Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 216 of 246 FirstFirst ... 116 166 206 214 215 216 217 218 226 ... LastLast
Results 4,301 to 4,320 of 4915

Thread: Gran Turismo 5

1. #4301 SP
    Member adicodlea's Avatar
    nu se plange nimeni , dar un joc trebuie facut bine din prima ,eventual un patch cu bug fix-uri poate aparea pe parcurs , dar nu sa faca tot jocul pe parcurs..

2. #4302 SP
    Senior Member adibose's Avatar
    what rubber?

Aia care au dat bani grei pt acest joc si pt DLC-urile ce l-au urmat au tot dreptul sa se planga din moment ce in piata e concurenta care le da pe la nas de vreun an de zile cu se tot chinue PD sa scoata acum...Eu cred ca de aia se plang jucatorii.
    Sunt convins ca oamenii au depus un efort deosebit pt acest joc si o fac in continuare drept dovata update-urile! Dar sa nu uitam ca mare parete din joc a fost importata direct din GT4, de asta s-a ajuns la aceste masini standard si premium.

Cred ca singurul lucru pe care l-as mai vrea de la PD este sa imbunatateasca sunetul si mai mult...

3. #4303 SP
    Senior Member Florin85's Avatar
    ma facem niste curse online diseara dupa ora 20:00?!!

4. #4304 SP
    Junior Member mihai1's Avatar
    Fi-v-ar jocul sa va fie! Am fost acasa 2 saptamani si batea vantul pe threadul asta. Cum am plecat si nu mai am acces la consola cum v-ati strans toti aici. Va doresc ulei pe asfalt si cuie-n cauciucuri

Cat despre comparatie... Am jucat doar GT5 deci nu il pot compara cu Forta. Ce va pot spune insa este ca Gt5 ma multumeste iar atat timp cat o face nu il voi schimba.

5. #4305 SP
    Senior Member cosminbad's Avatar
    interiorul negru la masinile standard ajuta mult orientarea in cazul celor care joaca cu vedere "dinvmasina", printre care ma numar si eu.

puteti critica din punct de vedere grafic masinile standard, dar din punct de vedere al fizicii si feelingului, sunet, etc, ele sunt la fel de bine implementate precum la cele premium.

un joc nu poate fi 100% bugfree din prima, prefer sa fie reparat pe parcurs decat sa patesc ca la nfs shift 2 unde au fost concediati producatorii iar jucatorii au fost lasati cu ochii in soare dpdv al suportului.

jocul asta, daca ajungi sa il pricepi si sa il stapanesti, iti ofera nenumarate satisfactii.

scuzati eventualele greseli dar scriu de pe telefon

6. #4306 SP
    bbi
    Junior Member bbi's Avatar
    si pana la urma cum pot intra in posesia celor 800 de masini standard? se poate sau nu?

7. #4307 SP
    manfurismojive kobayashi's Avatar
    Nu se poate,mai bine vinzi jocul ca te depaseste

8. #4308 SP
    Member kukenstein's Avatar
    Se poate sa intri in posesia lor. Joci A Spec, B Spec, faci bani si cumperi masini.

9. #4309 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    In sfarsit dupa 2 luni l-am bagat iar in consola. M-am enervat ultima data pentru ca am inceput un endurace race (cel cu Mazda MX-5) iar dupa 90 de ture, am dat save race, iar cand am revenit in joc s-a blocat si nu mai puteam continua

Pe langa Seasonal Events as continua cu Endurance in A-Spec. Stiti cumva daca s-au rezolvat problemele in genul celor de mai sus? Nu vreau sa ma invart iar 90 de ture degeaba.

10. #4310 SP
    bbi
    Junior Member bbi's Avatar
    Quote Originally Posted by kobayashi View Post
    Nu se poate,mai bine vinzi jocul ca te depaseste
    domnule eu nu am timp sa stau toata ziua in fata tv-ului sa joc jocul. inteleg ca pe mine ma depaseste jocul insa pe tine te depaseste lipsa de educatie care bineinteles ca nu esti vinovat daca nu a avut cine sa iti ofere.

11. #4311 SP
    Member romey's Avatar
    Quote Originally Posted by bbi View Post
    domnule eu nu am timp sa stau toata ziua in fata tv-ului sa joc jocul. inteleg ca pe mine ma depaseste jocul insa pe tine te depaseste lipsa de educatie care bineinteles ca nu esti vinovat daca nu a avut cine sa iti ofere.
    Jocul Gran Turismo 5 nu este genul de joc pe care sa-l termine in 2 saptamini si gata, ai 100% din joc si l-ai terminat. Daca asteptarile tale au fost in sensul asta limiteaza-te la NFS.

12. #4312 SP
    Member D3evil's Avatar
    Eu stau si ma gandesc ce dracului vrei sa spui sau ce vrei mai exact?!

L.E: Propun sa facem o cheta sa strangem 1000 de masini si sa i le trimitem omului, ca prea e suparat.

