Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 218 of 246 FirstFirst ... 118 168 208 216 217 218 219 220 228 ... LastLast
Results 4,341 to 4,360 of 4915

Thread: Gran Turismo 5

1. #4341 SP
    Vires Intus eagle-eye's Avatar
    Pai le discutam, dar nu pentru atat timp! Gata, ajunge cu comparatiile, vreau sa aflu lucruri utile de pe threadul asta si nu ca Forza e mai bun. Poate fi, nu ma intereseaza, in momentul in care postezi aici ar trebui sa uiti ca exista alte jocuri/console.

2. #4342 SP
    Member adicodlea's Avatar
    Propun sa revenim on topic la GT5 si sa ne relaxam si sa jucam !
    Eu joc de vreo 4 zile intr-una de cand l-am recumparat !

3. #4343 SP
    Senior Member adibose's Avatar
    a reusit cineva sa ia gold la toate licentele?

de obicei imi ies 8 din 10 Gold

4. #4344 SP
    Member freezy's Avatar
    Am in lista de prieteni un tip care are gold la toate licentele.
    Eu nu am reusit la toate gold, ce-i drept nici nu mi-am dat interesul prea tare.

5. #4345 SP
    si la mine are slimace sau ceva de genul , are gold la tot , si toate masinile din joc

6. #4346 SP
    ori e maniac ori ceva cheaturi

7. #4347 SP
    nu are cheaturi, s-a jucat f mult cred , il am in lista de cand a aparut jocul

azi am trecut si eu la level 30

pacat ca X2011 e DLC ...

8. #4348 SP
    Member Dante's Avatar
    daca nu ma insel kobayashi are gold la tot si parca vreo 1030 de masini din ce am vazut acu cateva zile

9. #4349 SP
    bbi
    Junior Member bbi's Avatar
    cu riscul sa primesc iar critici si comentarii, incerc totusi sa apelezi la forumisti pentru ajutor. ii multumesc lui "adibose" pentru un post anterior.
    in pachetul DLC pack 2 apare nissan GT-R model 2012. se poate ca o persoana care a cumparat deja acest pachet sa cumpere masina in contul lui apoi sa transfere aceasta masini in contul meu? si daca da, este cineva binevoitor sa imi ofere aceasta masina stock fara nici o modificare.
    multumesc

10. #4350 SP
    ce ma enerveaza Vettel X Challenge , voi ati reusit de pe controller sa scoateti gold acolo ?

11. #4351 SP
    manfurismojive kobayashi's Avatar
    Gold e f f greu,am reusit eu sa fac gold la Monza cu controlerul,dar celelalte 2 inca nu.Tb f mult practice,cel putin 100 de tururi facute pe un traseu si deabea dupaia merita incercat contra timp.

12. #4352 SP
    hmm..deci trebuie neaparat un volan ! in afara de G25/G27 , un driving force GT cred ca e suficient ! Are cineva de pe aici sa ne spuna cum e?

pana atunci : xslvry id-ul de psn , bagati acolo sa fim mai multi !

13. #4353 SP
    bbi
    Junior Member bbi's Avatar
    am eu un voland driving force gt. e super super tare. simuleaza intradevar realitatea. de exemplu daca intri in derapaj in dreapta si dai drumul la volan automat volanul isi schimba directia in partea opusa odata cu directia masini. zic ca isi merita bani acest volan. este incomparabil mai bun fata de un joystick, de fapt nici nu se compara. gran turismo este un alt joc cu volan fata de joystick

14. #4354 SP
    clar ca este o diferenta imensa , o singura seara m-am jucat GT5 cu G25 si e ...no comment !

15. #4355 SP
    eu pt Forza mi-am luat volan ...dar nu se compara experienta daca nu stai si intr-un scaun racing
    Din pacate il vand...pt ca nu vrea sa mai investesc alti bani intr-un volan pt GT5...plus ca spatiul nu prea imi mai permite sa tin "chestia" in casa
    Mi-ar fi placut sa am o camera dedicata...nu-ti trebuie decat o plasma de 50" volan + scaun ...si o canapea si viata!

16. #4356 SP
    Senior Member Florin85's Avatar
    Voi sunteti inscrisi in vreun club!!?

17. #4357 SP
    al pensionarilor
    ON: sunt cluburi de GT5?

18. #4358 SP
    Junior Member mihai1's Avatar
    Cluburi este impropriu spus, grupuri cred ca este cuvantul potrivit. Vei gasi multe grupuri pe gtplanet.net, acolo se strang baietii in echipe pe care ulterior le transforma in cluburi. (Curse, intalniri online, concursuri, etc). In Gt5 nu exista implementat asa ceva.

19. #4359 SP
    noi avem ceva?

20. #4360 SP
    Junior Member mihai1's Avatar
    Am citit vreo 60-80 de pagini din topicul asta, dar nu imi amintesc sa fi citit ceva de existenta unui astfel de grup. Oricum, sunt destul de putini useri CG care mai joaca gt5, nu am putea face unul si mai ales, nu l-am putea intretine.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 218 of 246 FirstFirst ... 118 168 208 216 217 218 219 220 228 ... LastLast