Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 124 of 246 FirstFirst ... 24 74 114 122 123 124 125 126 134 174 224 ... LastLast
Results 2,461 to 2,480 of 4915

Thread: Gran Turismo 5

1. #2461 SP
    Senior Member ffocus's Avatar
    Quote Originally Posted by GeOKeR View Post
    Pai daca asa stau treburile eu propun atunci sa se cladeasca doua tabere; una pentru cei cu volane si una pentru cei fara. Cred ca va dati seama si de ce. Cine vrea sa joace mixt, go for it-si asta e. Oricum divergente vor exista mereu, iar toate oalele se vor sparge in capul celor cu volan, bine 'nteles, pentru ca cei care nu au pus mana pe unul niciodata nu stiu cum e sa pierzi controlul asupra lui si cat de greu te poti redresa dupa un mic impact cu ceilalti concurenti de pe traseu. E o diferenta enorma intre maneta si volan. Din controler se pot face ajustari pe 2 cm folosind analogul, insa la volan ai 900 grade rotatia + forcefeedback puternic ceea ce aduce clar la un dezavantaj celor care il folosesc, din orice privinta. Asa ca as zice sa va ganditi si la optiunea asta... mai bine fiecare cu ceapa masii; in felul asta ar fi mai putine certuri, mai putine reguli de incalcat si mai multa distractie, cred eu.
    Si eu care credeam ca ai avantaj folosind un volan. Problema nu se pune nici de doua tabere, nici de "joculetul meu" Pur si simplu nu vad distractia, irosind 2-3 ore, nereusind sa termin jumatate din curse pentru ca altcineva habar nu are cum sa se comporte in acest tip de joc. Mai rau, nici nu vor sa invete. In lobby auzi numai "baga ceva puternic, 500+ cp" si in prima curba apar problemele. Brusc a devenit o rusine daca folosesti assist-uri, toata lumea conduce hardcore, fara sa treaca prin etapele intermediare. Eu nu propun decat sa o luam usor, jocul abia a aparut, si sa invatam toti. Sper sa nu devin iar personajul negativ, ca la Killzone 2, pentru ca spun ce altii gandesc. Hai, ne vedem pe traseu.

2. #2462 SP
    Member 573ph4n's Avatar
    Deci ce ziceti, diseara ne mai adunam iar cativa ?
    Si ca o mica parere personala: volanul poate constituii atat un avantaj cat si un dezavantaj imens in cursele online..am g27 am jucat o singura seara cu el online si de atunci am jucat numai cu controler-ul..astept momentul oprtun sa bag iar volanul dar inca nu pot pentru ca deh climatul online nu permite acest lucru acum nu zic toti mai gresim dar lucrurile pot devenii mai bune mai ales dupa discutia de pe ultima pagina si ceea ce a postat grey.

3. #2463 SP
    Senior Member GeOKeR's Avatar
    Da, volanul ar fi un avantaj dar abea dupa ce il stapanesti foarte bine. Pana in momentul ala, controllerul e rege orice ai face pentru ca esti deja obisnuit cu el din tot ce inseamna jocuri pe consola. Spre exemplu: eu cand joc cu controllerul(sa zic cateva ture pe un traseu timetrial) fac mult mai putine erori si pot sa scot aproape de fiecare data cam aceasi timpi buni pe ture. Insa daca joc cu volanul, tot atatea ture, nu pot garanta ca voi scoate aceasi timpi sau ca nu voi pati un necaz pe traseu la un anumit moment. E mult mai usor sa gresesti cu volanul, asta e ideea de baza. Si e foarte greu sa redresezi. Insa odata ce incepi sa il stapanesti poti juca destul de bine si ajungi chiar sa iti bati acei timpi maximi peste care nu prea mai puteai trece cu maneta. Deci aici intervine avanajul volanului, ca e mult mai precis; dar pana sa ajungi la acel nivel e cale lunga. Este vorba de atentie distributiva atunci cand folosesti un volan. Cum ai zis si tu e nevoie de antrenament mult si cat mai constant. Jocul este foarte complex, se joaca pe puncte de franare/accelerare si rute perfecte pe care trebuie sa le descoperi singur si sa le memorezi cat mai bine... dupa cum stiti si voi deja.
    Sper sa nu ma intelegeti gresit. Nu vreau sa impart forumul asta in 2 tabere; cred doar ca ar fi bine macar ca o perioada de acomodare sa se joace volan vs volan, pentru ca in primul rand e mai fair si novicii mai capata niste experienta fara a fi certati ca au produs nush ce ambuteiaje pe traseu pentru cei care joaca din maneta. Aici ma dau exemplu chiar pe mine, pe traseul ala cu zapada(aici sunt chiar novice si eu; combinatia volan + rally momentan periculoasa pentru mine, fata de soseaua uscata) unde m-am busit desi nu aveam nici o vina. Am ajuns de-a latul drumului si nu mai puteam sa redresez masina din volan. Apoi a urmat un mic ambuteiaj unde 2-3 playeri au intrat in mine ca in branza desi era vizibila toata treaba. Si ca cireasa de pe tort, tot eu mi-am luat penalizarea de 10 secunde. Si cu toate astea, desi nu aveam absolut nici o vina, nu m-am pus pe huiduieli cum am mai vazut pe la cei cu maneta, care se impacienteaza si daca ii atingi un pic la bara. Ar trebui sa vada cum e sa pierzi controlul volanului dupa ce incasezi una bucata de perversa ca pe targu ocna