13. #4313 SP
    Member 573ph4n's Avatar
    Inteleg ca nu ai timp sa stai numai in fata tv-ului si asta e absolut ok..nu am nimic de comentat, DAR ai TIMP sa dai o pagina in urma sa vezi ca masinile standard se cumpara de la Used cars dealership si ca lotul de masini disponibile se schimba dupa fiecare cursa terminata de A Spec sau B Spec..pentru cred ca aveai timp dureaza 1 minut..

14. #4314 SP
    Puteati sa-i spuneti omului foarte simplu, nu trebuie sa-l luati peste picior. Omul este novice (daca asta va spune ceva) si poate chiar nu se pricepe la engleza, cine stie...insa voi "mari" jucatori de Granturismo ii puteti spune, JOACA SI PE TIMP DE AVANSEZI primesti masini noi in lotul USED CARS, cu cat progresezi cu atat mai multe masini iti vor aparea in lotul respectiv...etc!
    era greu?
    Pe bune forumul asta eu cel putin il consider un forum bun si de ajutor in materie de gaming, dar se pare ca sunt si multi "gameri" pe aici care nu-s dispusi sa ajute! Foarte bine, n-ai chef sa te implici, NU TE BAGA!

@bbi "nu te supara frate" ca astia suntem. Nu degeaba primul joc din copilarie era Nu te supara frate, ne pregatea pt vremurile in care traim!

bafta tuturor

15. #4315 SP
    manfurismojive kobayashi's Avatar
    Quote Originally Posted by tudyniuz View Post
    In sfarsit dupa 2 luni l-am bagat iar in consola. M-am enervat ultima data pentru ca am inceput un endurace race (cel cu Mazda MX-5) iar dupa 90 de ture, am dat save race, iar cand am revenit in joc s-a blocat si nu mai puteam continua

Pe langa Seasonal Events as continua cu Endurance in A-Spec. Stiti cumva daca s-au rezolvat problemele in genul celor de mai sus? Nu vreau sa ma invart iar 90 de ture degeaba.
    Eu am jucat cursa de anduranta de 9 ore si a mers sa salvez.Deci ced ca au reparat erorile cu saveul fiindca am folosit functia de save de vre-o 4 ori la cursa respectiva si a functionat.

@adibose imi pare rau ca am fost mai ironic cu omul "bbi", dar eu i-am raspuns in legatura cu achizitionarea masinilor pe pagina trecuta cat se poate de clar in opinia mea,dar se pare ca ori i-a fost lene sa citeasca raspunsul ori pur si simplu omul nu intelege nimic in legatura cum functioneaza jocul asta,iar eu nu mai am rabdare sa-i explic,si cu asta am incheiat subiectul asta.

16. #4316 SP
    Ca si o recomandare pentru toti cei care incep acest joc este foarte bine de stiut ca nu trebuie decat sa urmaresti ceea ce scrie pe ecran , nu sa dai ok ok next next ....citeste si urmareste exact ce scriu nebunii aia acolo ca iti dau toate detaliile si-ti vor raspunde la toate intrebarile

La un moment dat spune pe ecra "As you progress further in the game, performing licenses and A-Sepc event, you will earn credits, XP and the ability to purchase better cars"
    Ca sa nu mai zic ca au si niste manuale foarte bine implementate.

Deci...spor si la citit!

17. #4317 SP
    Member kukenstein's Avatar
    domnule eu nu am timp sa stau toata ziua in fata tv-ului sa joc jocul.
    Si pentru ce l-ai luat?

18. #4318 SP
    Junior Member el_rossy's Avatar
    mie DLC-urile mi se par putin cam scumpe dar o sa le cumpar in special pt spa, am ajuns sa-mi fie greu sa bag alt joc in consola dacat GT5
    am 2 jocuri noi si nu prea ma trage inima sa le joc

19. #4319 SP
    Member adicodlea's Avatar
    am intrat si eu azi la seasonal events , time trial pe spa , da` nu gasesc un R390 nicaieri , m-am chinuit cu un ferrari scuderia da nu merge

asa ca , are cineva un R390 ?

20. #4320 SP
    Senior Member Florin85's Avatar
    adicodlea R390 se gaseste la online dealership vreo 3 mil CR. ceva de genu

---------- Post added 21-01-2012 at 06:46 PM ----------

Sa ma c.c , am facut b spec formula gran turismo prima cursa de 37 lapuri ... acum mi sa blocat jocu pe Road Course-Indy...ps3 nare nimic pot iesi cum trebuie pot umbla in meniu pot sa vorbesc cu amicii pe net , da in joc nu mai pot face nimic si ma enervez 51 de minute a durat cursa ................

---------- Post added 21-01-2012 at 06:46 PM ----------

P.S ma duc sa bag o tigara

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 216 of 246 FirstFirst ... 116 166 206 214 215 216 217 218 226 ... LastLast