GT Academy USA Round 2 Marred by Corner-Cutting
Asa scotea Grey timpi buni aseara![]()
Ce invidiosi nene, nu am eu practici d-astea...
Ha, ha! N-ai luat bine curba ai... aaa aa... nuuu... aaaa...
Legat de lasat PS3'ul o zi in continuu... Eu am 2 prieteni din olanda care au lasat fiecare deschis PS3'ul mai bine de o saptamana fara sa'l inchida, numai 24h Le Mans. Asa ca eu zic ca e safe, cu atat mai mult daca ai garantie la consola.
Scuze de off-topic dar am un ps3 FAT de 40 GB de la sfarsitul lui 2007 cand a aparut ...are 4 ani si a fost forjat in toate jocurile ,etc, faza e ca la 6 luni max ii schimb pasta de pe proc-uri si e destul de mult avand in vedere ca dupa 6 luni pasta aia nici nu mai e aproape si se face tare ca o creta, ganditi-va ce se intampla cu unul care e sigilat si nu poti umbla in el 2 ani de ex ,ca ai garantie.
Cred ca asta e cea mai buna metoda,nu raciri suplimentare si altele,doar un pic de mentenanta la ea din cand in cand si nu are de ce sa cada.
sal. am si eu o mare problema.acum 2 zile mi sa stricat save game-ul( corrupted data) si trebuie sa refac cateva curse.ma puteti ajuta cu un german touring car cu care sa castig ceva bani la seasonal, am avut si eu dar am pierdut tot. psn id: robika1992 daca ma puteti ajuta.ms anticipat.
Salut..eu tot ce a fost de touring cars si in cariera si la seasonal events am facut lu lexus isf concept , putin tunat ca sa fie mai competitiv.Daca ai banii cumpara-l de la dealer , este masina premium.Stiu ca suna idiot ca la un event german touring cars sa intrii cu lexus dar imi amintesc prea bine ca am facut cu el curse in care ma intreceam numai cu opel, mercedes, bmw touring cars pur si simplu m-a lasat sa intru cu el.
eu il folosesc pe al meu din septembrie 2007, modelul de 60gb si cu incalzirea nu am avut probleme. doar blocul optic pe care l-am schimbat la donely. nici nu stiu despre ce pasta vorbiti...
Arctic silver 5 pun man....crede-ma ca asa se face creta ! Ai umblat in consola sa vezi cum arata dupa 6 luni ? daca te pricepi ,dupa ce iese din garantie umbla in ea si o sa vezi cu ochii tai
---------- Post added 02-02-2011 at 01:03 PM ----------
La mine nu a picat nici o componenta, oricum ar fi super-benefic sa schimbi pasta de pe cele 2 "procesoare" sa zic asa...
nici nu am idee cum sa fac asta si nici nu stiu ce pasta trebuie si de unde sa o iau. oricum, daca e sa cedeze ps3ul la gt5, desi ma indoiesc, asta este. iau un slim si gata![]()
Ramanem si noi cat de cat on-topic? Infomatii utile intr-adevar, dar nu au ce cauta aici.
Eu am avut un PS3 de 60GB (luat in aprilie 2007), care m-a tinut doi ani, si apoi s-a stricat. Ne mai fiind in garantie, l-am desigilat si m-am utat eu prin el sa vad cum arata. Avea cam mult praf pe procesoare si pe langa, insa pasta de care zici tu Lazarica, era moale ca si pasta de dinti, nu s-a intarit absolut de loc la el.
Ei,....ce zici de asta? Cum la unele se intareste dupa 6 luni, iar la altele nu?
Sorry ffocus....dar am simtit nevoia sa completez!!!!
Bai, va luati si voi pasta, garantia, sigiliul si praful si va duceti in alta parte?
Nu cred ca sunteti pe topicul care trebuie si nu as vrea sa fie nevoie sa intervin...
Bookmarks