismo 4, mergea bine,....nu prea aveai rivali cand intrai cu el in curse. Acum, l-am prins de cateva ori pe la used cars, dar mereu nu aveam suma suficienta ca sa-l cumpar.
    Eu tot vanez de mult o masina, pentru care stau cu banii pregatiti, dar nu o mai prind. Apare foarte rar la used cars si se numeste: AUDI R8 LMS Race Car Team Play Station '09. Imi place mult cum arata si o doresc foarte mult, dar nu mai apare odata.
    Atentie!...a nu se confunda cu Audi R8 Race Car - Audi Play Station Oreca ,05, care este alta masina.
    Daca o are cineva, si vrea ceva la schimb,....cu placere!!!

8. #3348 SP
    Am R10 TDI daca te intereseaza. Dar eu nu sunt prea incantat de el. Ultima achizitie in materie de masini LMS, e V12 Bmw LMR. Am o groaza de setat la ea, ca sa poata fi condusa si sa si castigi ceva fara TCS activat. Curios ca venea cu 580 hp la UCD, i-am facut overhaul si chassis restore (1 mil impreuna) si acum are 817 hp. Si eu ma bucurasem ca am cu ce concura online in lobby-uri de 600 hp. mai bine o lasam asa.

9. #3349 SP
    ymy
    Member ymy's Avatar
    Quote Originally Posted by cosminbad View Post
    Am R10 TDI daca te intereseaza. Dar eu nu sunt prea incantat de el. Ultima achizitie in materie de masini LMS, e V12 Bmw LMR. Am o groaza de setat la ea, ca sa poata fi condusa si sa si castigi ceva fara TCS activat. Curios ca venea cu 580 hp la UCD, i-am facut overhaul si chassis restore (1 mil impreuna) si acum are 817 hp. Si eu ma bucurasem ca am cu ce concura online in lobby-uri de 600 hp. mai bine o lasam asa.
    Cosmine....multumesc dar pe R10TDI il am si eu.
    Nu am prea inteles de ce le faci tu masinilor chassis restore?....nu arunci banii degeaba astfel?....pentru ca acea operatie o poti face de o mie de ori, dar fara efecte vizibile?
    In legatura cu puterea....care-i problema?....intra la reglajele masinii (in meniul de garaj), mai redu de la turbo sau de la altceva pana jungi la 600 de cai si apoi intri cu ea unde vrei fara probleme.

10. #3350 SP
    Nu e vorba ca irosesc banii. Am 2 conturi pt GT5. Unul e principal, cheltui banii pe masini mai ieftine, iar altul e "harvester", joc seasonal dar strang banii (am 6 mil momentan) si folosesc celebrul save game restore dupa fiecare masina cumparata si livrata contului principal. deci e oricum gratis pt mine dar limitat la 1 pe zi. Parerea mea ca au vrut sa prelungeasca viata jocului prin pretul unor masini si prin faptul ca rewardurile sunt foarte mici in A-spec. SI eu nu fac grinding pt masini ca nu am timp si nici chef. Asa ca e mai usor asa, fac si un parc auto frumusel, sa pot intra online fara sa fiu mai prejos ca altii.

La V12 nu am ce sa-i fac din tuning. Nu are nimic pus pe ea si scoate 800hp. Cu turbo se apropie de 900. singurul lucru pe care il pot face e sa o bag intr-o cursa de anduranta pana ajunge uleiul negru si ii scade iar puterea. dar ma mai gandesc si la asta

11. #3351 SP
    ymy
    Member ymy's Avatar
    Nu e vorba ca irosesc banii. Am 2 conturi pt GT5. Unul e principal, cheltui banii pe masini mai ieftine, iar altul e "harvester", joc seasonal dar strang banii (am 6 mil momentan) si folosesc celebrul save game restore dupa fiecare masina cumparata si livrata contului principal. deci e oricum gratis pt mine dar limitat la 1 pe zi. Parerea mea ca au vrut sa prelungeasca viata jocului prin pretul unor masini si prin faptul ca rewardurile sunt foarte mici in A-spec. SI eu nu fac grinding pt masini ca nu am timp si nici chef. Asa ca e mai usor asa, fac si un parc auto frumusel, sa pot intra online fara sa fiu mai prejos ca altii.

