Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 191 of 246 FirstFirst ... 91 141 181 189 190 191 192 193 201 241 ... LastLast
Results 3,801 to 3,820 of 4915

Thread: Gran Turismo 5

1. #3801 SP
    Junior Member pescarus10's Avatar
    Seasonal Events:
    Lamborghini Exclusive

"Any type of tires are allowed on your car and can be tuned to 600 PP.
    Opponent cars will mainly be 540-560 PP with sports/hard tires." *
    * Replays show the AI are actually using sports/soft.

5 laps @ Cape Ring Periphery, 127,100 Cr / 14,800 Exp
    5 laps @ Madrid City Course, 137,000 Cr / 15,900 Exp
    5 laps @ Trial Mountain, 143,900 Cr / 16,700 Exp
    5 laps @ Nurburgring GP/D, 159,800 Cr / 17,000 Exp
    5 laps @ Toscana (Pavement), 141,700 Cr / 17,700 Exp

Online Dealership:
    No change from last week

Time Trials and Drift Trials are still at #11, same as last week.

All older Seasonals back to (and including) the Ferrari Challenge are still open.
    Seasonal Events 3/30/11: Lamborghini Exclusive - GTP Forums

2. #3802 SP
    Vires Intus eagle-eye's Avatar
    Nu mai baga acele curse bouns in seasonal? Nu de alta dar aia era singura modalitate in care puteai sa faci bani si XP cacalau, acum...

3. #3803 SP
    I Unlimited Bitza's Avatar
    Da, atunci era mai usor, dar vad ca incet incet cresc premiile in Cr, so keep playing.

4. #3804 SP
    Senior Member paunstefan's Avatar
    Cand intru online pe un server care Driving settings diferite de ale mele ( driving-line, Skid-recovery etc.. ), imi poate schimba si setarile mele din GT Mode ?
    Intreb pentru ca am intrat pe un server care nu avea driving-line si dupa aceea nu o mai avem nici eu in SP.

5. #3805 SP
    Junior Member eugen.popp's Avatar
    Salut! Am si eu o intrebare, poate stupida, in split screen cand joc cu un amic, nu poate sa participe si AI-ul ? Adica pot seta de undeva sa fie si alte masini in cursa in afara de noi doi, ca e cam pustiu traseul ?

6. #3806 SP
    I Unlimited Bitza's Avatar
    NU, nu poti, de aia de split screen, sa joci in doi.

7. #3807 SP

Gran Turismo 5 Meets Google Street View in Banner Ad

---------- Post added 02-04-2011 at 10:55 PM ----------

Sorry de double-post dar am o intrebare: Exista vreo setare ca sa fac cursele sa inceapa de pe loc ( nu din mers) ?

8. #3808 SP
    __The Game__ GreyhounD's Avatar
    Quote Originally Posted by paunstefan View Post
    Exista vreo setare ca sa fac cursele sa inceapa de pe loc ( nu din mers) ?
    Da, http://www.consolegames.ro/forum/f59...-championship/

9. #3809 SP
    Member 573ph4n's Avatar
    Lasati cearta si haideti la campionat, ca daca ma uit la cine a votat pentru taxa sigur gasesc destui si de pe acest thread care acum au disparut.

10. #3810 SP
    Junior Member nicutapa's Avatar
    Eu m-as inscrie cu drag dar n-am cum d.p.d.v tehnic. Daca se va face prin Paypal sau alt sistem de plata international, voi fi printre primi ...ma refer la inscris

11. #3811 SP
    Member D3evil's Avatar
    Quote Originally Posted by nicutapa View Post
    Eu m-as inscrie cu drag dar n-am cum d.p.d.v tehnic. Daca se va face prin Paypal sau alt sistem de plata international, voi fi printre primi ...ma refer la inscris
    Se poate prin Paypal, ia legatura cu Greyhound.

12. #3812 SP
    Member 573ph4n's Avatar
    Great.In aceasi situatie am fost si eu si am vorbit cu Grey si i-am spus ca mi-ar fi mult mai convenabil prin pay pal.I-am dat mailu si mi-a trimis o chitanta in valoare de 13 euro (contravaloarea a 50 de lei) si am platit frumos cu pay pal si nu a fost nici-o problema.Uita-te pe thread am pus si o poza cand am facut plata, deci se poate .

13. #3813 SP
    Member anes's Avatar
    GT5 Update v1.09 Brings More Bug Fixes

The latest update for Gran Turismo 5 just went live. As expected, given the continued turmoil in Japan, it does not bring any new content or features. Thankfully, however, it does clean up bugs and glitches which were allowing players to “break out” of tracks and exploit the lap counter to quickly acquire cash. The game’s Online Car Dealership also appears to have been updated with fresh inventory.

v1.09 weighs in at 49MB and is available now. Thanks to all of you who sent this in so quickly!

14. #3814 SP
    Junior Member alexbeltechi's Avatar
    Joc GT de la prima lansare pe ps1 incoace si ma consideram un sofer destul de bun pana sa dau de Vettel X1 Challenge. A juca asa ceva cu DS3 e pur si simplu sadic. La primele doua era chiar placut, dar Suzuka e un cosmar. Cel mai frustrant e ca necesita un stil de condus total diferit.

Am renuntat pana si la cutia manuala, si intr-adevar ajuta. Si totusi incerc de cam 2 ore jumate sa scot macar un bronz la a treia instanta.

Cam la ce solutii ati apelat sa terminati cu bine? (cu DS3).

15. #3815 SP
    Member gpaul's Avatar
    Quote Originally Posted by alexbeltechi View Post
    Joc GT de la prima lansare pe ps1 incoace si ma consideram un sofer destul de bun pana sa dau de Vettel X1 Challenge. A juca asa ceva cu DS3 e pur si simplu sadic. La primele doua era chiar placut, dar Suzuka e un cosmar. Cel mai frustrant e ca necesita un stil de condus total diferit.

Am renuntat pana si la cutia manuala, si intr-adevar ajuta. Si totusi incerc de cam 2 ore jumate sa scot macar un bronz la a treia instanta.

Cam la ce solutii ati apelat sa terminati cu bine? (cu DS3).
    Redu Steering sensitivity de la driving options.Plus, ai accelerare progresiva si pe DS3, atat ca necesita finete mare.

16. #3816 SP
    Junior Member alexbeltechi's Avatar
    Mda, am scos si eu un amarat de 2:20 pana la urma. Si culmea, dupa o runda absolut plina de greseli.

---------- Post added 09-04-2011 at 04:46 PM ----------

@gpaul: Da, aia si reducerea TCS-ului au fost cam primele modificari.

17. #3817 SP
    Senior Member cosminbad's Avatar
    copilasi ....uite ce ne aduce Iepurele ....

24 New Track Logos Discovered on Gran Turismo 5 Website

18. #3818 SP
    Member radu_robert98r's Avatar
    Quote Originally Posted by cosminbad View Post
    copilasi ....uite ce ne aduce Iepurele ....

24 New Track Logos Discovered on Gran Turismo 5 Website
    o

....poate vor fi si mai multe events ca in gt4

---------- Post added 11-04-2011 at 03:57 PM ----------

si ca sa fie ''pomana '' completa ar trebui

19. #3819 SP
    In SP ( A-spec, B-spec ) exista damage mecanic ? Adica se pot strica cauciucurile etc.. ?

20. #3820 SP
    manfurismojive kobayashi's Avatar
    Damage mecanic nu,cauciucurile se uzeaza doar la cursele de anduranta unde se consuma si benzina.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 191 of 246 FirstFirst ... 91 141 181 189 190 191 192 193 201 241 ... LastLast