4. #2464 SP
    Member 573ph4n's Avatar
    Ca fapt divers care aveti vloan incercati laguna seca si este acea curba faimoasa in forma de S in coborare cu vizbilitate 0, incercati sa luati o masina puternica si sa vedeti cum va fuge volanul si cat de greu e sa mentineti masina pe drum in acea coborare.E fara legatura cu ce s-a postat pana acum doar ca daca aveti volan cu force feedback merita experimentat, e "senzatie" !

5. #2465 SP
    Vires Intus eagle-eye's Avatar
    Quote Originally Posted by 573ph4n View Post
    Ca fapt divers care aveti vloan incercati laguna seca si este acea curba faimoasa in forma de S in coborare cu vizbilitate 0, incercati sa luati o masina puternica si sa vedeti cum va fuge volanul si cat de greu e sa mentineti masina pe drum in acea coborare.E fara legatura cu ce s-a postat pana acum doar ca daca aveti volan cu force feedback merita experimentat, e "senzatie" !
    They call it "corkscrew" aka tirbuson

PS: maine fac rost de GT5!!! YEAAAH! prepare to.... to... hell, I dont know, but prepare!

6. #2466 SP
    Junior Member nemesys_alien's Avatar
    In seara asta ceva miscare?

7. #2467 SP
    Member gpaul's Avatar
    Din controler se pot face ajustari pe 2 cm folosind analogul, insa la volan ai 900 grade rotatia + forcefeedback puternic ceea ce aduce clar la un dezavantaj celor care il folosesc, din orice privinta.

8. #2468 SP
    Senior Member nameless_fear's Avatar
    Pai daca asa stau treburile eu propun atunci sa se cladeasca doua tabere; una pentru cei cu volane si una pentru cei fara. Cred ca va dati seama si de ce. Cine vrea sa joace mixt, go for it-si asta e. Oricum divergente vor exista mereu, iar toate oalele se vor sparge in capul celor cu volan, bine 'nteles, pentru ca cei care nu au pus mana pe unul niciodata nu stiu cum e sa pierzi controlul asupra lui si cat de greu te poti redresa dupa un mic impact cu ceilalti concurenti de pe traseu. E o diferenta enorma intre maneta si volan. Din controler se pot face ajustari pe 2 cm folosind analogul, insa la volan ai 900 grade rotatia + forcefeedback puternic ceea ce aduce clar la un dezavantaj celor care il folosesc, din orice privinta. Asa ca as zice sa va ganditi si la optiunea asta... mai bine fiecare cu ceapa masii; in felul asta ar fi mai putine certuri, mai putine reguli de incalcat si mai multa distractie, cred eu.
    doamne ce exagerari mai gasesc la unii.
    urmeaza sa pui restrictie si pe volane ... vezi ca nu toate volanele se rotesc la 900 grade si nici macar nu au toate force feedback.
    sa consideri ca cei care joaca cu controller sunt in avantaj e chiar "prostesc" ... ar trebui sa treceti toti la vechiul si bunul dualshock.

eu nu sunt un mare driver sau cel mai mare fan al curselor online, dar e totusi doar un joc, mai este cale lunga pana la realitate, cu volan sau fara.