La V12 nu am ce sa-i fac din tuning. Nu are nimic pus pe ea si scoate 800hp. Cu turbo se apropie de 900. singurul lucru pe care il pot face e sa o bag intr-o cursa de anduranta pana ajunge uleiul negru si ii scade iar puterea. dar ma mai gandesc si la asta
    Mmmmda....am inteles!

12. #3352 SP
    Member gpaul's Avatar
    Quote Originally Posted by ymy View Post
    Eu tot vanez de mult o masina, pentru care stau cu banii pregatiti, dar nu o mai prind. Apare foarte rar la used cars si se numeste: AUDI R8 LMS Race Car Team Play Station '09. Imi place mult cum arata si o doresc foarte mult, dar nu mai apare odata.
    Am eu masina, insa nu e varianta Team playstation, e de culoare rosie si are Improve Rigidity pe ea de la un user anterior Add me daca o vrei.

13. #3353 SP
    Pai si ce daca are rigidity ? eu nu sesizez diferenta intre cu si fara.

14. #3354 SP
    Member gpaul's Avatar
    Pai si ce daca are rigidity ? eu nu sesizez diferenta intre cu si fara.
    Wow, serios? E cel mai tzeapa upgrade posibil.Iti baga understeer la masina de o poti arunca, asa a fost si in GT4.Nu te-ai intrebat niciodata de ce race-car-urile cumparate vin full echipate, mai putin upgrade-ul asta.Inca nu am vazut masina asa de necontrolat incat sa necesite rigidity.

15. #3355 SP
    ymy
    Member ymy's Avatar
    Quote Originally Posted by gpaul View Post
    Am eu masina, insa nu e varianta Team playstation, e de culoare rosie si are Improve Rigidity pe ea de la un user anterior Add me daca o vrei.
    Pe cea care o ai tu, o am si eu Paul. Multumesc pentru intentia ta! Cea pe care scrie Play Station, e neagra si scrie pe ea cu alb sau cu gri parca, si arata foarte bine.

16. #3356 SP
    Senior Member Minimize's Avatar
    Quote Originally Posted by ymy View Post
    Pe cea care o ai tu, o am si eu Paul. Multumesc pentru intentia ta! Cea pe care scrie Play Station, e neagra si scrie pe ea cu alb sau cu gri parca, si arata foarte bine.
    Care o am eu si varianta PS si varianta normala . Vezi ca ti-am trimis 190'ul .

17. #3357 SP
    Member 573ph4n's Avatar
    facem si noi online sau iar ne strangem peste 3 sapt ca ultima oara ? cum am mai zis nu stiu voi dar eu daca nu joc mp de obicei cu voi nu joc deloc gt5 si imi ies din mana .

18. #3358 SP
    I Unlimited Bitza's Avatar

offtopic

http://www.consolegames.ro/forum/f81...tml#post531090

sper sa foloseasca,eu sunt la 25.32%

19. #3359 SP
    Senior Member TiBiKiMiR's Avatar
    Quote Originally Posted by 573ph4n View Post
    facem si noi online sau iar ne strangem peste 3 sapt ca ultima oara ? cum am mai zis nu stiu voi dar eu daca nu joc mp de obicei cu voi nu joc deloc gt5 si imi ies din mana .
    Da add la TiBiKiMi daca joci online si ne vedem pe circuit

20. #3360 SP
    Member 573ph4n's Avatar
    a facut koba un server..momentant suntem doar noi 2,daca mai intrati careva sunteti bineveniti

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 168 of 246 FirstFirst ... 68 118 158 166 167 168 169 170 178 218 ... LastLast