9. #2469 SP
    Junior Member Lynoleum's Avatar
    cine are ceva bani in plus si poate sa-mi faca si mie cadou un super car, masina mai buna decat acura nsx rm 91 ? mai am un lotus rm si o integra type r rm. vreau sa particip la cursele de supercar si nu pot cu masinile astea.

azi am aflat si eu ca poti sa bagi RM si tuning la masina. Pana acum, aveam ori tuning or rm. sincer am ramas fara bani.

Sunt lvl 13

psn id: hefaistos

ps: raman dator

10. #2470 SP
    You're PARROTS Dudel's Avatar
    Quote Originally Posted by eagle-eye View Post
    PS: maine fac rost de GT5!!! YEAAAH! prepare to.... to... hell, I dont know, but prepare!
    Eu am primit jocul azi(US collector's ) si consola e la CJ lol...
    De maine sper sa ma alatur voua online

11. #2471 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar
    nu stiam pe ce thread s-o pun, asa ca m-am decis sa le pun pe amandoua
    Attached Images Attached Images gtvforza_page.png

12. #2472 SP
    Junior Member Lynoleum's Avatar
    gata..am inceput sa fac si eu bani fara prea mult efort...22 mii la fiecare 6 min cu 5-7 clickuri

13. #2473 SP
    Senior Member Tekken's Avatar
    The web-based portion of Gran Turismo 5’s social networking features revealed at TGS 2010 have been quietly launched on Polyphony Digital’s official Japanese and Hong Kong websites. Fortunately, the Hong Kong site is entirely in English and is fully compatible with all PSN accounts from around the world – sign in here to give it a try.
    You can view your in-game profile, stats, message board, logs, shared photos, shared tracks, and those of all your friends – just as you see you in GT5’s Community section. You can also read and send in-game mail from the comfort of your computer keyboard. So far, it appears to work very well, though the ability to control B-Spec races is still absent (for now).
    Gran Turismo 5’s Social Network Comes to Your Browser

14. #2474 SP
    __The Game__ GreyhounD's Avatar

15. #2475 SP
    Senior Member Dj Mo's Avatar
    Pfoai. Pai trebuia sa fac si eu asa cu acel cod. Plecam si eu in Ibiza.

16. #2476 SP
    __The Game__ GreyhounD's Avatar
    Pai tu nu aveai Stealth, tu aveai Chrome Line. Au facut si astia la pachete de te doare capu. Oricum, bisnita e bisnita, orice fel de cod ar fi

17. #2477 SP
    Senior Member GeOKeR's Avatar
    Quote Originally Posted by nameless_fear View Post
    doamne ce exagerari mai gasesc la unii.
    urmeaza sa pui restrictie si pe volane ... vezi ca nu toate volanele se rotesc la 900 grade si nici macar nu au toate force feedback.
    sa consideri ca cei care joaca cu controller sunt in avantaj e chiar "prostesc" ... ar trebui sa treceti toti la vechiul si bunul dualshock.

eu nu sunt un mare driver sau cel mai mare fan al curselor online, dar e totusi doar un joc, mai este cale lunga pana la realitate, cu volan sau fara.
    daca nu folosesti un volan nici nu ma astept sa intelegi.

18. #2478 SP
    Senior Member nameless_fear's Avatar
    daca nu folosesti un volan nici nu ma astept sa intelegi.
    oricum vorbesti pe langa.

si in alta ordine de idei, pentru ca vorbesc urat si ma leg de lume, mi-a murit PS3-ul azi-noapte.
    asa ca am sa continuu sa vorbesc urat

19. #2479 SP
    Senior Member Dj Mo's Avatar
    Baga GT5 in 360, poate il ia.

20. #2480 SP
    Junior Member Nandy001's Avatar
    cum naiba ti-a murit ps3? parca vad din ce in ce mai des asemenea mesaje...

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 124 of 246 FirstFirst ... 24 74 114 122 123 124 125 126 134 174 224 ... LastLast